Referens : 8602789
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
JUDO

Judobyxa 900 VUXEN OUTSHOCK

OUTSHOCK
Decathlon
Vårt hängivna team har tagit fram denna judobyxa för dem som tävlar i judo och i krävande randori! Är du ute efter en judobyxa för tävling? Byxan är slitstark, i tjockt förstärkt material.

Produktens fördelar

Draghållfasthet Tåligt tyg i bomull/polyester 270 g/m² med förstärkta knän.
Rörelsefrihet Rör dig helt obehindrat i både randori och newaza med den vida passformen.
Enkelhet Med klassisk snörning i midjan.

Teknisk information

Låt oss presentera ett designteam med kampsport i blodet ...

Enrique, Laurent, Marie och Louis: De fyra har tillsammans tre svarta bälten och lust att skapa en judodräkt anpassad till din sport och nivå!
För att komma dit blev det många utformningar, prototyper och tester med judoklubben i Sainghin, nära Lille i Frankrike.
Laurent, produktingenjör, berättar: – Vi ville skapa en bekväm judodräkt som känns rätt på, som sitter skönt. Judodräkt är resultatet av Maries, vår modellskapare, samt arbete och kraven från Enrique, vår produktchef.

Enrique, produktchef hos Outshock, talar om judons kvaliteter:

– Något som alltid slagit mig med judo är denna tanke med kraft och smidighet på samma gång. Judoutövare agerar med en elegans som det är en fröjd att titta på. Jag gillar också tanken att dojon är mycket större än den egentliga platsen: du lär dig något om dig själv bortom dojons väggar. Det är denna breda giltighet och dessa värden jag även hittat hos Outshock och som vi velat förmedla med våra judodräkter.

Hur väljer jag storlek?

Vilken storlek man väljer på dräkten beror på hur lång man är!
Dräkterna finns i storlekar från 160 till 190 cm och vi råder dig att välja en dräkt som är minst fem cm större än din längd. Om du t.ex. är 174 cm lång, väljer du en dräkt på 180 cm.

Hur sköter man sin dräkt?

Vi rekommenderar att man vädrar dräkten efter varje användning. Och tänk på att regelbundet tvätta den för att den ska hålla sig vit. Vårt knep? Tvätta den kallt de första gångerna. Och vi rekommenderar starkt att den får lufttorka efter tvätt och inte torktumlas

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
30% Polyester, 70% Bomull
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Garanti: 2 år

Omdömen

Personalens omdömen