Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0
linjemarkerare Modular
  • linjemarkerare Modular
  • linjemarkerare Modular
  • linjemarkerare Modular
linjemarkerare Modular

KIPSTA

8527257

linjemarkerare Modular

349 kr
  • linjemarkerare Modular
  • linjemarkerare Modular
  • linjemarkerare Modular
linjemarkerare Modular
Storlek :
Ej i lager

Tillgänglighet i butik

Vårt designteam har tagit fram denna innovativa produkt för att förbättra träningen. Kombinera den med Modular-konerna för att skapa egna linjer.

FÖRDELAR

Modularitet

Variera övningarna: linjemarkeraren är kompatibel med Modular-konerna.

Enkelhet

Den hoprullade resåren (25 m) kan dras ut och sedan snabbt rullas tillbaka.

Enkel inlärning

Riktiga linjer och en rymlig spelplan.

Sikt

Bred resår i orange neonfärg gör det lätt att se linjen.

TEKNISK INFORMATION

Produktserien Modular

Efter att ha pratat med tränare och observerat spelare märkte vi att det fanns behov av olika träningsövningar: avgränsa, sikta, undvika ... För att tillgodose dessa behov på ett övergripande och utvecklande sätt utformade vi tillbehören i serien Modular. de här produkterna är kompatibla med varandra och gör att ni kan öka antalet övningar och variera dem, tack vare de enkla och fiffiga tekniska lösningarna.

Modultillbehör, vad är det?

"Det senaste tillskottet i familjen, linjemarkeraren, är en produkt som passar perfekt i vår moduluppbyggda serie: Den kombineras med Modular-konen för att få stabilitet och gör att träningen kan varieras och anpassas, genom att skapa en linje.
Dessutom gör den enkla konstruktionen att resåren kan rullas ut och framför allt rullas tillbaka snabbt, vilket gör att tränarna sparar tid."

Unik design för specifik träning

Linjemarkeraren har inspirerats av förlängningssladdar: Ett hoprullat resårband som dras ut och som sedan snabbt rullas in igen. För att göra detta behövde vi våra modulstöd, som ger nödvändig stabilitet när resårbandet dras ut. Enkel och mycket effektiv!

En produkt som underlättar för tränarna.

Att använda koner för att avgränsa spelplanen innebär flera nackdelar: det tar tid att ställa ut dem och man förlorar speltid. För att göra det enklare för tränarna har vi därför tagit fram en produkt som snabbt kan skapa linjer, vilket kan användas vid olika övningar.

Vårt designteam berättar om den tekniska utmaningen

Utvecklingen av linjemarkeraren kantades av kompromisser. Vi behövde ett tillräckligt långt resårband för att omringa spelplanen (25 m), utan att produkten blir för stor. Koner behövdes, inte för tunga, men tillräckligt tunga för att tränaren snabbt ska kunna markera linjen. Och eftersom vårt uppdrag är att våra produkter ska kunna användas av så många personer som möjligt, behövde den ha ett attraktivt pris.

Tester

KIPSTA-teamets prioritering är att utforma produkter som är garanterat säkra för alla användare. Denna linjemarkerare är inget undantag. Den här innovativa produkten har med gott resultat genomgått många tester i syfte att säkerställa att det inte finns någon risk att snava på resårbandet, inte ens för ungdomar med fotbollsskor på.

För att komma ännu längre i träningen kan du pröva DECATHLON COACH

Vår app DECATHLON COACH har utvecklats för att erbjuda träningsprogram utvecklade av diplomerade tränare. Löpning och promenad finns sedan tidigare i appen och nu finns också specifika fotbollsprogram som coachar dig genom olika träningspass. Ladda enkelt ner gratisappen: https://www.decathloncoach.com/se/home/

Tips for storage and maintenance

Ej vattentvätt
Ej blekning
Ej torktumling
Ej strykning
Ej kemkvätt

Storage tips

För längre hållbarhet ska produkten förvaras skyddad från väder. Om produkten har använts i regn, låt resåren torka innan den rullas in.

TESTS AND WARRANTY

Warranty

2 Years

Videor