Nu erbjuder Decathlon FRI FRAKT till postombud !

Löpning & Trail

Löpning Löpning

Från löparskor till tights och jackor: du hittar allt inom löpning för herr, dam och junior här.

Löpning
Trail Trail

Trail-himlen: allt du behöver för att maxa ditt löpningspass i skog och andra tuffare miljöer.

Trail
Walking & Sneakers Walking

För dig som älskar promenader eller vill ha dem rätta skorna för skatesporter och/eller vardagen.

Walking & Sneakers
Löpningsaccessoarer löpningsutrustning

Reflexkläder, handskar, vätskeväskor: allt du kan behöva för löprundan.

Löpningsaccessoarer

Upptäck Kalenji

Kalenji

Älskar du att löpträna? Toppen, det gör vi på Decathlon också. Därför har vi också ett eget löpningsvarumärke: Kalenji. Märket designar och producerar allt från löparskor och löpartights till lysen och träningsbehåar.

Varje löpare har olika förutsättningar i form av löpsteg, kondition och löparstil. Därför erbjuder Kalenji produkter som är utformade för löpare på alla nivåer, såväl för lättare vardagslöpning som för långdistanslöpning.

Löpning är människans mest naturliga sport. Det kommer av sig självt redan från barndomen. Väl i en vuxnare ålder kan löpningen mer kännas som en intensiv upplevelse, ibland oerhört tuff och påfrestande både för kropp och själ. Denna utveckling bör inte tokas som ett lidande utan i stället en stund av njutning - ett sätt att utmana dig själv. Det är viktigt att springa i din egen rytm: som dikteras av din kropp, inte ditt sinne.

Hos Kalenji är det denna typ av löpning vi vill främja och utveckla. Vi vill få fler att upptäcka sporten och bli lika löparfrälsta som vi.

Mörkerlöpning med RunLight

Låt inte mörkret stoppa ditt löparpass. Med Kalenjis löparlampa RunLight ser du lätt var du sätter fötterna - upp till 20 meter framför dig. Lampan, som fästs på bröstet, är en innovation från Kalenji.

  1. Löpning
  2. Trail
  3. Walking
  4. Löpningsaccessoarer

TYCK TILL OM OSS!

Decathlons mission är att erbjuda tillgång till sport och idrottsliv för alla: Genom att designa, forska och producera innovativa och kvalitetssäkrade produkter själva kan vi hålla konkurrenskraftiga priser så fler kan ta del av sportens värld. På vår sajt hittar du tusentals kundomdömen från både engelska som svenska kunder. Skriv gärna ditt eget omdöme när du handlat hos oss! Det hjälper nästa kund att välja rätt.

Great piece of kit! - This light was everything I wanted it to be. I've tried running with my head torch but because I wear glasses I found that I sometimes got odd reflections in them from the headlight. The run light is great, it lights up the pavement so I'm confident with my footing and it has the added bonus of three red flashing LED's on the back. Just buy it, you will not be disappointed!! - Joy


27 4,7 /5
Runlight