Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0
Sportbehå FITNESS PLUS-SIZE 920 extra stöd
  • Sportbehå FITNESS PLUS-SIZE 920 extra stöd
  • Sportbehå FITNESS PLUS-SIZE 920 extra stöd
  • Sportbehå FITNESS PLUS-SIZE 920 extra stöd
  • Sportbehå FITNESS PLUS-SIZE 920 extra stöd
  • Sportbehå FITNESS PLUS-SIZE 920 extra stöd
Sportbehå FITNESS PLUS-SIZE 920 extra stöd

DOMYOS

8578235

Sportbehå FITNESS PLUS-SIZE 920 extra stöd

279 kr
  • Sportbehå FITNESS PLUS-SIZE 920 extra stöd
  • Sportbehå FITNESS PLUS-SIZE 920 extra stöd
  • Sportbehå FITNESS PLUS-SIZE 920 extra stöd
  • Sportbehå FITNESS PLUS-SIZE 920 extra stöd
  • Sportbehå FITNESS PLUS-SIZE 920 extra stöd
Sportbehå FITNESS PLUS-SIZE 920 extra stöd
Färg :
Storlek :

size guide

My size is :

Ej i lager

En sportbehå för aktiviteter med stor påverkan på bysten, som hiit, cirkelträning, jump och body attack. Finns i storlekarna XS–5XL.

FÖRDELAR

Stöder bysten

Stöder bysten

Extra stöd: reducerar bystens* rörelse med 44,0 % vid intensiv träning
Justerbara

Justerbara

Justeras med hjälp av blixtlåset framtill och de ställbara axelbanden.
Svettbortförsel

Svettbortförsel

Håll dig torr tack vare det ventilerande och snabbtorkande materialet.
Formande

Formande

Integrerade skumkuddar som förstärker bystens naturliga form.

TEKNISK INFORMATION

Kupor med skumkuddar

Sportbehån Fitness Plus-size 920 med extra stöd har två urtagbara, förformade skumpads.

Storlekar upp till 5XL

Sportbehån Fitness Plus-size 920 med extra stöd passar för alla kroppsformer. Den finns i storlekarna XS–5XL och har tagits fram tillsammans med testpersoner som har fått utvärdera komfort och hur bra stöd behån ger. Den passar bra för fitnessaktiviteter med stor påverkan på bysten, som hiit, cirkelträning, crosstraining och body attack.

För aktiviteter med stor påverkan på bysten

Sportbehån Fitness Plus-size 920 med extra stöd passar bra för fitnessaktiviteter med stor påverkan på bysten* (som hiit, cirkelträning och body attack). Den är lätt att ta på sig med blixtlås fram och ställbara axelband. Den ger extra bra stöd trots att den saknar byglar och bara har tunna, förformade skumpads. Brottarryggen är sydd i ett luftigt funktionsmaterial som leder bort svett.
*Minskar bystens rörelse med 44,0 % jämfört med en vanlig behå vid träning med högintensiva studsrörelser.

Blixtlåsdragare med två lägen: öppet och stängt

Sportbehån har ett blixtlås fram som gör den lättare att ta på och av. För att hålla blixtlåset garanterat stängt under träningen, vik ner blixtlåsdragaren så att den låser sig. När blixtlåsdragaren pekar uppåt löper den lätt och gör det möjligt att öppna och stänga blixtlåset.

En oumbärlig del i din sportklädsel för att skydda bysten

När man sportar utsätts bysten för mycket större stötar än i vardagen. Oavsett ålder och kupstorlek så påverkas din byst av träning. De hastiga rörelserna kan få bysten att väga upp till 5 gånger sin vanliga tyngd, beroende på träningens intensitet. Sportbehån skyddar din byst mot stötar under träningspasset. Den dämpar stötarna för att du ska slippa få ont.

Det gäller att hitta rätt – inte för lite och inte för mycket.

Hastiga rörelser sträcker ut bröstens hud och ligament. Utan adekvat stöd kan du få ont, och bystens form kan påverkas. Men ett alltför kraftigt stöd är inte heller bra på lång sikt. Du behöver alltså en behå som är anpassad dels till din kupstorlek, dels till aktiviteten du utövar. Målet är att skydda bysten utan att hindra den från att röra sig naturligt.

Tre olika stödnivåer beroende på träningsform

Våra träningsbehåar finns i tre stödnivåer beroende på träningsform. - Lätt stöd (pilates, soft gym, mjukare träningsformer, lättare styrketräning) för rörelser som knappt påverkar bysten. - Bra stöd (konditionsträning, fitnessdans, step…) för aktiviteter med en del och ej repetitiva studsrörelser. - Extra stöd (hiit, cirkelträning, cross training, löpband) för intensiv träning med upprepade studsrörelser.

Hur väljer jag rätt storlek?

Rätt storlek garanterar stöd och komfort. Hitta rätt storlek genom att mäta dig med ett måttband. * Titta i en spegel. * Sätt måttbandet under dina skulderblad. * Dra fram måttbandet och mät där du är som störst över bysten. Mät utan att dra åt måttbandet. Med detta mått kan du hitta rätt storlek i vår storlekstabell.

Hur är Domyos sportbehåar framtagna?

Våra modeller är skapade för att du ska ha optimal komfort under träningen och undvika skador. Vi använder inga byglar (som riskerar att skada bröstvävnaden). Vi har minskat antalet sömmar vid bröstvårtan (som kan irritera). Vi använder material som för bort svett (både för mer komfort och minskad irritation).

Hur är Domyos sportbehåar testade?

Våra modeller genomgår ett laboratorietest där vi kontrollerar hur mycket de stödjer bysten, det vill säga hur mycket de minskar bystens rörelser vid träning*. Utifrån det testet ges de ett värde från 1 till 5, där 1 är lätt stöd, 3 är bra stöd och 5 är extra stöd.
*Domyos sportbehåar minskar bystens rörelser med minst 10 % (nivå 1) och upp till 50 % (nivå 5) i jämförelse med en vanlig behå.

Testas produkterna innan de säljs?

Självklart! Vi testar alla våra tyger i laboratorium för att kontrollera att de är säkra, bekväma och effektiva. Vi testar färgernas hållbarhet, tvätttåligheten och de svettavledande egenskaperna. Internt pratar vi om "torture test"... Och sen? Sen testas produkterna i bruk av aktiva personer som du själv. Vi lyssnar till deras åsikter, analyserar deras intryck och förbättrar produkterna om det behövs, tills de är helt klara att hamna på våra butikshyllor.

Domyos månar om miljön

Produkten är tillverkad i 70 % återvunnen polyester. Vad innebär detta? Utöver att vara teknisk så är produkten även ekodesignad. Kort sagt: klassisk polyestertråd tillverkad av olja. Genom att tillverka plagg i återvunnen polyester, som t.ex. från PET-flaskor eller överbliven textil från annan produktion, så förbrukar vi inte fossila ämnen.Det är ett steg i rätt riktning.

Tips for storage and maintenance

Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej torktumling
Ej strykning
Ej kemkvätt

TESTS AND WARRANTY

Test product

Det här plagget har genomgått tvätt- och torktest för att garantera att den behåller form och färg länge. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.Ta ur skuminläggen före tvätt.Tvätta dem separat i en nätpåse.

Warranty

2 Years

Videor