Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0
  • PADEL Grepplinda OVERGRIP Komfort 3-pack gul
PADEL Grepplinda OVERGRIP Komfort 3-pack gul
KUIKMA
967944

Överlinda PADEL OVERGRIP Komfort 3-pack gul

49 kr
Unit price 16 kr/unit
  • PADEL Grepplinda OVERGRIP Komfort 3-pack gul
PADEL Grepplinda OVERGRIP Komfort 3-pack gul
Färg :
Storlek :
Ej i lager

Gjord för padelspelare på alla nivåer, som behöver en skön grepplinda med bra grepp.

FÖRDELAR

Användarkomfort

Användarkomfort

100 % polyuretanmaterial ger komfort
Grepp

Grepp

Material och vävnad som ger perfekt grepp
Absorption

Absorption

Tjocklek på 0,6 mm hjälper till att absorbera svett.

TEKNISK INFORMATION

Var kommer padel ifrån?

Padel uppstod i Mexiko på 60-talet. Den roliga sporten blev snabbt populär i Spanien och Argentina, och sedan även i alla andra spansktalande länder i Sydamerika. Padel är just nu den näst mest utövade sporten i Spanien efter fotboll, men före tennis. Man räknar med att 8 miljoner människor i världen spelar padel.

Vad är spelreglerna för padel?

Man spelar 2 mot 2 (dubbel). Det finns 2 godkända bollar och serven sker alltid underifrån och diagonalt. Andraserve är tillåtet. Bollen ska alltid studsa en gång någonstans innan man får slå. Bollen får slås mot en vägg efter studsen (men bara mot en vägg och inte mot nätet). Bollen kan hamna utanför banan efter studsen och är fortfarande i spel utanför banan. Poängen räknas som i tennis.

Hur börjar man spela padel?

Om man är nybörjare rekommenderas det att använda bollar som är avsedda för just nybörjare. De är mjukare och långsammare vilket passar bra för inlärning. Anpassade skor gör att man inte halkar på padelplanen, vilken ofta är i syntetgräs med sand.

Dessutom kan det vara bra att gå en kurs eftersom det kan spara tid. Då lär man sig rätt rörelser direkt. De ska inte blandas ihop med rörelser man gör när man spelar tennis eller squash.

Tips for storage and maintenance

TESTS AND WARRANTY

Test product

Vårt undersökningscenter är baserat i Spanien. Där sitter våra duktiga designers och ingenjörer. Där ska de identifiera användarnas behov och krav, och sedan informera vårt utvecklingsteam i Frankrike om sina resultat. Prototyperna testas på padelbanor av rätt användargrupp för produkten. Sedan testas produktens slittålighet i ett labb i vårt utvecklingscenter. Det gör att vi kan godkänna våra produkter och försäkra oss om deras höga kvalitet.

Warranty

3 Years