Referens : 8659876
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
RENGÖRING/UNDERHÅLL AV VAPEN

LÄSKSNÖRE KALIBER 12 BORENADO ALLEN

ALLEN
Decathlon
Framtaget för att enkelt underhålla ditt gevär med kaliber 12, antingen det är ett över och under, sida vid sida eller halvautomatiskt. Med läsksnöret för Kal. 12 kan du rengöra gevärspipan med ett enda drag. Snöret består av en rad sammanflätade borstar och tyg – för all slags slagg.

Produktens fördelar

Kompakthet Mycket lätt att ta med i vapenfodralet eller -väskan.

Teknisk information

Hur används denna produkt?

För in snöret (metalldelen) i vapenkammaren och rengör längs räfflorna i pipan. Dra med jämn kraft i snörets metalldel så snart den kommer ut, tills hela snöret är ute.

Gör pipan ren var du än är

Den främsta fördelen med läsksnöret är att det tar lite plats och kan tas med vart och när som helst. Så kan du helt enkelt göra gevärspipan ren efter ett lerduvepass eller efter jakten.

Komplett rengöring i ett drag?

Läsksnöret har omväxlande släta delar och borstar, för att ta bort avsättningar av alla slag i gevärspipan.
För först in ballasten (metalldelen) från pipans kammare, låt tyngdkraften dra ned den och fånga upp den i gevärsmynningen. Vi rekommenderar att man rullar upp snöret runt något så att man kan dra det längs pipan utan att skada händerna.

Vad gäller om att använda olja eller ett lösningsmedel?

Vapnet görs rent vid första rengöringen med läsksnöret. Droppa lite olja på det efter rengöringen och dra det en ytterligare gång genom pipan för att skydda den. Vapnet är sedan klart att förvara under mer eller mindre lång tid.

Se mer Se mindre

Material och råd

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen