Referens : 8615379
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
GOLFKLÄDER DAM VÄRME

Kjolshorts golf WW500 dam svart INESIS

INESIS
4/5
4/5

Färg : SVART

Decathlon
Våra designers, själva hängivna golfspelare, har utformat de här kjolshortsen för spel i varmt väder (varmare än 20 °C). Orolig för att kjolen ska åka upp under svingen? För att det aldrig ska vara något problem har vårt designteam gjort den här kjolen lite längre baktill och försett den med ett par undershorts.

Produktens fördelar

Lätthet Vi har valt ett lätt och behagligt tyg som huvudtyg.
Rörelsefrihet Tygerna är stretchiga så att du kan röra dig helt fritt.
Svettbortförsel Det svettavledande tyget håller dig torr.

Teknisk information

Vår modellist Audrey berättar om små detaljer som gör stor skillnad

"Vi har valt att sy upp kjolen i mjuka och lätta tyger. I midjan har vi valt ett lite mer formande tyg, som framhäver din silhuett. Kjolen har gjorts längre baktill för att den inte ska åka upp vid adresseringen."

Vår designer Léa förklarar poängen med de två fickorna

"De två fickorna baktill på kjolen finns där för att du ska kunna lägga ner speltillbehör. Vi har valt att inte sätta fickorna framtill för att kjolen ska kännas lättare och se snyggare ut."

Inesis design

Målet med våra produkter är att du ska känna dig bekväm när du spelar, oavsett din nivå. Vårt team av hängivna golfspelare designar varje ny produkt efter att först ha observerat och lyssnat på våra användare. Det gör vi eftersom vi menar att golf alltid ska vara synonymt med nöje.

Material och råd

Komposition
Ytterdel - Huvudmaterial
89% Polyamid, 11% Elastan
Innertyg
65% Polyamid, 35% Elastan
Ficka
100% Polyester
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Torktumling - vid låg temperatur
Torktumling - vid låg temperatur
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Vårt designteam har sin bas på golfanläggningen Inesis Golf Park i norra Frankrike. Där arbetar de året runt med att ta fram snygga, enkla och smarta produkter. Vi utsätter produkterna för tuffa brukstester, för vi är övertygade om att det bara är genom att prova dem i verkliga spelsituationer som vi kan fortsätta att utveckla dem.
Så testas produkten För att ytterligare förbättra våra golfplagg har vi genomfört brukstester i Filippinerna, där en grupp testspelare har burit plaggen under golfrundor i varmt väder. Testspelarna har hjälpt oss att välja ut särskilt bekväma tyger.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen