Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0
  • DUSCHKABIN 2 SECONDS FÖR CAMPING
  • DUSCHKABIN 2 SECONDS FÖR CAMPING
  • DUSCHKABIN 2 SECONDS FÖR CAMPING
DUSCHKABIN 2 SECONDS FÖR CAMPING
QUECHUA
8576260

DUSCHKABIN 2 SECONDS FÖR CAMPING

749 kr
  • DUSCHKABIN 2 SECONDS FÖR CAMPING
  • DUSCHKABIN 2 SECONDS FÖR CAMPING
  • DUSCHKABIN 2 SECONDS FÖR CAMPING
DUSCHKABIN 2 SECONDS FÖR CAMPING
Storlek :
Ej i lager

Vårt team som själva campar har tagit fram denna duschkabin för att skydda från insyn och vind när man duschar eller byter om på camping.

FÖRDELAR

Lätt att öppna/stänga

Lätt att öppna/stänga

Snabbrest tack vare teknologin 2Seconds | Golvväv : 90 x 90 cm
Sikt

Sikt

Ogenomskinligt tyg för att inte synas utifrån
Enkelhet

Enkelhet

Höjd: 2 m | Botten: 1 m² | Avsedd att användas med en soluppvärmd dusch
Lättransporterad

Lättransporterad

Tar liten plats | Mått med stängt fodral: 62 x 6 cm | Ett handtag
Vikt

Vikt

Vikt: 1,9 kg

TEKNISK INFORMATION

Kompatibilitet

För att kunna duscha och få in solljus finns inget tak. Om du använder tryckduschen från Quechua finns ett kardborrband i kabinen som du kan använda för att fästa den.
Vi har gjort golvmattan större för att öka komforten. Den kan tas bort vid behov. Det finns en rem för att hänga en handduk. Knep: Lägg ombyteskläderna i kabinens fodral och häng upp det på kroken på utsidan.

ANVÄNDNINGSRÅD

För att duschkabinen ska stå stadigare och bli mer vindtålig rekommenderar vi att man sätter i de fyra tältpinnarna efter att ha rest den. OBS! Det kan tänkas att tyget är något genomskinligt mitt i natten när man har belysning inne i duschen. För att ha ljus mitt på dagen har vi valt ett lättare tyg som inte är för tjockt.

Skötselråd

Vår duschkabin har tagits fram för punktligt bruk (4 veckor om året) när du är på camping eller i naturen. Om produkten utsätts för UV-ljus under flera veckor i taget kan det skada tyget. Denna produkt är inte avsedd att stå utomhus året runt i trädgården och kan inte förvaras utomhus permanent. För att den ska hålla är det viktigt att du förvarar den torrt när den inte används.

Tips for storage and maintenance

Ej vattentvätt
Ej blekning
Ej torktumling
Ej strykning
Ej kemkvätt

Storage tips

Vi rekommenderar att den helst förvaras torrt och rent.Duschkabinen bör helst tvättas av och torka innan den läggs undan för förvaring.

Restrictions on use

OBS! Denna duschkabin är inte vattentät.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Vårt globala utvecklingscentrum för Quechua ligger i Passy, vid foten av Mont Blanc i Haute Savoie i Frankrike. Placeringen gör det till en verklig mötesplats mellan våra team (designers, produktchefer, tekniker m.fl.) och de som utövar utomhussport. En stor fördel för att ta fram dina produkter för vandring, och låta dig få del av vårt kunnande.

Warranty

5 Years

Agree by

För att svara mot era krav testas Quechua-produkter i naturen, under förhållanden man kan råka ut för under campingen. Våra team provar, tillsammans med en testgrupp bestående av partners, ambassadörer och kunder, ut produkterna under hela deras utvecklingsprocess och ända fram tills de börjar säljas.

Videor