Referens : 8491124
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
KLÄDER FÖR GYMNASTIK, BABY

Jacka för babygympa 500 Blå DOMYOS

DOMYOS
Decathlon
Våra utvecklare av babygympa-produkter har tagit fram denna jacka för barn som utvecklar sin psykomotoriska utveckling. Din lilla gymnast förtjänar bara det bästa: jackan 500 är både tunn och varm, ventilerande och stretchig! Den har dessutom en smart ficka för en näsduk.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
365 dagars öppet köp
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Töjbar Den stretchiga sidan gör den lätt att ta på och ger god rörelsefrihet.
Andningsförmåga Bomull och polyester för bort värme och håller torrt.
Värme Lätt jacka som ger tillräckligt med värme för att inte bli kall!
Lätt att öppna/stänga Bred blixtlås för att vara lättare att knäppa på barn.

Teknisk information

Värme

Jackan är lätt att ta av om barnet blir varmt under babygympan, men är smart att ha på vid uppvärmning eller efter träningen. Med den här jackan håller ditt barn sig varmt när det behövs! Huvan är perfekt för att skydda huvudet från kyla efter träningen.

Anpassad

Jackan 500 är stretchig och har en anpassad dragkedja för att passa perfekt på barnet: den är lätt att ta på, och ditt barn lär sig snabbt själv hur det går till! Dragkedjan kan gömmas i ett litet fack upptill när den är stängd, så att man inte kan klämma sig i den. Fiffig ficka: jackan har en ficka som rymmer en näsduk. Den är nära handleden till vänster och gör det ännu enklare att snyta sig när det behövs!

Stil

Jackan 500 i barnmodell är särskilt smart eftersom den är i ett stretchigt material, har en huva och är mycket lätt. Domyos-teamet hade för avsikt att skapa ett plagg som var både tekniskt, anpassat för barngympa och samtidigt i en fin design. Resultatet blev lyckat! Den här jackan har en snygg design. Ditt barn kommer definitivt att tycka om den.

Vad ska barnet ha för kläder på babygympan?

Vi på Domyos har skapat produkter som ditt barn kan lita på: t-shirts, byxor, tights och jacka (som barnet kan ta av om det blir för varmt!) Målet är att barnet har god rörelsefrihet och känner sig bekvämt, utan att behöva dra i kläderna. Kläderna är mer eller mindre tekniska beroende på träningsnivå. På med ett par gympaskor bara, och barnet är redo!

Översikt av miljöpåverkan

Produktens miljöpåverkan beräknas på hela dess livscykel och med olika indikatorer. En ABCDE-översikt görs för att hjälpa dig att enkelt identifiera de produkter som är bäst för miljon genom att jämföra produkter av samma typ (T-shirts, byxor, ryggsäckar, ...).

Decathlon är en frivillig deltagare av denna miljömärkning.
För mer information: http://sustainability.decathlon.com/

Babygympa

Har du hört talas om babygympa? Det är en rolig sorts träning som passar för barn mellan 1 år och 6 år. De har tillgång till massor av anpassade redskap som tunnlar, bommar, mjuka mattor, studsmattor m.m. Med dessa kan de hoppa och studsa och springa och samtidigt utveckla sitt balanssinne och sin motorik. Babygympa kan utövas antingen i en förening eller hemma, både inomhus och utomhus.

Fördelarna med babygympa

Utövar ditt barn babygympa? Visste du att barnen utvecklar sina färdigheter medan de har roligt? Genom att utöva alla olika övningar inom babygympa så utvecklar ditt barn både balanssinnet, motoriken och koordination av sina rörelser samt lär känna sin kropp! Det är ett smart sätt att utveckla ett bra självförtroende.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
17% Viskos, 78% Polyester, 5% Elastan
Detalj
100% Polyester
Skötselråd: Tvättas ut och in. Tvättas innan användning. Ej kemtvätt.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Stryks på maximalt 110 °C utan ånga
Stryks på maximalt 110 °C utan ånga
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Så testas produkten Den här produkten har utsatts för tvätt- och torktester för att kontrollera att färg och form håller. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen