Referens : 8561645
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
FLEECE & SOFTSHELL JACKA TJEJ 2-6

Jacka vandring softshell - MH550 2-6 år Junior turkos QUECHUA

QUECHUA
Decathlon
Vårt vandringsteam har designat den här juniorjackan i softshell, som skyddar i kyla och vind under fritidsaktiviteter. Den här jackans material klarar otaliga timmars lek och äventyr ute i naturen!Skyddar mot vind och lättare skurar.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
365 dagars öppet köp
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Vindtät Utmärkt skydd mot vind tack vare membranet
Vattenfrånstötande egenskap Vattenavstötande material. Vatten rinner av tygets yta
Värme Softshellmaterialet och den ruggade insidan håller kvar värmen från kroppen.
Andningsförmåga Det mikroporösa membranet för bort den fukt som kroppen skapar
Tålighet Klarar mindre fasthakningar och intensiv gnidning

Teknisk information

Vindtät

Hydrofob ytbehandling av tyget. Processen hindrar vatten från att sugas upp av tyget. Dropparna rinner av utan att tränga in. Det gör att plagget håller sig torrt och därmed lätt och varmt med bibehållen andningsförmåga.
Behandlingen kan förnyas vid behov för att bevara plaggets goda egenskaper. Välj i så fall sprayimpregnering hellre än impregneringsmedel i tvättmaskin, då dessa kan påverka plaggets andningsförmåga.

Vindtäthet

Det är viktigt att skydda sig mot vinden, under aktivitet såväl som under vila, eftersom den kan kyla ner kroppen ordentligt. Vindavkylningsmetoden mäter hur hudens temperatur påverkas av vind och kyla: vid en temperatur på 5 °C i kombination med en vind på 8,3 m/s, känns temperaturen som 0 °C. Om luften är 0°C och vindstyrkan är 8,3 m/s, upplevs temperaturen vara - 6°C. Materialet i våra produkter begränsar effektivt vindens avkylande effekt.

Mikroporöst membran

Membranet är ett lager polyuretan placerat mellan ytter- och innermaterialet i en softshelljacka. Skyddar mot vind och håller kvar kroppsvärmen. Membranet andas även: den fukt som alstras vid ansträngning förs genom mikroporer ut till plaggets utsida. På så sätt förhindras kondensbildning och användaren förblir varm och torr.

Betygssystem för att jämföra produkternas miljöpåverkan

Decathlon var det första franska företaget att börja använda sig av ett betygssystem för miljöpåverkan. Betygssystemet utvecklades i samarbete med den franska miljö- och energiförvaltningsmyndigheten (ADEME) samt andra franska företag. Det går ut på att produkternas miljöpåverkan betygsätts på en skala från A till E, där A är det högsta betyget.

http://sustainability.decathlon.com

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Polyester
Huvudfoder
100% Polyester
Beläggning
100% Polyuretan
Skötselråd: Tvättas innan användning. Ej kemtvätt. Tvättas med blixtlåset stängt.
Tvättråd
Tvättemperatur 40 °C - normalprogram
Tvättemperatur 40 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Torktumling - vid låg temperatur
Torktumling - vid låg temperatur
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara torrt och rent, hopvikt eller på galge
Begränsad användning: Håll borta från eld och värmekällor.

Vårt engagemang

Teamet av våra unga testare vid Mont Blancs fot och vårt laboratorium för forskning och utveckling med ansvar för att välja ut de bästa materialen.
Så testas produkten Vårt team har sin bas vid foten av Mont-Blanc i Haute-Savoie (Frankrike). Året runt tar vi fram snygga, enkla och tekniska produkter. Vi genomför hårda produkttester på fältet eftersom vi är övertygade om att det endast är i verkliga situationer, så som barnen kommer att uppträda, som vi ständigt kan förbättras.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen