Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0
Sportbehå fitness kondition 100 Dam rosa
  • Sportbehå fitness kondition 100 Dam rosa
  • Sportbehå fitness kondition 100 Dam rosa
  • Sportbehå fitness kondition 100 Dam rosa
  • Sportbehå fitness kondition 100 Dam rosa
Sportbehå fitness kondition 100 Dam rosa

DOMYOS

8771717

Sportbehå fitness kondition 100 Dam rosa

69 kr
49 kr
-28%
  • Sportbehå fitness kondition 100 Dam rosa
  • Sportbehå fitness kondition 100 Dam rosa
  • Sportbehå fitness kondition 100 Dam rosa
  • Sportbehå fitness kondition 100 Dam rosa
Sportbehå fitness kondition 100 Dam rosa
Färg :
Storlek :

size guide

My size is :

Ej i lager

En sportbehå för aktiviteter med liten påverkan på bysten, som styrketräning, mjuk gympa, stretching och pilates.

FÖRDELAR

Stöder bysten

Stöder bysten

Lätt stöd: minskar bystens rörelse med 16 % vid lågintensiv träning.*
Svettbortförsel

Svettbortförsel

Håll dig torr tack vare det ventilerande och snabbtorkande materialet.

TEKNISK INFORMATION

Mjuka kupor och möjlighet att sätta i skumkuddar

Sportbehån Fitness 100 med lätt stöd har mjuka kupor utan vaddering. Du kan om du vill sätta in skumpads i kuporna, eftersom de har fickor för ändamålet.

En bekväm modell för aktiviteter med liten påverkan på bysten

Sportbehån Fitness 100 med lätt stöd passar perfekt för träning med liten påverkan på bysten*, som pilates, stretching och styrketräning. Den passar särskilt bra för dig med liten byst. Du kan om du vill sätta in skumpads i kuporna, eftersom de har fickor för ändamålet.
*Minskar bystens rörelse med 16 % jämfört med en vanlig behå vid träning utan intensiva studsrörelser.

En oumbärlig del i din sportklädsel för att skydda bysten

När man sportar utsätts bysten för mycket större stötar än i vardagen. Oavsett ålder och kupstorlek så påverkas din byst av träning. De hastiga rörelserna kan få bysten att väga upp till 5 gånger sin vanliga tyngd, beroende på träningens intensitet. Sportbehån skyddar din byst mot stötar under träningspasset. Den dämpar stötarna för att du ska slippa få ont.

Det gäller att hitta rätt – inte för lite och inte för mycket.

Hastiga rörelser sträcker ut bröstens hud och ligament. Utan adekvat stöd kan du få ont, och bystens form kan påverkas. Men ett alltför kraftigt stöd är inte heller bra på lång sikt. Du behöver alltså en behå som är anpassad dels till din kupstorlek, dels till aktiviteten du utövar. Målet är att skydda bysten utan att hindra den från att röra sig naturligt.

Tre olika stödnivåer beroende på träningsform

Våra träningsbehåar finns i tre stödnivåer beroende på träningsform. - Lätt stöd (pilates, soft gym, mjukare träningsformer, lättare styrketräning) för rörelser som knappt påverkar bysten. - Bra stöd (konditionsträning, fitnessdans, step…) för aktiviteter med en del och ej repetitiva studsrörelser. - Extra stöd (hiit, cirkelträning, cross training, löpband) för intensiv träning med upprepade studsrörelser.

Hur väljer jag rätt storlek?

Rätt storlek garanterar stöd och komfort. Hitta rätt storlek genom att mäta dig med ett måttband. * Titta i en spegel. * Sätt måttbandet under dina skulderblad. * Dra fram måttbandet och mät där du är som störst över bysten. Mät utan att dra åt måttbandet. Med detta mått kan du hitta rätt storlek i vår storlekstabell.

Hur är Domyos sportbehåar framtagna?

Våra modeller är skapade för att du ska ha optimal komfort under träningen och undvika skador. Vi använder inga byglar (som riskerar att skada bröstvävnaden). Vi har minskat antalet sömmar vid bröstvårtan (som kan irritera). Vi använder material som för bort svett (både för mer komfort och minskad irritation).

Hur är Domyos sportbehåar testade?

Våra modeller genomgår ett laboratorietest där vi kontrollerar hur mycket de stödjer bysten, det vill säga hur mycket de minskar bystens rörelser vid träning*. Utifrån det testet ges de ett värde från 1 till 5, där 1 är lätt stöd, 3 är bra stöd och 5 är extra stöd.
*Domyos sportbehåar minskar bystens rörelser med minst 10 % (nivå 1) och upp till 50 % (nivå 5) i jämförelse med en vanlig behå.

Testas produkterna innan de säljs?

Självklart! Vi testar alla våra tyger i laboratorium för att kontrollera att de är säkra, bekväma och effektiva. Vi testar färgernas hållbarhet, tvätttåligheten och de svettavledande egenskaperna. Internt pratar vi om "torture test"... Och sen? Sen testas produkterna i bruk av aktiva personer som du själv. Vi lyssnar till deras åsikter, analyserar deras intryck och förbättrar produkterna om det behövs, tills de är helt klara att hamna på våra butikshyllor.

Domyos månar om miljön

Produkten är tillverkad i 70 % återvunnen polyester. Vad innebär detta? Utöver att vara teknisk så är produkten även ekodesignad. Kort sagt: klassisk polyestertråd tillverkad av olja. Genom att tillverka plagg i återvunnen polyester, som t.ex. från PET-flaskor eller överbliven textil från annan produktion, så förbrukar vi inte fossila ämnen.Det är ett steg i rätt riktning.

Tips for storage and maintenance

Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej torktumling
Ej strykning
Ej kemkvätt

TESTS AND WARRANTY

Test product

Det här plagget har genomgått tvätt- och torktest för att garantera att den behåller form och färg länge. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.Ta ur skuminläggen före tvätt.Tvätta dem separat i en nätpåse.

Warranty

2 Years