Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0
  • Sportbehå FITNESS 900 extra stöd svart
  • Sportbehå FITNESS 900 extra stöd svart
  • Sportbehå FITNESS 900 extra stöd svart
  • Sportbehå FITNESS 900 extra stöd svart
Sportbehå FITNESS 900 extra stöd svart
DOMYOS
8589403

Sportbehå FITNESS 900 extra stöd svart

299 kr
  • Sportbehå FITNESS 900 extra stöd svart
  • Sportbehå FITNESS 900 extra stöd svart
  • Sportbehå FITNESS 900 extra stöd svart
  • Sportbehå FITNESS 900 extra stöd svart
Sportbehå FITNESS 900 extra stöd svart
Färg :
Storlek :

size guide

My size is :

Ej i lager

En sportbehå för aktiviteter med stor påverkan på bysten, som hiit, cirkelträning, jump, body attack, hopprep och löpband.

FÖRDELAR

Stöder bysten

Stöder bysten

Extra stöd: reducerar bystens* rörelse med 29,2 % vid intensiv träning
Svettbortförsel

Svettbortförsel

Håll dig torr tack vare det ventilerande och snabbtorkande materialet.
Justerbara

Justerbara

Anpassa behån efter din kroppsform med hjälp av de justerbara axelbanden.
Töjbar

Töjbar

Upplev rörelsefrihet tack vare elastaninslaget i tyget.
Formande

Formande

Behån är vadderad med skuminlägg för att vara bekväm.

TEKNISK INFORMATION

Kupor med skumkuddar

Sportbehån Fitness 900 med extra stöd har två förformade skumpads.

För aktiviteter med stor påverkan på bysten

Sportbehån Fitness 900 med extra stöd passar perfekt för fitnessaktiviteter med stor påverkan på bysten*, som hiit, cirkelträning, jump, hopprep, löpband och body attack. Kupornas skumpads rundar av bystens naturliga form och ger extra bra stöd under träningen. Ryggen består av ett tekniskt, luftigt material som ger god svettavledning.
*Minskar bystens rörelse med 29,2 % jämfört med en vanlig behå vid träning med högintensiva studsrörelser.

Flera justeringsmöjligheter för bästa passform

Ju fler möjligheter att justera sportbehån, desto bättre passform och desto bekvämare. Med hjälp av hakarna framtill kan du justera behån till bystens omfång, och med spännena på axelbanden kan du höja och sänka den i ryggen.

En oumbärlig del i din träningsoutfit

Bysten hålls nästan bara på plats av huden, och när man tränar utsätts den för mycket större påfrestningar än i vardagen. I hastiga rörelser kan den väga upp till fem gånger sin vanliga vikt, beroende på träningens intensitet. En sportbehå ger bysten stöd, vilket gör träningen bekvämare och samtidigt skyddar mot värk och formförändringar.

Hitta rätt nivå av stöd – varken för lätt eller för kraftigt

Hastiga rörelser sträcker ut bröstens hud och ligament. Utan adekvat stöd kan du få ont, och bystens form kan påverkas. Men ett alltför kraftigt stöd är inte heller bra på lång sikt. Du behöver alltså en behå som är anpassad dels till din kupstorlek, dels till aktiviteten du utövar. Målet är att skydda bysten utan att hindra den från att röra sig naturligt.

Tre stödnivåer för olika träningsformer

Vi har gett våra sportbehåar tre stödnivåer som lämpar sig för olika träningsformer: lätt stöd, för aktiviteter som bara utsätter bysten för svaga rörelser (som pilates, stretching och styrketräning), bra stöd, för aktiviteter med tillfälliga, medelintensiva studsrörelser (som fitnessdans och konditionsträning), samt extra stöd, för aktiviteter med högintensiva studsrörelser (som träning på stepbräda, löpband och studsmatta).

Så väljer du rätt storlek på sportbehån

För bästa stöd och komfort måste sportbehån vara i rätt storlek. För att hitta din storlek, dra ett måttband runt bysten (utan behå) för att mäta din bystvidd. Ställ dig framför en spegel och kontrollera att måttbandet går rakt över nedre delen av skulderbladen. Framtill ska det gå över bysten där den är som störst. Läs av omkretsen utan att dra åt måttbandet, och se efter i vår storlekstabell vilken storlek måttet motsvarar.

Hur är Domyos sportbehåar framtagna?

Domyos sportbehåar är designade för att sitta så bekvämt som möjligt och motverka alla eventuella besvär. Vi använder inga byglar, eftersom de kan utgöra en skaderisk och även trycka mot nervknutar. Vi begränsar så långt som möjligt antalet sömmar över bröstvårtan för att undvika skav, och vi syr upp våra modeller i svettavledande material som gör träningen bekvämare och även det minskar risken för skav.

Hur är Domyos sportbehåar testade?

Våra modeller genomgår ett laboratorietest där vi kontrollerar hur mycket de stödjer bysten, det vill säga hur mycket de minskar bystens rörelser vid träning*. Utifrån det testet ges de ett värde från 1 till 5, där 1 är lätt stöd, 3 är bra stöd och 5 är extra stöd.
*Domyos sportbehåar minskar bystens rörelser med minst 10 % (nivå 1) och upp till 50 % (nivå 5) i jämförelse med en vanlig behå.

Testas Decathlons produkter innan de säljs?

Självklart! Vi testar alla våra tyger i laboratorium för att kontrollera att de är säkra, bekväma och effektiva. Vi testar färgernas hållbarhet, tvätttåligheten och de svettavledande egenskaperna. Internt pratar vi om "torture test"... Och sen? Sen testas produkterna i bruk av aktiva personer som du själv. Vi lyssnar till deras åsikter, analyserar deras intryck och förbättrar produkterna om det behövs, tills de är helt klara att hamna på våra butikshyllor.

Tips for storage and maintenance

Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej torktumling
Ej strykning
Ej kemkvätt

TESTS AND WARRANTY

Test product

Det här plagget har genomgått tvätt- och torktest för att garantera att den behåller form och färg länge. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.Vi rekommenderar att ta ut vadderingen innan du tvättar toppen. Tvätta gärna vadderingen i ett tvättnät.

Warranty

2 Years

Videor