Tips
Caperlans råd till blandning: 0,75 liter vatten för 2 kg agn.
För att vara effektiv gör du blötläggningen i två steg.Börja med att hälla 3/4 av den totala vattenmängden i hinken, och blanda snabbt med händerna så att agnpartiklarna fylls med vatten.Låt sedan stå i 15 minuter innan du häller i resten av vattnet, för en optimal blandning.
Innehåll
Ströbröd, hampfrön, kaka, majs, koprafoder, kanel (5 %)
Innehåll och kvantitet
råprotein 11 %
råfetter 12 %
mineralämnen 10 %
råcellulosa 9 %
Natrium 2 %
Registrerat namn
För karpfiskar
Identifieringsnr
484 324 934 000 21
Tips for storage and maintenance
Storage tips
Klämman Clip’&’Cut Caperlan för det lätt att öppna och stänga förpackningen och förvara agnet väl, samt underlättar transporten.
Förvaras torrt.
Restrictions on use
Produkt ej avsedd som livsmedel.