Referens : 8647192
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
STRUMPOR NATURVANDRING VUXEN

Strumpa 2-pack vandring MH900 High svart QUECHUA

QUECHUA
4/5
4/5

Färg : Kolgrå

Decathlon
Ekodesignade vandringsstrumpor i merinoull, för långa vandringar. Ekodesignade vandringsstrumpor som är bekväma och andas med merinoull som har många kvaliteter.Perfekt för komfort under vandringen!

Produktens fördelar

Användarkomfort Merinoull.Tråd som inte skaver.Förstärkta slitningszoner.
Svettbortförsel Coolmax®-fibrer och ventilerande stickning som håller fötterna torra.
Formar sig efter kroppen Skillnad på höger/vänsterfot, sitter stadigt.
Tålighet Cordura®-tråd och polyamid gör dem tåliga.
Ekotillverkning Vi minskar miljöpåverkan genom att spinnfärga textilen (dope dye).

Teknisk information

2-pack

Säljs i 2-pack i samma färg.

Denna teknik innebär en minskad vattenåtgång.

Infärgning av textilier kräver mycket vatten och förbrukar även vatten som används i färgbaden. Vi använder oss av spinnfärgning för minskad miljöpåverkan.

Motverkar skav

Hela strumpan är sydd med en teknisk tråd som hindrar skav och uppkomsten av blåsor.Trots detta kan strumporna inte skydda dig mot blåsor till 100 %. Blåsor uppstår i regel när din hud har utsatts för skav av till exempel strumpor, skor eller annat. Fukt spelar också en viktig roll då den försvagar huden.

Välj rätt höjd på dina strumpor

Vi erbjuder 3 skaftlängder för våra vandringsstrumpor. Modellen LOW sticker precis upp ur skorna, och slutar under fotknölarna. Modellen MID skyddar fotknölarna.Dessa 2 modeller är gjorda för att bäras med låga skor. Modellen HIGH passar för vandringsskor med högt skaft eftersom de når upp till vaden.

Välj rätt storlek på vandringsstrumpan

Varje strumpstorlek täcker 4 skostorlekar (35/38, 39/42,43/46, 47,50). Alla våra strumpor innehåller elastan eftersom det gör att strumpan sitter bra på foten. Vi har alla olikformade fötter, med varierande längd, proportioner och volym. Det är därför viktigt att du provar strumporna innan vandringsturen.

GARANTI

Våra vandringsstrumpor har två års garanti. Vårt mål? Vi vill erbjuda hållbara produkter som följer dig på alla dina vandringar i naturen. Eftersom vi är starkast fästa vid de produkter som varit med om och fortsätter att uppleva vackra minnen!

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Strumpor
18% Ull, 7% Polypropylen, 5% Polyester, 66% Polyamid, 4% Elastan
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara i ett torrt och mörkt utrymme.

Vårt engagemang

Så testas produkten Alla våra strumpor testas i laboratorium och i fält för att utvärdera följande: toxikologisk verkan, UV-resistens, slittålighet, tålighet för upprepade tvättar.
Det är i Frankrike, vid foten av Mont Blanc, som vårt team av produktutvecklare tar fram Quechua-strumporna. Vi testar produkterna på fältet tillsammans med andra vandrare, för att vara säkra på att de är bekväma och slitstarka i alla väder.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen