Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0
  • Träningsstege fotboll Essentiel 3,20 m orange
  • Träningsstege fotboll Essentiel 3,20 m orange
Träningsstege fotboll Essentiel 3,20 m orange
KIPSTA
8496478

Träningsstege fotboll Essentiel 3,20 m orange

149 kr
  • Träningsstege fotboll Essentiel 3,20 m orange
  • Träningsstege fotboll Essentiel 3,20 m orange
Träningsstege fotboll Essentiel 3,20 m orange
Storlek :
Ej i lager

Våra produktutvecklare har tagit fram den här träningsstegen för träning av stegkoordination, hemma eller i klubben.

FÖRDELAR

Soliditet

Soliditet

Stegen är halvstel och tål att man trampar på den.
Stabilitet

Stabilitet

Ligger på plats: halvstyva ribbor som minskar risken för att halka.
Sikt

Sikt

Neonfärgen gör att stegen syns bra på marken.
Ekotillverkning

Ekotillverkning

Genom fokus på produktens/förpackningens funktion minskas CO2-utsläppet med 65%.

TEKNISK INFORMATION

Låt oss presentera produktserien Essentiel och vad vi tycker om vår träning.

Efter att ha pratat med tränare och observerat spelare fann vi att det fanns behov av olika träningsövningar: begränsa, undvika osv. Därför utvecklade vi redskapsserien Essentiel: smarta och lättillgängliga produkter som var och en fyller en viktig funktion (märka ut, sikta osv.) för lekfulla och effektiva träningar i alla ålderskategorier. Du kan använda stegen för att träna på att undvika hinder. Följ sagan!

Våra produktutvecklare berättar historien om hur serien Essentiel kom till

När vi tänkte ut produkterna i serien Essentiel, ville vi skapa dynamik. Därför gav vi produkterna en riktning. varje del är pilformad – det är seriens kännetecken. Ribborna är alla böjda åt samma håll. Det är både intuitivt och lekfullt, även för de yngsta. Pilarnas riktning anger när man ska öka farten och när man ska sakta in."

Unika mått och unik design för effektivare träning.

”Träningsstegen Essentiel är 3,20 m lång och består av 7 ribbor med 51 cm mellanrum. Vi låter produktutvecklarna förklara varför:
”Måtten och mellanrummen gör att man kan utföra rörelsen utan att vara särskilt lång, även barn klarar det. Vi ville också göra en lättillgänglig basprodukt som skulle vara lätt att använda och att stuva undan för att man inte ska förlora för mycket tid på träningarna. Träningsstegen lägger du bara ut och så är det klart!”

Tillförlitlighet och slitstyrka som testats på planen

Det är viktigt att ha en intuitiv och lätt igenkännbar form. Men det viktigaste är att man kan utvecklas i full säkerhet. Därför har vi kontrollerat stegens hållbarhet under krävande tester. På Kipstadium i Tourcoing satte vi ribborna på träningsstegen på hårda prov för att testa slitstyrkan men också stabiliteten. Resultat: stegen rör sig inte och den förstörs inte under övningarna.

David, testansvarig hos Kipsta presenterar träningsstegen

”Träningsstegen har blivit en viktig produkt inom fotbollen och även vid individuell träning. Ju bättre koordination du får, desto bättre blir du som fotbollsspelare! Du får även bättre balans och bättre taktkänsla. Då får du rätt rytm för att springa på fotbollsplanen. Det går att göra över 80 övningar med en träningsstege! När du har köpt en får du en övningsvideo via e-post.”

Ekodesign

Eftersom miljömedvetenhet genomsyrar hela vårt arbete, har vi under utvecklingen av träningsstegen Essentiel fokuserat på att minska påverkan på miljön. Med utgångspunkt i vår modulära träningsstege har vi förenklat varje del, för att få fram en enkel men funktionell stege., Vi har minskat stegens vikt med 250 g och materialet är 99 % polypropen. Dessutom har vi ersatt väskan med en kartongförpackning.

För att komma ännu längre i träningen kan du pröva DECATHLON COACH

Vår app DECATHLON COACH har utvecklats för att erbjuda träningsprogram utvecklade av diplomerade tränare. Löpning och promenad finns sedan tidigare i appen och nu finns också specifika fotbollsprogram som coachar dig genom olika träningspass. Ladda enkelt ner gratisappen: https://www.decathloncoach.com/se/home/

Tips for storage and maintenance

Storage tips

För längre hållbarhet ska produkten förvaras skyddad från väder.

TESTS AND WARRANTY

Warranty

2 Years

Videor