Tips
Caperlans råd till blandning: 2 doser agn för 0,75 vatten.
Blötläggningen görs i två etapper för att vara effektiv.
Först häller du 3/4 av vattnet och blandar snabbt med händerna så att agnpartiklarna blötläggs.Låt sedan blandningen stå i 15 min, sen häller du i resten av vattnet för att få en optimal blandning som du kan forma kulor av.
Innehåll
Koprafoder, vete, kaka, grillade malda hampfrön (15 %)
Innehåll och kvantitet
råprotein 16,0 %
råfetter 8,8 %
mineralämnen 5,9 %
råcellulosa 12,5 %
Natrium 0,2 %
Registrerat namn
För karpfiskar
Identifieringsnr
484 324 934 000 21
Tips for storage and maintenance
Storage tips
Klämman Clip’&’Cut Caperlan för det lätt att öppna och stänga förpackningen och förvara agnet väl, samt underlättar transporten.
Restrictions on use
Produkt ej avsedd som livsmedel.