Referens : 8528451
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
RACKET, SÄLLAN UTÖVARE VUXEN.

Vandringskeps MH500 7-15 år QUECHUA

QUECHUA
5/5
5/5
Decathlon
Våra produktutvecklare som själva vandrar har tagit fram denna keps som skyddar barnet en solig dag i all terräng och i bergstrakter. Springa, klättra, hoppa, leka – den här kepsen skyddar barnet under alla äventyr. Du kan ta med barnet för att upptäcka bergen utan att oroa dig.

Produktens fördelar

Solskydd Tyget filtrerar minst 97 % av UVA-/UVB-strålarna, UPF 40+. Löstagbart nackskydd.
Torkhastighet Torkar snabbt tack vare polyamidmaterialet.
Formar sig efter kroppen Justeras baktill för att passa alla huvuden. Löstagbart nackskydd.
Andningsförmåga Andas väl med ventilerande mesh.
Soliditet Ripstop-material. 2 års garanti.

Teknisk information

Solskydd

Det bästa solskyddet är kläder. Välj långärmat, långbyxor och hattar med breda brätten. Tänk på att en tröja inte garanterar ett fullständigt skydd, för både tygets tjocklek, stickningens täthet och till och med färgen spelar in i hur stor andel UV-strålar som filtreras. Märkningen UPF 40+/50+ är en garanti för att europeisk standard följs. UPF 40+ innebär att 97,5 % av strålarna stoppas, och 50+ att mer än 98 % av strålarna stoppas.

Materialens tålighet

Testad för att hålla för nötning och slitage: vi genomför laboratorietester för att försäkra oss om att fleecen t.ex. står emot noppning. Färgbeständighetstest: Färgbeständigheten testas rigoröst för att färgerna inte ska lösas upp i kontakt med saliv. Tester av längre tids slitage: upprepade tvättar ska inte påverka tygets egenskaper.

Justera storleken

One size som justeras baktill. Löstagbart nackskydd.

VI TÄNKER PÅ MILJÖN

Eftersom vi är medvetna om att man måste agera för att bevara naturen, är Quechua fast beslutet att begränsa sina produkters miljöpåverkan.
Produkten är i dag inte miljövänligt utformad, men vi arbetar varje dag på att göra den mer hållbar: ekodesign, möjlighet att reparera och hållbarhet står i centrum för vår produktutveckling.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Polyamid
Foder
100% Polyester
Skötselråd: Tvättas innan användning. Tvätta separat. Använd inte sköljmedel. Plantorkas.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara i ett torrt och rent utrymme.

Vårt engagemang

Teamet av våra unga testare i Mont Blanc-dalen (Frankrike) och vårt laboratorium för forskning och utveckling med ansvar, arbetar för att välja ut de bästa materialen.
Så testas produkten Vårt team har sin bas vid foten av Mont-Blanc i Haute-Savoie (Frankrike). Året runt tar vi fram snygga, enkla och tekniska produkter. Vi genomför hårda fälttester av produkterna eftersom vi är övertygade om att det endast är i verkliga situationer som vi kan förbättras.
Garanti: 2 År

Andra kunder har också tittat på

Omdömen

Personalens omdömen