Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0
Sportbehå FITNESS PLUS-SIZE 960
  • Sportbehå FITNESS PLUS-SIZE 960
  • Sportbehå FITNESS PLUS-SIZE 960
  • Sportbehå FITNESS PLUS-SIZE 960
  • Sportbehå FITNESS PLUS-SIZE 960
  • Sportbehå FITNESS PLUS-SIZE 960
Sportbehå FITNESS PLUS-SIZE 960

DOMYOS

8643149

Sportbehå FITNESS PLUS-SIZE 960

349 kr
249 kr
-28%
  • Sportbehå FITNESS PLUS-SIZE 960
  • Sportbehå FITNESS PLUS-SIZE 960
  • Sportbehå FITNESS PLUS-SIZE 960
  • Sportbehå FITNESS PLUS-SIZE 960
  • Sportbehå FITNESS PLUS-SIZE 960
Sportbehå FITNESS PLUS-SIZE 960
Färg :
Storlek :

size guide

My size is :

Ej i lager

Den här sportbehån med extra stöd är särskilt framtagen för stora kupor (C/D/E/F) och passar perfekt för konditionsträning med stor påverkan på bysten.

FÖRDELAR

Stöder bysten

Stöder bysten

Extra stöd: reducerar bystens* rörelse med 37,9 % vid intensiv träning
Justerbara

Justerbara

Justeras med hjälp av blixtlåset framtill och de ställbara axelbanden.
Svettbortförsel

Svettbortförsel

Håll dig torr tack vare det ventilerande och snabbtorkande materialet.

TEKNISK INFORMATION

Mjuka kupor

Sportbehån Fitness Plus-size 960 har mjuka kupor utan vaddering.

Anpassad för stora kupstorlekar

Modellen är väl anpassad för kuporna C–F och ger det stöd du behöver vid fitnessaktiviteter med stor påverkan på bysten, som hiit, cirkelträning, crosstraining och body attack.

För aktiviteter med stor påverkan på bysten

Sportbehån Fitness Plus-size 960 passar bra för fitnessaktiviteter med stor påverkan på bysten* (som hiit, cirkelträning, crosstraining och body attack). Den är lätt att ta på och av tack vare de olika reglagen: axelbandsspännen, frontpartier med hakar, blixtlås och stänghakar placerade fram. Ryggen består av ett tekniskt, luftigt material som ger god svettavledning.
*Minskar bystens rörelse med 37,9 % jämfört med en vanlig behå vid träning med högintensiva studsrörelser.

Flera justeringsmöjligheter för bästa passform

Ju fler möjligheter att justera sportbehån, desto bättre passform och desto bekvämare. Blixtlåset framtill gör behån enkel att ta på och av. Hakarna med flera steg uppe på axelbanden låter dig spänna frontpartierna i mesh lagom hårt, för mer eller mindre stöd. Med hjälp av hakarna framtill kan du justera behån till bystens omfång, och med spännena på axelbanden kan du höja och sänka den i ryggen.

En lätt och snygg modell

Kuporna är tillverkade i spacer, en sorts 3D-mesh som gör dem lätta, behagliga och bekväma. Det här materialet är också effektivt svettavledande. Ryggdesignen i flera material ger sportbehån en elegant touch.

En oumbärlig del i din träningsoutfit

Bysten hålls nästan bara på plats av huden, och när man tränar utsätts den för mycket större påfrestningar än i vardagen. I hastiga rörelser kan den väga upp till fem gånger sin vanliga vikt, beroende på träningens intensitet. En sportbehå ger bysten stöd, vilket gör träningen bekvämare och samtidigt skyddar mot värk och formförändringar.

Hitta rätt nivå av stöd – varken för lätt eller för kraftigt

Hastiga rörelser sträcker ut bröstens hud och ligament. Utan adekvat stöd kan du få ont, och bystens form kan påverkas. Men ett alltför kraftigt stöd är inte heller bra på lång sikt. Du behöver alltså en behå som är anpassad dels till din kupstorlek, dels till aktiviteten du utövar. Målet är att skydda bysten utan att hindra den från att röra sig naturligt.

Tre stödnivåer för olika träningsformer

Vi har gett våra sportbehåar tre stödnivåer som lämpar sig för olika träningsformer: lätt stöd, för aktiviteter som bara utsätter bysten för svaga rörelser (som pilates, stretching och styrketräning), bra stöd, för aktiviteter med tillfälliga, medelintensiva studsrörelser (som fitnessdans och konditionsträning), samt extra stöd, för aktiviteter med högintensiva studsrörelser (som träning på stepbräda, löpband och studsmatta).

Så väljer du rätt storlek på sportbehån

För bästa stöd och komfort måste sportbehån vara i rätt storlek. För att hitta din storlek, dra ett måttband runt bysten (utan behå) för att mäta din bystvidd. Ställ dig framför en spegel och kontrollera att måttbandet går rakt över nedre delen av skulderbladen. Framtill ska det gå över bysten där den är som störst. Läs av omkretsen utan att dra åt måttbandet, och se efter i vår storlekstabell vilken storlek måttet motsvarar.

Hur är Domyos sportbehåar framtagna?

Domyos sportbehåar är designade för att sitta så bekvämt som möjligt och motverka alla eventuella besvär. Vi använder inga byglar, eftersom de kan utgöra en skaderisk och även trycka mot nervknutar. Vi begränsar så långt som möjligt antalet sömmar över bröstvårtan för att undvika skav, och vi syr upp våra modeller i svettavledande material som gör träningen bekvämare och även det minskar risken för skav.

Hur är Domyos sportbehåar testade?

Våra modeller genomgår ett laboratorietest där vi kontrollerar hur mycket de stödjer bysten, det vill säga hur mycket de minskar bystens rörelser vid träning*. Utifrån det testet ges de ett värde från 1 till 5, där 1 är lätt stöd, 3 är bra stöd och 5 är extra stöd.
*Domyos sportbehåar minskar bystens rörelser med minst 10 % (nivå 1) och upp till 50 % (nivå 5) i jämförelse med en vanlig behå.

Testas Decathlons produkter innan de säljs?

Självklart! Vi testar alla våra tyger i laboratorium för att kontrollera att de är säkra, bekväma och effektiva. Vi testar färgernas hållbarhet, tvätttåligheten och de svettavledande egenskaperna. Internt pratar vi om "torture test"... Och sen? Sen testas produkterna i bruk av aktiva personer som du själv. Vi lyssnar till deras åsikter, analyserar deras intryck och förbättrar produkterna om det behövs, tills de är helt klara att hamna på våra butikshyllor.

Översikt av miljöpåverkan

Uträkningen av miljöbetyget för en Decathlon-produkt tar hänsyn till produktens miljöpåverkan under hela dess livslängd och utgår från flera miljökriterier. På Decathlon har vi valt att använda oss av det franska miljöministeriets betygsmärkning med skalan A–E. Vi vill på detta sätt främja etableringen av en gemensam utvärderingsmetod för alla märken, i alla länder.
Decathlon driver den här frågan hårt på europeisk nivå. För mer information: decathlon.se/ekodesign.html

Tips for storage and maintenance

Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej torktumling
Ej strykning
Ej kemkvätt

TESTS AND WARRANTY

Test product

Det här plagget har genomgått tvätt- och torktest för att garantera att den behåller form och färg länge. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.Ta ur skuminläggen före tvätt.Tvätta dem separat i en nätpåse.

Warranty

2 Years