Referens : 8575004
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
MELLANSÄSONG LSV-KLÄDER

Cykeljacka landsväg RACER CONVERTIBLE gul VAN RYSEL

VAN RYSEL
4.8/5
4.8/5
Decathlon
Den här jackan anpassas enkelt till utomhustemperaturen och träningens intensitet, så att du slipper bli för kall eller varm. Tack vare det vattentäta tyget ger jackan utmärkt komfort på intensiva turer i kallt, blåsigt och regnigt väder.

Produktens fördelar

Modularitet Ärmar som enkelt tas av med blixtlås. Skyddsflik bak som kan stoppas in.
Värme Membranet skyddar mot kyla och måttligt regn.
Vattenfrånstötande egenskap Det vattenavvisande membranet skyddar mot måttligt regn.
Fickor Fem ryggfickor, varav en med blixtlås och två stora nätfickor.
Andningsförmåga Det ventilerande membranet får plagget att andas.
Töjbar Resårband med silikonbeläggning i midjan.
Upptäck produkten i detalj

Teknisk information

Anpassningsbar 2-i-1-jacka

Cykeljackan Racer Convertible anpassas enkelt till dina behov för stunden. Oavsett var du cyklar kan du anpassa dig till förhållandena du möter och justera den efter temperatur och ansträngning, så att du slipper bli alltför varm eller kall.
Med blixtlåset öppet och ärmarna avtagna luftar jackan skönt i klättringar, och genom att sätta tillbaka ärmarna undviker du att kylas ner i nedförsbackar.

Invikbar skyddsflik

Jackan har en invikbar skyddsflik för att du ska slippa bli plaskvåt om baken vid turer på regnvåta vägar. Med fliken utvikt skyddar Racer Convertible mot stänk från cykelns bakhjul. I torrt väder kan du vika in den under resårbandet för en mer klassisk jackmodell.

Innovativt ryggparti med fem fickor

Snacks, verktyg, mobil... många är de småprylar som ska få plats i fickorna. När du sedan tar av dig handskarna eller tubhalsduken och vill stoppa ner dem någonstans under turen, då är risken att alla fickor redan är upptagna.
Med Racer Convertibles fem fickor slipper du det här problemet. Du har två fickor för snacks och verktyg, en blixtlåsficka för mobilen och två nätfickor för handskarna. Vad mer kan man önska sig?

Löstagbara ärmar

Konceptet med löstagbara ärmar breddar jackans användningsområde och gör den bekväm från kyligt till kallt väder. Under dina mest högintensiva rundor kan du ta av ärmarna utan att behöva stanna.
Ärmarna kan sedan stoppas ner i de två nätfickorna i ryggen, utan att de tre andra fickornas volym begränsas.

En varm och vattenavvisande jacka

Den här jackan är lagom varm under senvår och tidigt höst. Den ger en god avvägning mellan värme och ventilering, och kan kompletteras med en långärmad underställströja och en kortärmad cykeltröja under extra kalla dagar, eller om du är frusen av dig. Den här jackan är mest lämpad för intensiva cykelturer i temperaturer mellan 5°C och 15°C. (RCT = 0,065)
Dess vattenavvisande förmåga (5000 Schmerber) ger ett skydd mot kortare regnskurar.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
85% Polyester, 15% Elastan
Membran
100% Polyuretan
Ficka
66% Polyamid, 34% Elastan
Foder
13% Polyester, 69% Polyamid, 18% Elastan
Underarm (tyg)
13% Polyester, 69% Polyamid, 18% Elastan
Skötselråd: Tvättas med blixtlåset stängt.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Så testas produkten Våra produktutvecklare har sin bas i B'TWIN VILLAGE i Lille, Frankrike, där de kontinuerligt arbetar för att göra cykling smidigare och bekvämare för våra kunder.
Vårt mål är att ta fram produkter som så väl som möjligt svarar mot användarnas behov, för att eliminera alla hinder och besvär kopplade till cykling.
Vi testar produkterna ute på vägarna och i terrängen, eftersom vi är övertygade om att det endast är genom verkliga brukssituationer som vi kan utvecklas och förbättra våra produkter.
Garanti: 1 År

Omdömen

Personalens omdömen