Hide Filters
Filters 0
Sortera genom
Filters 0
Sportbehå FITNESS CROP 540 bra stöd
  • Sportbehå FITNESS CROP 540 bra stöd
  • Sportbehå FITNESS CROP 540 bra stöd
  • Sportbehå FITNESS CROP 540 bra stöd
  • Sportbehå FITNESS CROP 540 bra stöd
  • Sportbehå FITNESS CROP 540 bra stöd
Sportbehå FITNESS CROP 540 bra stöd

DOMYOS

8739282

Sportbehå FITNESS CROP 540 bra stöd

249 kr
  • Sportbehå FITNESS CROP 540 bra stöd
  • Sportbehå FITNESS CROP 540 bra stöd
  • Sportbehå FITNESS CROP 540 bra stöd
  • Sportbehå FITNESS CROP 540 bra stöd
  • Sportbehå FITNESS CROP 540 bra stöd
Sportbehå FITNESS CROP 540 bra stöd
Färg :
Storlek :
Ej i lager

En sportbehå för aktiviteter med medelstor påverkan på bysten, som fitnessboxning, fitnessdans och stepbräda.

FÖRDELAR

Stöder bysten

Stöder bysten

Bra stöd: minskar bystens rörelse med 36,6 % vid medelintensiv träning.*
Svettbortförsel

Svettbortförsel

Håll dig torr tack vare det ventilerande och snabbtorkande materialet.

TEKNISK INFORMATION

Urtagbara skumpads i kuporna

Sportbehån Fitness Crop 540 med bra stöd har två urtagbara skumpads.

För aktiviteter med medelstor påverkan på bysten

Sportbehån Fitness Crop 540 med bra stöd passar perfekt för fitnessaktiviteter med medelstor påverkan på bysten*, som fitnessboxning, fitnessdans och träning på stepbräda.
*Minskar bystens rörelse med 36,6 % jämfört med en vanlig behå vid träning med medelintensiva studsrörelser.

En oumbärlig del i din sportklädsel för att skydda bysten

När man sportar utsätts bysten för mycket större stötar än i vardagen. Oavsett ålder och kupstorlek så påverkas din byst av träning. De hastiga rörelserna kan få bysten att väga upp till 5 gånger sin vanliga tyngd, beroende på träningens intensitet. Sportbehån skyddar din byst mot stötar under träningspasset. Den dämpar stötarna för att du ska slippa få ont.

Det gäller att hitta rätt – inte för lite och inte för mycket.

Hastiga rörelser sträcker ut bröstens hud och ligament. Utan adekvat stöd kan du få ont, och bystens form kan påverkas. Men ett alltför kraftigt stöd är inte heller bra på lång sikt. Du behöver alltså en behå som är anpassad dels till din kupstorlek, dels till aktiviteten du utövar. Målet är att skydda bysten utan att hindra den från att röra sig naturligt.

Tre olika stödnivåer beroende på träningsform

Våra träningsbehåar finns i tre stödnivåer beroende på träningsform. - Lätt stöd (pilates, soft gym, mjukare träningsformer, lättare styrketräning) för rörelser som knappt påverkar bysten. - Bra stöd (konditionsträning, fitnessdans, step…) för aktiviteter med en del och ej repetitiva studsrörelser. - Extra stöd (hiit, cirkelträning, cross training, löpband) för intensiv träning med upprepade studsrörelser.

Hur väljer jag rätt storlek?

Rätt storlek garanterar stöd och komfort. Hitta rätt storlek genom att mäta dig med ett måttband. * Titta i en spegel. * Sätt måttbandet under dina skulderblad. * Dra fram måttbandet och mät där du är som störst över bysten. Mät utan att dra åt måttbandet. Med detta mått kan du hitta rätt storlek i vår storlekstabell.

Hur är Domyos sportbehåar framtagna?

Våra modeller är skapade för att du ska ha optimal komfort under träningen och undvika skador. Vi använder inga byglar (som riskerar att skada bröstvävnaden). Vi har minskat antalet sömmar vid bröstvårtan (som kan irritera). Vi använder material som för bort svett (både för mer komfort och minskad irritation).

Hur är Domyos sportbehåar testade?

Våra modeller genomgår ett laboratorietest där vi kontrollerar hur mycket de stödjer bysten, det vill säga hur mycket de minskar bystens rörelser vid träning*. Utifrån det testet ges de ett värde från 1 till 5, där 1 är lätt stöd, 3 är bra stöd och 5 är extra stöd.
*Domyos sportbehåar minskar bystens rörelser med minst 10 % (nivå 1) och upp till 50 % (nivå 5) i jämförelse med en vanlig behå.

Testas produkterna innan de säljs?

Självklart! Vi testar alla våra tyger i laboratorium för att kontrollera att de är säkra, bekväma och effektiva. Vi testar färgernas hållbarhet, tvätttåligheten och de svettavledande egenskaperna. Internt pratar vi om "torture test"... Och sen? Sen testas produkterna i bruk av aktiva personer som du själv. Vi lyssnar till deras åsikter, analyserar deras intryck och förbättrar produkterna om det behövs, tills de är helt klara att hamna på våra butikshyllor.

Domyos månar om miljön

Produkten är tillverkad i 70 % återvunnen polyamid. Vad innebär detta? Utöver att vara teknisk så är produkten även ekodesignad. Kort sagt: polyamidtråd kommer från olja. Genom att återvinna polyamid använder man sig av spillmaterial på ett resurseffektivt sätt. Det är ett steg i rätt riktning.

Tips for storage and maintenance

Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej torktumling
Ej strykning
Ej kemkvätt

TESTS AND WARRANTY

Test product

Ta ur skuminläggen före tvätt.Tvätta dem separat i en nätpåse.

Warranty

2 Years