Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0
  • Sportbehå lätt stöd FITNESS 100 svart
  • Sportbehå lätt stöd FITNESS 100 svart
  • Sportbehå lätt stöd FITNESS 100 svart
  • Sportbehå FITNESS 900 extra stöd svart
  • Sportbehå lätt stöd FITNESS 100 svart
Sportbehå lätt stöd FITNESS 100 svart
DOMYOS
8484547

Sportbehå lätt stöd FITNESS 100 svart

99 kr
  • Sportbehå lätt stöd FITNESS 100 svart
  • Sportbehå lätt stöd FITNESS 100 svart
  • Sportbehå lätt stöd FITNESS 100 svart
  • Sportbehå FITNESS 900 extra stöd svart
  • Sportbehå lätt stöd FITNESS 100 svart
Sportbehå lätt stöd FITNESS 100 svart
Färg :
Storlek :
Ej i lager

En sportbehå för aktiviteter med liten påverkan på bysten, som styrketräning, mjuk gympa, stretching och pilates.

FÖRDELAR

Stöder bysten

Stöder bysten

Lätt stöd: minskar bystens rörelse med 16 % vid lågintensiv träning.*
Svettbortförsel

Svettbortförsel

Håll dig torr tack vare det ventilerande och snabbtorkande materialet.
Justerbara

Justerbara

Den här sportbehån kan inte justeras i storlek.
Töjbar

Töjbar

Upplev rörelsefrihet tack vare elastaninslaget i tyget.
Formande

Formande

Sportbehån har plats för extra skuminlägg.

TEKNISK INFORMATION

Mjuka kupor och möjlighet att sätta i skumkuddar

Sportbehån Fitness 100 med lätt stöd har mjuka kupor utan vaddering. Du kan om du vill sätta in skumpads i kuporna, eftersom de har fickor för ändamålet.

En bekväm modell för aktiviteter med liten påverkan på bysten

Sportbehån Fitness 100 med lätt stöd passar perfekt för träning med liten påverkan på bysten*, som pilates, stretching och styrketräning. Den passar särskilt bra för dig med liten byst. Du kan om du vill sätta in skumpads i kuporna, eftersom de har fickor för ändamålet.*Minskar bystens rörelse med 16 % jämfört med en vanlig behå vid träning utan intensiva studsrörelser.

En oumbärlig del i din träningsoutfit

Bysten hålls nästan bara på plats av huden, och när man tränar utsätts den för mycket större påfrestningar än i vardagen. I hastiga rörelser kan den väga upp till fem gånger sin vanliga vikt, beroende på träningens intensitet. En sportbehå ger bysten stöd, vilket gör träningen bekvämare och samtidigt skyddar mot värk och formförändringar.

Hitta rätt nivå av stöd – varken för lätt eller för kraftigt

Hastiga rörelser sträcker ut bröstens hud och ligament. Utan adekvat stöd kan du få ont, och bystens form kan påverkas. Men ett alltför kraftigt stöd är inte heller bra på lång sikt. Du behöver alltså en behå som är anpassad dels till din kupstorlek, dels till aktiviteten du utövar. Målet är att skydda bysten utan att hindra den från att röra sig naturligt.

Tre stödnivåer för olika träningsformer

Vi har gett våra sportbehåar tre stödnivåer som lämpar sig för olika träningsformer: lätt stöd, för aktiviteter som bara utsätter bysten för svaga rörelser (som pilates, stretching och styrketräning), bra stöd, för aktiviteter med tillfälliga, medelintensiva studsrörelser (som fitnessdans och konditionsträning), samt extra stöd, för aktiviteter med högintensiva studsrörelser (som träning på stepbräda, löpband och studsmatta).

Så väljer du rätt storlek på sportbehån

För bästa stöd och komfort måste sportbehån vara i rätt storlek. För att hitta din storlek, dra ett måttband runt bysten (utan behå) för att mäta din bystvidd. Ställ dig framför en spegel och kontrollera att måttbandet går rakt över nedre delen av skulderbladen. Framtill ska det gå över bysten där den är som störst. Läs av omkretsen utan att dra åt måttbandet, och se efter i vår storlekstabell vilken storlek måttet motsvarar.

Hur är Domyos sportbehåar framtagna?

Domyos sportbehåar är designade för att sitta så bekvämt som möjligt och motverka alla eventuella besvär. Vi använder inga byglar, eftersom de kan utgöra en skaderisk och även trycka mot nervknutar. Vi begränsar så långt som möjligt antalet sömmar över bröstvårtan för att undvika skav, och vi syr upp våra modeller i svettavledande material som gör träningen bekvämare och även det minskar risken för skav.

Hur är Domyos sportbehåar testade?

Våra modeller genomgår ett laboratorietest där vi kontrollerar hur mycket de stödjer bysten, det vill säga hur mycket de minskar bystens rörelser vid träning*. Utifrån det testet ges de ett värde från 1 till 5, där 1 är lätt stöd, 3 är bra stöd och 5 är extra stöd.
*Domyos sportbehåar minskar bystens rörelser med minst 10 % (nivå 1) och upp till 50 % (nivå 5) i jämförelse med en vanlig behå.

Testas Decathlons produkter innan de säljs?

Självklart! Vi testar alla våra tyger i laboratorium för att kontrollera att de är säkra, bekväma och effektiva. Vi testar färgernas hållbarhet, tvätttåligheten och de svettavledande egenskaperna. Internt pratar vi om "torture test"... Och sen? Sen testas produkterna i bruk av aktiva personer som du själv. Vi lyssnar till deras åsikter, analyserar deras intryck och förbättrar produkterna om det behövs, tills de är helt klara att hamna på våra butikshyllor.

Domyos engagemang för planeten

Produkten är tillverkad i 70 % återvunnen polyester. Vad innebär detta? Utöver att vara teknisk så är produkten även ekodesignad. Kort sagt: polyestertråd kommer från olja. När man använder återvunnen polyester vid tillverkningen av nya produkter använder man omvandlade pet-flaskor och annat plastsvinn i stället för nya, oljebaserade resurser. Det är ett steg i rätt riktning.

Tips for storage and maintenance

Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej torktumling
Ej strykning
Ej kemkvätt

TESTS AND WARRANTY

Test product

Det här plagget har genomgått tvätt- och torktest för att garantera att den behåller form och färg länge. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.Vi rekommenderar att ta ut vadderingen innan du tvättar toppen. Tvätta gärna vadderingen i ett tvättnät.

Warranty

2 Years

Videor