Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0
Varm ridsko med snörning 500 WARM vuxen svart
  • Varm ridsko med snörning 500 WARM vuxen svart
Varm ridsko med snörning 500 WARM vuxen svart

FOUGANZA

8514855

Varm ridsko med snörning 500 WARM vuxen svart

599 kr
  • Varm ridsko med snörning 500 WARM vuxen svart
Varm ridsko med snörning 500 WARM vuxen svart
Storlek :
Ej i lager

Tillgänglighet i butik

Vårt hängivna team har utformat dessa smidiga och slitstarka syntetskor för ridning i kallt väder.

FÖRDELAR

Värme

Foten är fodrad med syntetpäls för maximal värme.

Komfort

I en omarbetad modell med formpressad sula som ger perfekt passform!

Tålighet

Supertåligt syntetmaterial och sidsydd sula.

Enkelhet

Knäppning bak så att den kan tas av utan att snöras upp.

Fäste

Räfflad sula för bra fäste i stigbyglarna.

TEKNISK INFORMATION

Lättskött:

Ridskorna blir hela tiden smutsiga och blöta och du utsätter dem för en hel del. Ändå behöver du inte lägga tid på att sköta om dem: De är gjorda i ett syntetmaterial, impregnerad mikrofiber, som behöver varken tvål eller fett. Ett tag med en borste och en fuktig svamp och det är klart!

Den uttagbara innersulan gör att du kan använda andra typer av sula och underlättar torkningen.

Kompletterar shortchaps 500:

Lättare, superbekväma och snygga – ridskorna 500 WARM passar perfekt ihop med shortchapsen 500 och är dessutom gjorda i samma material. Ridskor och shortchaps. Tack vare de nya egenskaperna som våra ingenjörer har tagit fram kan vi nu erbjuda en kombination i två delar som ändå ser ut som en helhet, perfekt för träning och tävling.

Optimal komfort:

Har du en bild av tjocka, stela ridskor som inte är särskilt bekväma att ha på sig? Sudda snabbt ut den bilden och ta på dig ridskorna 500 WARM! Formgivarna har gjort om fotens form, för att göra det bekvämare för ryttaren. Innersulan är formpressad och uttagbar och förstärker den bekväma känslan. Skon har perfekt passform utan att trycka mot foten och det känns som om man bär en socka.

Smidiga jodhpurs:

Ryttaren är ju framför allt idrottare och måste därför kunna räkna med en viss rörelsefrihet. Och till häst är det särskilt viktigt att kunna böja på fotleden: ridskorna 500 är tack vare materialet i mikrofiber synnerligen mjuka och smidiga. Nu har du aldrig mer problem att trampa ner hälen. Struktur på utsidan och invändigt foder i syntetmaterial av hög kvalitet.

Slitstyrka:

Det är ingen hemlighet – ryttare sköter inte alltid om sina jodhpurs. Till fots, till häst, i sand, i gräs, i vattenpölar eller lera, skorna utsätts för det mesta. Formgivarna av jodhpursen 500 har tagit hänsyn till detta: syntetmaterialet och de limmade OCH sydda sulorna ger verklig slitstyrka mot skav och fukt. De är impregnerade på utsidan och klarar alla förhållanden.

Vikten i första hand:

Att ha ett par tunga skor på sig i sadeln förbättrar verkligen inte prestationen. Och det får dig inte att känna dig helt i balans i stigbyglarna. Vårt hängivna team har funderat länge på hur de skulle kunna göra ridskorna 500 WARM lättare. Gummisulan har arbetats om och optimerats och på så sätt har de lyckats befria dig från flera hundra grams vikt! Erkänn att det känns ganska skönt.

Vårdad stil:

Vill du hellre ha resår? Snörning? Ridskorna 500 WARM finns i två versioner. De är snygga, välgjorda och har perfekt passform. Du misstar dig inte: det är inte läder men syntetmaterialet är lika slitstarkt och smidigt och det är dessutom mycket lättare att sköta. De är tillverkade i Portugal och är mycket funktionella men ändå riktigt snygga.

Tips for storage and maintenance

Ej vattentvätt
Ej blekning
Ej torktumling
Ej strykning
Ej kemkvätt

Storage tips

Förvaras torrt. Torka inte nära en värmekälla. Häng dem upp och ner så torkar de snabbare.

TESTS AND WARRANTY

Warranty

2 Years