Referens : 8399424
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
KLÄTTERSKOR

Klättersko PRIME SCARPA

SCARPA
4.3/5
4.3/5
Decathlon
Vårt klättrarteam har valt ut den här skon för dig som vill utveckla din klätterteknik på alla slags underlag. Den tilltagna volymen och kombinationen av läder och mikrofiber gör skon mycket bekväm. En lätt åtstramande häl ger precis den kraft som behövs.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
365 dagars öppet köp
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Komfort Sko i syntetmaterial.
Plös i skum.
Styvhet Ganska styv sula för bättre kraft på små fotsteg.
Precision Sulans form ger relativt god precision.
Fäste Utmärkt fäste och nötningsbeständighet.
Enkelhet 2 kardborrband som stängs åt motsatta håll för en precis åtdragning.

Teknisk information

Välja storlek

Är du nybörjare rekommenderar vi att du väljer din vanliga skostorlek.
Skon ska sitta tajt, men utan att det gör ont.
Om du klättrar regelbundet, på medelnivå, kan du välja klätterskor i en mindre storlek än din vanliga (till exempel 1 storlek mindre), men för att fötterna ska utveckla rörlighet, proprioception och styrka är det viktigt att inte välja så tajta skor att du lider av det. För att inte tala om att klättringen blir mycket roligare!

Skons form

Rak sko med platt profil.
Bekväm.

Skötselråd

Vårt första råd är att inte tvätta klätterskorna i tvättmaskin. Rörelserna och temperaturen i maskinen riskerar att förstöra dem. Vi rekommenderar handtvätt, med en svamp blött antingen i vanligt vatten eller i tvålvatten. Det är viktigt att sedan låta skorna lufttorka i en jämn, inte alltför hög temperatur. Lägg dem inte på ett element eller i solen, till exempel. Vi rekommenderar att tvätta skorna regelbundet för att öka deras livslängd.

Omsulning

Sulgummit slits snabbt ut när man klättrar mycket. Vid regelbunden användning är gummits livslängd runt ett halvår, men den beror på många olika faktorer, till exempel bergart i klippan eller material i klättergreppen, din klätterstil och hur mycket smuts gummit utsätts för. Så snart syntetlädret börjar synas genom gummit är det dags för omsulning, för om det går hål på syntetlädret blir skon svår att sula om. Du kan få dina klätterskor omsulade i våra butiksverkstäder.

Se mer Se mindre

Material och råd

Förvaringstips Undvik förvaring på platser som är alltför varma (i en bil på sommaren eller nära en värmekälla) eller alltför fuktiga.
Förvaras på en torr och tempererad plats.

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen