Referens : 8572289
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
RESETILLBEHÖR

ÖVERLEVNADSFILT ÅTERANVÄNDBAR FORCLAZ

FORCLAZ
5/5
5/5
Decathlon
Vårt team har valt ut denna överlevnadsfilt för engångsbruk för att vid behov skydda dig från kyla eller värme. Forclaz överlevnadsfilt är avsedd att användas flera gånger, för att skydda från värme eller kyla, för att isolera från markkyla eller för att skydda från vinden när man ligger i hängmatta.

Produktens fördelar

Enkelhet Två ytor med olika funktion. Kan vikas in i sitt fodral
Återanvändbar Denna överlevnadsfilt kan användas flera gånger

Teknisk information

ORANGE SIDA

Orange sida utåt för att hålla värmen: för att motverka hypotermi. Bevara kroppstemperaturen och skydda sig mot vind och väta.

Silverfärgad sida

Silverfärgad sida utåt för att hålla svalt och skydda från solen: hålla svalt (bilar, tält osv.).

Mått

130 x 210 cm
Tjocklek 38 µm

Säkerhetsåtgärder

Täck inte över huvudet för att undvika kvävning. Använd inte överlevnadsfilten vid oväder, nära glödande material eller i samband med användning av elektrokirurgisk apparatur (t.ex. DSA). Får inte klippas i eller göras hål på. Förvara torrt.

Vikt

0,167 kg

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvuddel
100% Polyetylen
Ficka
100% Polyester
Förvaringstips Förvaras torrt och mörkt vid längre tids förvaring

Vårt engagemang

Våra hängivna kunder rekryteras via vår plattform Decathlon Creation test: Du hittar oss på https://testproduit.decathlon.fr
Så testas produkten På DECATHLON testas alla produkter av en användarpanel under de förhållanden för vilka de utformades.
Hos Forclaz genomförs dessa tester i bergen, under överinseende av ett särskilt teknikerteam från vårt center för produktutveckling.
Alla dessa tester gör det möjligt för produktchefer, ingenjörer och våra team att utveckla, skapa och designa tekniska produkter som ger nöjda kunder.
Garanti: 2 År

Andra kunder har också tittat på

Omdömen

Personalens omdömen