Referens : 8574435
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
PULSKLOCKOR LÖPNING

Löparklocka HR300 svart/silver KALENJI

KALENJI
2.7/5
2.7/5
Decathlon
Vi har utformat den här pulsklockan för löpare som vill mäta sin hjärtfrekvens under sina träningspass. Utveckla din träning med pulsbälte tack vare intervallträning och intensitetsindikator under träningen.

Produktens fördelar

Mätning Tidtagning, puls (BPM och maxpuls), kalorier
Coachingfunktion Målzon (BPM eller maxpuls) - intensitetsindikator - intervall - varvtid
Enkelhet Kodad Bluetooth-överföring: optimerad anslutning till klockan
Vattentäthet Klocka: 5 atm (simning) - Bälte: 1 atm (vattenstänk)
Användarkomfort Pulsbälte i textil för maximal användarkomfort.

Teknisk information

Varför springa med pulsklockan?

Pulsen mäts i slag per minut. Ju mer intensivt du anstränger dig, desto snabbare slår hjärtat, och värdet för slag per minut ökar. Efter några löprundor kommer du att ha lärt dig vid vilken puls du klarar att springa hela rundan utan att bli helt slutkörd. Du kan då anpassa tempot för att hålla dig nära den pulsen, så att löpningen blir lättare och du kan ge dig ut och springa oftare.

Textilbälte för ökad komfort

Vi har byggt in elektroder i resårbandet på textilbältet och den elektroniska modulen är fixerad ovanpå resåren. Det betyder att inga hårda delar har kontakt med huden.

På så sätt kan du även ta loss modulen så att du kan tvätta bandet i tvättmaskin. Modulen tål regn och svett men du kan inte tvätta den i maskin.

Mät hur intensivt du tränar

Om du inte har ställt in en målzon manuellt indikerar klockan automatiskt och i realtid hur intensivt du tränar beroende på din puls. mycket lätt träning, lätt, medel, hård eller mycket hård träning.

Mycket lätt: 50-60 % av ditt maxvärde för puls
Lätt: 60-70 % av ditt maxvärde för puls
Medel: 70-80 % av ditt maxvärde för puls
Hård: 80-90 % av ditt maxvärde för puls
Mycket hård: 90 till 100 % av ditt maxvärde för puls.

Förbättra din kondition

Har du tendens till att vara helt uttröttad mot slutet av rundan?Klockan hjälper dig att justera i realtid för att undvika att du upplever svårigheter. När klockan indikerar en "lätt" intensitet, kan du prata medan du springer. Vid "medel" blir ansträngningen mer intensiv men du bibehåller en bra rytm och har ett bra flås. Vid "hård" träning blir du andfådd efter några minuter.

Springa för att gå ner i vikt

Springer du för att hålla formen? Zonen "lätt" är särskilt intressant, då du i den bränner mest fett samtidigt som du slipper att bli andfådd. I den här zonen befinner sig inte kroppen i en stressig situation. Kroppen hinner förvandla fettet för att omvandlas till energi för musklerna.

Ställ in din målzon

Inställningen av målzoner hjälper dig att styra träningen bättre. En grafisk indikator visar dig i realtid om du befinner dig i rätt zon.
Med den här klockan kan du ställa in pulsmålzoner (BPM eller maxpuls).

Programmera din intervallträning

Tack vare den här funktionen kan du ställa in en komplett intervallträning: uppvärmningstid, intervalltid, vilotid och nedvarvning, antal intervallserier och vilotid inom serien.

Jämför dina joggingturer

Med klockan kan du se en sammanfattning av dina fem senaste löpturer. Du kan se tid, medelvärde för träning och antal brända kalorier för varje runda. Om du hade haft en målzon skulle du kunna se hur lång tid du tränat i den zonen.

Det är också en klocka!

I vardagen kan du använda den som en vanlig klocka, för att läsa av tid och datum. Du kan också ställa in ett alarm.

Lättavläslig både i solsken och mörker

Vi har valt att förse pulsklockan med en så kallat reflektiv skärm. Detta innebär att den reflekterar det omgivande ljuset. Ju starkare solsken, desto mer lättavläslig blir alltså klockan.
På natten kan du då och då aktivera skärmens bakupplysning med ett enkelt knapptryck.

Kan jag koppla bältet till både klockan och telefonen?

Vi har valt att använda ett bälte med Bluetooth för att säkerställa en god anslutning mellan klockan och bältet. Därför kan du koppla bältet till alla sporttillbehör som har en pulsmätarfunktion. Observera dock att bältet bara kan kopplas till en enhet i taget. Om det kopplas till telefonen kan det inte längre vara kopplat tll klockan.

Kan signalen störas av andra pulsmätare?

Nej. Klockan har en kodad signal. Kommunikationen mellan din klocka och ditt bälte är därför unik och kan inte avbrytas av någon annan. Däremot är det viktigt att säkerställa anslutningen mellan bältet och klockan på en plats där det inte finns andra användare av pulsmätare. När enheterna väl är kopplade kan du använda din produkt nära andra användare.

Hur mäts pulsen?

Pulsen mäts med hjälp av ett pulsband runt bröstkorgen. Det innehåller två elektroder och en sändare.

När ditt hjärta slår ger det upphov till ett mycket svagt elektriskt fält. Elektroderna snappar upp detta, och sändaren för vidare informationen om hjärtslagen till klockan.

Batteri

Klocka: CR2032 ingår - Bälte: CR2032 ingår

Restriktioner

Denna klocka är avsedd för sport och fritid.Detta är inte en medicinsk övervakningsanordning.Informationen från klockan är endast för vägledande syfte

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Handled
10% Rostfritt stål, 90% Polyuretan
Struktur
30% Rostfritt stål, 70% Polykarbonat (PC) - Akrylnitril butadien styren (ABS)
Innertält
100% Kretskort
Lins
100% Polymetylmetakrylat (PMMA)
Begränsad användning: ONrhythm 500 kan inte kopplas anslutas till en smartphone.
instruktioner För att få mer information om denna produkt, var god läs instruktioner

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen