Referens : 8590145
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
BADDRÄKT FÖR BABY

Keps med UV-skydd baby blå NABAIJI

NABAIJI
1/5
1/5

Färg : Turkosblå

Decathlon
För att skydda barnets ansikte och nacke från UV-strålar under vattenaktivitet.Skyddar mot UV även när plagget är vått. Keps som skyddar mot UV-ljus även i vatten.Tack vare den täckande formen skyddar den även nacke och öron.

Produktens fördelar

Solskydd Textil SPF 50+. Skyddar även när den är våt.Skyddar mot minst 95 % av UV-ljus.
Torkhastighet Syntettyg som torkar snabbt.

Teknisk information

Skydd för barn

Eftersom ett barns försvarssystem för kroppen utvecklas runt 3 år är en bebis kropp väldigt känslig mot solen.Vid lika mycket solexponering är det 2-3 gånger starkare för en bebis än för en vuxen. Därför är det viktigt att ha ett bra skydd.

Vad betyder SPF 50+?

SPF är en standardindikering för UV-skydd (ultraviolett ljus). Den fastställer skyddsnivån för ett tyg och mer exakt hur mycket UV-ljus som släpps igenom.
För att nå upp till kraven måste 95 % av UV-ljuset blockeras.SPF 50+ betyder att tyget blockerar minst 95 % av UVA och minst 98 % av UVB.

Hur kan man skydda sig från sol?

Även om plagget skyddar mot solen så måste även andra aspekter, t.ex. reflexer (från vatten eller sand), värme, tidpunkt på dagen m.m. tas i beaktande.Så om man bär den här kepsen kan det vara en god idé att dessutom bära solglasögon, regelbundet applicera solkräm, ha en dräkt mot UV-ljus samt se till att dricka tillräckligt.

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Polyamid
Foder
100% Polyester
Skötselråd: Tvättas innan användning. Ej kemtvätt. Tvätta separat. Använd inte sköljmedel. Plantorkas.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Begränsad användning: Endast de delar som täcks av kepsen är skyddade mot UV-ljus.

Vårt engagemang

Alla material för solskydd har testats i labb av våra ingenjörer. De når upp till standarden EN 13758-2. Vi utför tester på alla material vi använder innan vi lanserar produkten. Vi har dessutom våra egna mätinstrument för att komplettera de tester som görs av externa labb. Produkterna har testats i labb både när de varit våta och torra, samt i verklig användning.
Så testas produkten Kepsen med UV-skydd har utvecklats och testats av våra team i Hendaye, Frankrike. Materialen i produkten har testats i labb för att garantera att de är både hållbara och av god kvalitet.
Garanti: 2 År

Andra kunder har också tittat på

Omdömen

Personalens omdömen