Var noga med att kolla beräknat leveransdatum för din beställning. NOTERA ATT ENDAST DU SOM BESTÄLLARE KAN HÄMTA UT DITT PAKET.
3 månaders öppet köp

Öppet köp

Generösa retur- och bytesregler

Låt säga att kläderna ni beställde inte passar, eller att barnen redan fick den där fina skateboarden i present av mormor och morfar, eller att ni helt enkelt ångrar ert köp. Inga problem! Hos på decathlon.se har vi en generös returpolicy: du har hela 365 dagar på dig att bestämma dig för om du är nöjd med ditt köp.

Retur via vår hemsida

Du kan smidigt göra en retur direkt via decathlon.se, under Mitt Konto (längst upp på sidan):

  • 1. Klicka på Mitt Konto
  • 2. Logga in
  • 3. Klicka på Gör en retur
  • 4. Välj vilken order i historiken som skall returneras/bytas under Se detaljer.
  • 5. Under vald order kan ni välja Gör en retur
  • 6. Följ anvisningarna på sidan för att fullfölja er retur / byte

Har ni valt leverens till ombud, så ska retursedeln komma med i paketet. Har ni däremot valt hemleverans, så behöver ni kontakta oss för en retursedel. Decathlon står för fraktkostnaden om denna retursedel används. Kontakta oss om ni inte har möjlighet att skriva ut returblanketten själv, då skickar vi den till er via post istället.

Retur direkt i våra butiker

Det går bra att returnera en vara i våra butiker. Läs gärna vår Returpolicy innan ni lägger order då vissa säkerhetsprodukter ej får returneras.

Observera att om du har valt Klarna fakturabetalning som betalalternativ vid köp online så måste du fortfarande betala Klarna-fakturan även om ska returera varan. Du kommer få pengar tillbaka för ditt köp i butiken.