Referens : 8513487
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
UTRUSTNING VANDRINGSLÄGER JUNIOR

Sovsäck vandring - MH100 10° - Junior blå plommonfärgad QUECHUA

QUECHUA
4.2/5
4.2/5

Färg : Mörk petrolium / Krusbärsgrön / Skiffergrå

Decathlon
Första natten under stjärnorna? våra produktutvecklare, som själva är föräldrar till unga vandrare, har litat på sin expertis när de designat sovsäcken. Skön nattsömn för barnet de första nätterna i det fria tack vare lämplig stoppning och volym. Ingen risk att tappa bort fodralet, som blir ficka fram eller för gosedjur.

Produktens fördelar

Formar sig efter kroppen Tre lägen för att passa barn mellan 115 och 155 cm.
Lättransporterad Vikt 755 g/Volym 12 l/Inbyggt fodral
Sovkvalitet 170 x 65 cm. Barnets längd högst 155 cm. Helt blixtlås.
Komforttemperatur Komforttemperatur 10 °C – vaddstoppning.
Lättskött Lätt att maskintvätta – följ skötselråden.

Teknisk information

Användningstemperatur:

På alla våra sovsäckar anger vi den komforttemperatur som provats ut av ett oberoende laboratorium (AITEX) enligt EU-standard EN 13537 från 2002/04/11. Komforttemperaturen är den lägsta temperatur vid vilken en utsträckt användare över lag upplever värmebalans och inte är varm eller kall (definieras för en standardkvinna och under normala användningsförhållanden).
Välj sovsäck utifrån den.

Men detta behöver man veta om dessa temperaturer:

En sovsäck genererar inte värme, utan bevarar den värme kroppen avger. Är man utmattad och nedkyld och kryper ner i en kall och fuktig sovsäck så fryser man – hur bra den än är! Denna temperatur är alltså beroende av personens förmåga att tåla kyla (stor kroppshydda, trötthet osv.), utrustning (liggunderlag som isolerar från markkylan osv.), klädsel (naken, underkläder osv.) och väderförhållanden (fukt, vind osv.).

Särskilt för barn:

Ju större luftvolym som behöver värmas, desto mer energi förbrukar kroppen och desto större därmed risken att man blir kall på natten. Välj därför helst en sovsäck av rätt storlek för barnet.
Dessutom avges en stor del av barnets värme från huvudet. Tveka inte att sätta på en mössa när det blir kallt.

Varför är insidan av min produkt grå?

Bi-ton är en metod för att bara färga in varannan tråd. På grund av vattenförbrukning och -förorening har infärgning stor miljöpåverkan. Vi färgar endast varannan tråd, för att minska miljöpåverkan.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Stoppning
100% Polyester
Foder
100% Polyester
Yttermaterial
100% Polyester
Skötselråd: Plantorkas.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Torktumling - vid låg temperatur
Torktumling - vid låg temperatur
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Lätt att packa sovsäcken, stoppa ned den i fodralet. Ta ut den ur fodralet och bred ut den på ett torrt ställe för att bevara den fluffighet som krävs för att bevara dess värmeisolerande egenskaper.

Vårt engagemang

Så testas produkten Vi på Quechua har vår bas vid foten av Mont Blanc. Det är här våra team arbetar med att designa nya produkter.
Vi testar produkterna på fältet tillsammans med andra campare, för att vara säkra på att de är bekväma och slitstarka. Bretagne, Korsika ... Vi ger oss ut i så många olika sorters terräng som möjligt och i alla väder. Det blir många samtal som är mycket värdefulla för oss. Vi behöver er feedback för att skapa våra framtida produkter!
Garanti: 5 År

Omdömen

Personalens omdömen