Nu erbjuder Decathlon FRI FRAKT till postombud !

Jakt & Hundsport

Jaktkläder Jaktkläder

Upptäck våra jackor, västar, byxholkar, kamoflagekläder med mera.

Jaktkläder
Jaktskor & Stövlar Jaktskor och stövlar

Allt för dina fötter under skogsturen - både för torrt och vått underlag.

Jaktskor & stövlar
Jaktutrustning Jaktutrustning

Allt du behöver: Kikare, knivar, lockfåglar, väskor, stolar, dofter, jakthorn...

Jaktutrustning
Hund Allt för jakthund

Allt din hund behöver på jaktpasset. Koppel, GPS, transport med mera.

Hundsport

Upptäck Solognac

Solognac

Precis som tusentals svenskar över hela landet så älskar vi på Decathlon att ge oss ut i skogen och jaga. Vårt eget varumärke inom just jakt och hundsport heter Solognac. Varumärket både designar och producerar allt i sortimentet själva - ett mycket brett sortiment som täcker in allt från kläder, jaktväskor och skyddsmaterial till stolar, kikare och allt du behöver för att utöva skytte.

Solognacs team av designers, ingenjörer, inköpare och kommunikatörer håller till i Aquitaine i norra Frankrike. Regionen är en av Europas största jaktområden, där beprövade jaktmetoder utövas tillsammans med de senaste disciplinerna. Därför, samt då det alltid är så nära till vildmarken var i området du än befinner dig, bestämde vi oss för att placera vår design- och leveransverksamhet här. På Solognacs huvudkontor kan vi vara nära våra mest krävande kunder: det är där vi utvecklar unika, innovativa produkter och tjänster som är tillgängliga för alla genom Decathlon.

Allt du behöver för jaktpasset

Upptäck Solognacs breda utbud av utrustning och kläder för all typ av jakt i skog och mark - passar såväl för nyexaminerade som erfarna jägare och deras hundar.

  1. Jaktkläder
  2. Jaktskor & Stövlar
  3. Jaktutrustning
  4. Hund

Kundomdömen

Decathlons mission är att erbjuda tillgång till sport och idrottsliv för alla och det gör vi bland annat genom att ge bästa möjliga service på nätet till konkurrenskraftiga priser. På vår sajt hittar du tusentals kundomdömen från både engelska som svenska kunder. De finns där för att hjälpa dig att göra ett korrekt val när du handlar hos oss.

Kundomdöme inom jakt på decathlon.se:Great trousers - Tough, comfortable and great value. I always have some of these in the wardrobe. - Andrew

Good fit, very comfortable - So nice to get a pair of trousers that fit and feel so good. - Gerry

4 5 /5
Jaktbyxa STEPPE 300 Kamo