Hemleverans Express - Hos dig nästa dag! Leverans inom Stockholms län
/common/3Dpictures/a/fddd3aed-db86-4f19-9976-482ef799d8f3.zip/index.html
Referens : 8383977
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SANDALER SKOR NATURVANDRING VARMT VÄDER

Vandringsskor NH100 Fresh dam grå QUECHUA

QUECHUA
3.5/5
Användarbetyg
Decathlon
tills 199kr -25%

Från

149kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

Från 24/12/2019 Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
* Från 24/12/2019 så långt lagret räcker
199kr -%
Innan0krNu199kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

* Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
Kolla tillgänglighet
Våra produktutvecklare som också är vandrare har tagit fram skon för korta vandringar i torrt och varmt väder, i öppna landskap, skogen eller vid kusten. Vår målsättning: Vi vill erbjuda luftiga och lätta vandringsskor för steniga vägar och stigar med små höjdskillnader. Bra fäste och skydd för fötterna!
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
GRATIS frakt till ombud vid ordrar över 399kr
(gäller endast varor som kan skickas till ombud)
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Stötdämpning Stötdämpning i EVA längs hela skon
Fäste CrossContact-sula för optimalt fäste på vandringen
Andningsförmåga Ovandel i mesh som andas väl. Perforerad sula för att föra bort fukt från foten
Lätthet 218 g i storlek 39
Vattenavledning Perforerad sula med kanaler som underlättar vattenavrinning
Skydd mot stötar Skydd mot grus framtill som hindrar att sten kommer in i skon
Upptäck produkten i detalj

Teknisk information

CrossContact-sula

Sulans design är ett resultat av lång tids forskning i våra laboratorier. Den består av ett särskilt sorts gummi som optimerar både grepp och fäste. Behoven är inte alltid desamma och därför strävar vi alltid efter att ta fram en sula som ger den bästa avvägningen mellan naturstigar (av typ skogsstig) och stenigare stigar (som längs kusten).

Fresh-konceptet

Vårt Fresh-koncept kombinerar en mycket luftig ovandel och en sula med särskild konstruktion som avleder fukt. Konceptet är validerat i laboratorier, och skons fuktavledande förmåga har testats i verkliga förhållanden.

Utformade för att användas på naturstigar

Våra vandringsskor är utformade för att användas på naturstigar. Vi väljer ut och testar verkligen materialen till sulor och ovandelar i våra skor för att de ska passa så bra som möjligt för vandring på ojämna stigar (som skogsstigar) eller mer belagda (som grusstigar vid kusten). Används skorna på väg (asfalt) kan de slitas ut snabbare och bli obekväma. De är inte lämpliga för vandring i bergstrakter.

Labbtester.

Andra laboratorietester har också gjorts för att garantera följande punkter: att öljetter och remmar sitter, limning, UV-tålighet, slitning av sulan och material i ovandelen, påskyndad föråldring.

Hur väljer man rätt storlek på vandringsskor?

Vi rekommenderar att stå upp och pröva båda skorna tillsammans med vandringssockor. Pröva flera modeller och flera storlekar om du behöver. 2 viktiga faktorer för bästa möjliga komfort: nedtramp av hälen och framfoten i nedförsbacke. Skorna får inte trycka någonstans. Testa att gå runt lite. Vi rekommenderar att använda skorna lite i taget under de första vandringsturerna för att anpassa dem efter dina fötter.

Kombinationen skor och strumpor spelar en viktig roll.

Det finns mycket som orsaka blåsor under vandring: skav, veck på strumpan, fukt, för liten eller stor sko osv. Därför är det viktigt att välja rätt storlek och ett material i strumporna som passar med vandringsskorna.

Hur väljer man rätt storlek på vandringsstrumpor?

För att undvika onödiga veck på strumporna måste man välja rätt strumpstorlek. Veck kan uppstå för att strumpan är för stor, med för mycket material runt foten som följd, eller för att den är för liten, och därför dras in i skon.

Hur väljer man rätt material i vandringsstrumpor?

Det är viktigt att hantera den fukt som uppstår under användning: man svettas – det går ofta inte att undvika. Om strumpan andas för den bort fukten i svetten. Därför måste man välja strumpor som både är lätta och andas. Om dina skor i stället är vattentäta för att skydda vid regn får du välja något annat. Du måste då snarare välja en strumpa som absorberar fukt och svett och sedan för dem så långt bort från foten som möjligt.

Vilka strumpor passar med skon NH100 FRESH?

Vi rekommenderar strumpor i polyamid, utan bomull. Polyamid är en speciell slags fiber som leder fukt. När fötterna svettas transporterar polyamidstrumporna ut fukten som sedan leds ut i luften genom skons ventilerande nätmaterial. Vi rekommenderar strumporna Newfeel WS 500 FRESH.

Garanti

Våra vandringsskor har två års garanti.
Vårt mål? Vi vill erbjuda hållbara produkter som följer dig på alla dina vandringar i naturen. Eftersom vi är starkast fästa vid de produkter som varit med om och fortsätter att uppleva vackra minnen!

Vikt

36: 0,44 kg
37: 0,44 kg
38: 0,44 kg
39: 0,44 kg
40: 0,44 kg
41: 0,44 kg
42: 0,44 kg

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Sula i
65.00% Gummi, 35.00% EVA
Ovandel i
40.00% Polyuretan, 60.00% Polyester
Insida i
100.00% Polyester
Skötselråd: Handtvätt. Får ej torktumlas.
Tvättråd
Handtvätt
Handtvätt
Ej torktumling
Ej torktumling
Förvaringstips Förvaras torrt, luftigt, mörkt och svalt.
Begränsad användning: Ej anpassade för bergsvandringar

Vårt engagemang

Så testas produkten Våra produktutvecklare arbetar fram Quechua-produkterna i Frankrike, vid foten av Mont Blanc. Vi testar produkterna på fältet tillsammans med andra vandrare, för att vara säkra på att de är bekväma och slitstarka. Bretagne, Korsika... Vi ger oss ut i så många olika stigar som möjligt och i alla väder. Det blir många samtal som är mycket värdefulla för oss. Vi behöver er feedback för att skapa våra framtida kollektioner!
Garanti: 2 År

omdömen

Personalens Omdömen