Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0
Tennissträng rulle Monofilament TA 990 POWER 1, 27 mm 200 m svart
  • Tennissträng rulle Monofilament TA 990 POWER 1, 27 mm 200 m svart
Tennissträng rulle Monofilament TA 990 POWER 1, 27 mm 200 m svart

ARTENGO

8399851

Tennissträng rulle Monofilament TA 990 POWER 1, 27 mm 200 m svart

899 kr
Unit price 5 kr/m
  • Tennissträng rulle Monofilament TA 990 POWER 1, 27 mm 200 m svart
Tennissträng rulle Monofilament TA 990 POWER 1, 27 mm 200 m svart
Storlek :
Ej i lager

Tillgänglighet i butik

Vårt team har tagit fram den här strängningen för spelaren på expertnivå som har sönder strängarna på under 10 timmar och som söker kraft och hållbarhet.

FÖRDELAR

Nötningsbeständig

Dess komposition i co-polyester förbättrar tåligheten.

Styrka

Komposition i polyester ger dig tunga och kraftfulla slag.

Spinn

I polyester med en grovlek på 1,27 mm ger mycket effekt.

Bankontroll

Struktur i co-polyester ger kontroll.

[EN] Durable string tension

Förblir spänd i tre månader vid korrekt användning.

TEKNISK INFORMATION

Vilken spänning?

Med medelspänning (18kg till 23kg) får du mer komfort, mer spin och mer kraft. Du får däremot mindre kontroll och precision.
Hög spänning (>23kg) ger mer precision och kontroll. Var däremot uppmärksam på seninflammation. Dessutom får du mindre spin och kraft.

Monofilament?

För monofilamentsträngar råder dig Decathlon att spänna dem med mellan 19 kg och 22 kg. Vi avråder starkt barn under 15 år från att använda monofilament, för att undvika skador. Denan strängning är reserverad för spelare som gör sönder sina strängar på under 10 h, då de snabbt tappar spänning.

Multifilament?

För multifilamentsträngning rekommenderar Decathlon en spänning på max 25 kg! Denna strängning rekommenderas personer som är känsliga för seninflammation, unga och personer som inte ofta har av strängningen. Multifilamentsträngningen håller spänningen väl.
För multifilamentsträngning rekommenderar Decathlon en spänning på max 23 kg. Denna strängning är på top vad gäller komfort, känsla och kraft. Dessutom håller den spänningen väldigt väl.

När är det dags att stränga om?

En rackets prestanda beror till 50 % på ramen och till 50 % på strängningen! Se därför till att ha en stränging i toppform.
För de som snabbt har sönder strängningen: byt när den går sönder.
För de som sällan eller aldrig har sönder sin strängning räder Decathlon att byta samma antal gånger per är som man spelar i veckan. Exempelvis: Spelar du 1 gång i veckan strängar du om 1 gång om året. Spelar du 3 gånger i veckan strängar du om 3 gånger om året.

Decathlons råd

Man ska inte spänna strängning som blivit lös, dess kapacitet har påverkats för mycket. En lösare strängning gör at du kan spela mer avslappnat, utan att pressa och därmed ha mer kraft.Vid spel blir strängningen sliten utan att gå av. Den förlorar sin elasticitet och sina ursprungsegenskaper. Grovleken (eller diametern) spelar också roll för spelkänslan. Ju tunnare sena, desto mer kraft och spin. Ju grövre sena, desto tåligare och skadligare!

Tips for storage and maintenance

Storage tips

Undvik stora temperaturförändringar. Lämna inte din racket i bakluckan: temperaturen kan höjas eller sänkas kraftigt!

Restrictions on use

Monofilamentsträngar passar inte för spelare <15 år!

TESTS AND WARRANTY

Test product

Våra produkttester gör i ett laboratorium. Där testas tålighet på strängningen genom en maskin som kallas Canon Ball, som kontrollerar livslängden på varje strängning. Det utförs även ett krafttest med hjälp av maskinen "mouton de charpy" som kontrollerar energifördelningen och produktens kapacitet att överföra bollens hastighet.

Warranty

2 Years

Agree by

våra tekniska partners under spel och av våra spelare. Godkänd av våra proffsmedarbetare Jerome haehnel fd N°78 ATP och Nicolas Escude fd N°17 atp.