Referens : 8553454
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
KAKOR, GEL& EFTER

Müslibar med chokladöverdrag Kokos Storpack 10X30 g APTONIA

APTONIA
5/5
5/5

Smak : Kokosnöt / Choklad

Decathlon
Vårt team har tagit fram denna müslibar för att du ska få mer energi under långa träningspass på upp till 3 h, t.ex. cykling eller löpning. Vill du ha en bra müslibar till träningen? Njut av en müslibar utan palmolja och med mindre ingredienser och få mer energi antingen innan, under eller efter träningen.

Produktens fördelar

Energitillskott Ger mellan 133 kcal och 138 kcal beroende på smak (se näringsvärde här under)
Lätt att öppna/stänga Med Clak-systemet har du inte längre bekymmer att öppna den.
Lättransporterad Du kan enkelt förvara den i fickan.
Sammansättning Innehåller inte palmolja.

Teknisk information

Ett nytt recept som skapats med hänsyn till era åsikter:

Vi har till exempel gjort den mindre söt i smaken. Vi bytte ut stärkelsesirap till rissirap och minskade andelen choklad.
Dessutom tog vi bort tillsatser och ingredienser som inte tillförde något särskilt värde eller som inte är bra. Några exempel? Vi har tagit bort sorbitol, karamellarom och sockerester från fettsyror, och framför allt: ingen mer palmolja!

Anne-Sophie, produktchef för Aptonia, berättar för oss om viljan att ge er bra produkter och ta hänsyn till miljön

"När man tittar på innehållsförteckningen för en produkt så innehåller den ofta många saker som man inte direkt har hemma i köket. Idén var att skapa en produkt som liknar något man skulle kunna göra själv hemma. När man gör sportsnacks måste man dock ha i vissa tillsatser, men vi vet vad vi har i dem och varför. Vi ville göra en produkt som är god men som samtidigt är anpassad för träning. Vi ville särskilt också ta hänsyn till miljön och ta vårt ansvar. Därför uteslöt vi palmolja."

Ett recept man begriper

Vi vet vad vi har i våra produkter och varför! Till exempel har tokoferolextrakt i väldigt liten mängd (<0,05 %), lagts till. Detta eftersom palmoljan har ersatts av solrolsolja, och då behövs något som gör att den inte oxiderar, vilket skulle ge produkten en härsken smak. Tokoferol är naturligt och växtbaserat och mycket rikt på vitamin E.

Ny insida och ny utsida

Förutom ett nytt recept utan palmolja så är våra müslibars nu i ett smidigare och mer kompakt format. Ett paket innehåller 6 st istället för 5. För att de ska vara lätta att äta så har vi dessutom omarbetat förpackningen. Nu är de mycket lättare att öppna!

Müslibaret med överdrag - en historia om smak

"Varför ett nytt recept? Vi ville göra en müslibar som var mer hälsosam, mer miljövänlig och mer praktisk under träningen, t.ex. när du cyklar eller springer. Därför satte vårt utvecklingsteam igång och tog fram ett nytt recept. Det var en utmaning att skapa en bättre produkt för alla.
Och eftersom alla tycker olika så testade vi våra produkter på nära 400 personer!
Resulatet blev en mer hälsosam produkt utan palmolja, men som fortfarande var riktigt god!"

Anne-Sophie, produktchef och Clara, dialogansvarig, ger sina åsikter och råd

"Det här är en müslibar för lågintensiv träning. Vi ville ha en produkt anpassad till träning men som fortfarande var god. Även när man tränar ska man ju kunna njuta! Jag älskar att äta den innan eller efter träningen. Ibland äter jag den till och med som fika!""
"Den har ett chokladöverdrag, så för att det inte ska smälta är det bäst att ha den i cykelväskan eller i sin vätskeväska."
Avslutningsvis... ""Jag älskar verkligen receptet med mörk choklad och jordnöt!"

Vi berättar mer om tillverkning och ursprung:

"Vårt val av ingredienser går hand i hand med vad som tillåts enligt reglerna. Vi tar bort livsmedelstillsatser allt eftersom och så mycket vi kan. När vi väljer våra ingredienser och tillsatser tänker vi både ur ett miljö- och hälsoperspektiv samt ur ett etiskt perspektiv.Vi försöker dessutom alltid att förenkla våra recept."Tillverkade i Spanien.

Näringsdeklaration

Näringsvärden: 100 g | 30 g (= 1 bar) Energivärde: 1922 kJ - 459 kcal | 577 kJ - 138 kcal Fett: 20 g | 6,0 g Varav mättat fett: 13 g | 3,9 g Kolhydrater: 62 g | 19 g Varav sockerarter: 32 g | 9,6 g Kostfiber: 3,5 g | 1,1 g Protein: 5,9 g | 1,8 g Salt: 0,21 g | 0,06 g

Se mer Se mindre

Material och råd

Förvaringstips Bar med chokladöverdrag! Därför rekommenderar vi att den förvaras svalt och torrt.

Vårt engagemang

Så testas produkten Sortimentet med muslibars har utvecklats i Aptonias laboratorium.
30 testpersoner (det kan ha varit du!) bjöds in för att testa varje smak under träning. Och det här var den muslibar som alla älskade!

Omdömen

Personalens omdömen