Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0
 • Dykregulator SCD 100 DIN 300 bar
 • Dykregulator SCD 100 DIN 300 bar
 • Dykregulator SCD 100 DIN 300 bar
 • Dykregulator SCD 100 DIN 300 bar
 • Dykregulator SCD 100 DIN 300 bar
 • Dykregulator SCD 100 DIN 300 bar
Dykregulator SCD 100 DIN 300 bar
SUBEA
8576797

Dykregulator SCD 100 DIN 300 bar

2 929 kr
1 699 kr
-41%
Det lägsta priset under de 30 dagarna före rabatten var 2 929 kr
 • Dykregulator SCD 100 DIN 300 bar
 • Dykregulator SCD 100 DIN 300 bar
 • Dykregulator SCD 100 DIN 300 bar
 • Dykregulator SCD 100 DIN 300 bar
 • Dykregulator SCD 100 DIN 300 bar
 • Dykregulator SCD 100 DIN 300 bar
Dykregulator SCD 100 DIN 300 bar
Storlek :
Ej i lager

Dykregulator från Subea för nybörjare och dykklubbar. Ett förstasteg som fungerar både i varmt och kallt vatten.

FÖRDELAR

Enkelt att andas

Enkelt att andas

Obalanserat förstasteg för kallt vatten (<10°C)
Hylsa hindrar kont.förbrukning.
Munkomfort

Munkomfort

Anatomiskt munstycke framtaget i samarbete med ortodontister.
Mångsidighet

Mångsidighet

Obalanserat förstasteg för vattentemperaturer +4°C.
Lätthet

Lätthet

Totalvikt: 850 gram

Instructions


TEKNISK INFORMATION

Ett förstasteg som fungerar både i varmt och kallt vatten

Dykregulatorn Subea 100 vänder sig till dykklubbar. Den är tålig och lättskött. Den här dykregulatorn från Subea är inte balanserad och fungerar därför lika bra i varmt som i kallt vatten. Det krävs mer ansträngning för andning beroende på djup.
En högtrycksutgång (HP - 7/16'') och 4 med medeltryck (LP – 3/8).

Andrasteget förenklar inandningen

Ett andrasteg måste ersätta det naturliga sättet att andas med ett mekaniskt sådant. Om det är av hög kvalitet kan det kraftigt reducera stress och bidra till ökad säkerhet för dykaren genom att enklare tillgodose dennes syrebehov utan överflödig ansträngning.
Inandningen blir behagligare med hydrodynamiska öppningar i korken. Exklusiv design på hylsa som hindrar ett ständigt flöde från regulatorn.

Utandning: Ökad synlighet och mindre ljud

Vid utandning kanaliseras luftbubblorna över kinderna så att ljudet inte stör dykaren och så att bubblorna inte passerar framför masken. Ett störningsmoment mindre, för att bättre kunna njuta av dykningen!

SUBEAS regulatorer: unikt anatomiskt munstycke!

Regulatorerna har tillverkats för att ge utmärkt komfort i munnen med anatomiskt framtaget munstycke utvecklat i samarbete med ortodontister. Den unika formen på munstycket gör att det ligger väl i munnen tack vare de små vingarna mot gommen, stödet för tungan och en varierande tjocklek på materialet som följer käkens vinkling.

Godkända dykregulatorer

Denna regulator uppfyller kraven för standard EN250:2014. Tester har utförts av RINA, Genova-Italia (certifierad organisation med nr 0474). Testerna görs med hjälp av en maskin som simulerar dykarens andning. De genomförs vid ett tryck motsvarande 50 meters djup, med ett ventilationsomfång på 2,5 liter (in-/utandning), ett ventilationsflöde på 62,5 liter/minut, dvs. 25 cykler per minut, och vid en temperatur på 10°C, alternativt 4°C för kallt vatten.

Certifiering och mätning av ventilationsansträngningen

SUBEA SCD 100 är utrustad med ett ej tryckutjämnande första steg och är certifierad för användning i kallt vatten (<10 °C) och icke-kallt vatten (>10 °C) samt i DIN-regulatorn som är certifierad för 300b bar.

Resultat från certificieringstest för andningsansträngning (tryck vid 50 m i vattentemperatur på 4 °C). Tryck på 200 bar: 1,53 J/L
- Tryck på 110 bar: 1,86 J/L
- Tryck på 50 bar: 1,88 J/L.

Vikt och slanglängd

Vikt förstasteg: 475 gram.
Vikt andrasteg: 200 gram
Slangens vikt: 150 gram.
Total vikt: 825 gram.
Slangens längd: 75 cm.

Skötselråd

Använd aldrig lösningsmedel eller kolvätebaserade medel för att själv rengöra eller smörja din dykregulator. Använd aldrig sprayer, då gaserna i dessa kan skada plastmaterialet.

Kontroll av dykregulator

Subea råder dig att utföra en grundlig besiktning av dykregulatorn vartannat år, och en kontroll minste en gång om året. De två kontrolltesterna måste utföras i en godkänd SUBEA-verkstad.
Det rekommenderas att utföra en kontroll efter en intensiv säsong (över 100 dyk), eller om utrustningen inte använts under lång tid. https://support.decathlon.fr/plongee-fr-tp_20687

Tips for storage and maintenance

Storage tips

Det är viktigt att förvara dykutrustningen långt från ozonproducerande källor. Förvara utrustningen torrt och ej nära värmekällor eller i direkt solljus.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Vår tekniska partner: PlanetOcean (5-stjärnigt dykcenter PADI) beläget vid Water Sports Center by Decathlon i Hendaye - Frankrike. Centret använder SUBEAS dykutrustning året runt. Ledarteamet deltar intensivt i utvecklingen av våra dykprodukter. Genom hela framställningskedjan, från utformningen med våra designers och ingenjörer, till långvariga brukstester med hjälp av dykare på centret (från nybörjarnivå till dykartränarna som undervisar året runt).

Warranty

2 Years

Agree by

Alla SUBEAs dykregulatorer har tagits fram med hjälp av fälttest (statiska, dynamiska och biomekaniska test) utförda av DAN Europe i egenskap av fristående specialist och konsult. DAN Europe (Divers Alert Network Europe) är en icke vinstdrivet organisation för internationell medicinsk forskning som riktat in sig på hälsan hos dykare med lätt utrustning.

Parts guarantee

Tillgänglighet för reservdelar som är nödvändiga för produktens bruk: 10 år.