Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0
BADDRÄKT 100 SVART
  • BADDRÄKT 100 SVART
  • BADDRÄKT 100 SVART
  • BADDRÄKT 100 SVART
  • BADDRÄKT 100 SVART
BADDRÄKT 100 SVART

OLAIAN

8540180

BADDRÄKT 100 SVART

99 kr
  • BADDRÄKT 100 SVART
  • BADDRÄKT 100 SVART
  • BADDRÄKT 100 SVART
  • BADDRÄKT 100 SVART
BADDRÄKT 100 SVART
Färg :
Storlek :

size guide

My size is :

Ej i lager

Baddräkt för att leka och testa att surfa sina första små vågor!

FÖRDELAR

Sitter på plats i vågorna

Sitter på plats i vågorna

Design anpassad för mindre vågor

TEKNISK INFORMATION

NYBÖRJARSURFARE

Du surfar för första gången eller du surfar bara några gånger under året. Du når hela tiden botten, i små vågor eller i skum. Du surfar för att ha roligt. Du faller ofta men inte hårt. Vårt team har tagit fram en kollektion med badkläder som passar utövare som tränar då och då.

Kroppsform

Baddräkten HALOA är sportig och snygg. Korsad rygg och fria axlar för optimal rörelsefrihet.
Formen är designad för att undvika skav från brädan och vaxet.

Plaggets förmåga att sitta stadigt testas i vågor

Vi designar bad- och vattensportplagg som sitter bra i vågorna. För att betygssätta plaggen, får 12 surfare med olika kroppsbyggnad testa dem i en bassäng, i våra framställningscenter i Hendaye, Frankrike. Protokollets mål är att återskapa surfarnas känsla när de dras med i en våg. Om testet är lyckat, så testas plaggen vidare i bruk i havets vågor.

Passform

När vi utvecklar våra plagg för vattensport hos Decathlon, tar vi hänsyn till ungas kroppsbyggnad för att skapa optimala passformer, det räcker inte att endast utgå från ålder. Juniorer i 10-årsåldern kan ju ha väldigt varierande kroppsform, längd och vikt. Prova gärna vattensportsplaggen i någon av våra butiker.

Längd för badplagg

Här är plaggens indelningar utefter ålder och längd:

4/5 år: 105-114 cm
5/6 år: 115-124 cm
7/8 år: 125-132 cm
8/9 år: 133-142 cm
10/11 år: 143-150 cm
12/13 år: 151-160 cm
14/15 år: 161 - 169 cm

Passform i torrt och vått tillstånd

För att du ska känna dig bekväm i vattnet är våra modeller tighta i torrt tillstånd - eftersom de töjer sig när de blir våta. Välj därför storlek med omsorg. När du provar ditt badplagg ska det sitta tight. Elastan tänjs ut något i vattnet.

Vill du byta badplagget?

Passar inte storleken eller modellen? Vill du byta produkten hos Decathlon? Inga problem, låt alla etiketter sitta kvar, så kan du byta produkten.

OLAIAN - Decathlons surfmärke

Decathlons nya surfmärke heter OLAIAN. Produkterna tillverkas vid Frankrikes sydvästra kust, i Hendaye. I vårt framställningscenter, som ligger precis vid havet, kan vi på samma dag designa ett nytt badplagg, som sen direkt testas i bruk i vågorna.

VAD ÄR MÄRKET OLAIAN?

DECATHLONS SURFMÄRKE HETER OLAIAN.
Olaian är Decathlons märke för surfingprodukter och dess huvudkontor ligger i sydvästra Frankrike, i Hendaye. I vårt utvecklingscenter, som ligger precis vid havet, kan vi på samma dag ta fram en ny baddräkt och sedan direkt testa den i vågorna för att se om den håller måttet i fråga om komfort och hållbarhet.

Betygssystem för att jämföra produkternas miljöpåverkan

Uträkningen av miljöbetyget för en Decathlon-produkt tar hänsyn till produktens miljöpåverkan under hela dess livslängd och utgår från flera miljökriterier. På Decathlon har vi valt att använda oss av det franska miljöministeriets betygsmärkning med skalan A–E. Vi vill på detta sätt främja etableringen av en gemensam utvärderingsmetod för alla märken, i alla länder.
Decathlon driver den här frågan hårt på europeisk nivå.
För mer information: decathlon.se/ekodesign.html

Tips for storage and maintenance

Tvättemperatur 30 °C - milt program
Ej blekning
Ej torktumling
Ej strykning
Ej kemkvätt

Restrictions on use

Avrådes från bruk i klorvatten.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Denna produkt har genomgått flera laboratorietester för att garantera att dess kvalitet är tillräckligt hög. Man har testat tygets stabilitet och elasticitet samt om färgen tvättas ur, om produkten klarar tvätt, havsvatten, klorerat vatten, solljus samt produktens allmänna skick efter upprepade tvättar.

Warranty

2 Years

Agree by

Unga testpersoner har i samarbete med Olaian testat bikinin under verkliga förhållanden, i Baskien, nära vårt utvecklingscenter.