Referens : 8494128
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
KAMOUFLAGEKLÄDER, VATTENVILT

Jaktjacka vattentät 500 kamouflage våtmark SOLOGNAC

SOLOGNAC
2/5
2/5
Decathlon
Denna jacka, framtagen av våra team för sjöfågeljakt i regnigt väder, skyddar mot regn och håller vildmarksälskaren kamouflerad. Denna vattentäta och lätta jacka med kamouflagemotiv från våtmark andas och gör att du kan hålla dig torr även när vädret inte är det bästa och regnet faller.

Produktens fördelar

Camouflage Kamouflage med sumpmarksmotiv med hög upplösning och djupverkan.
Vattentäthet Vattentät jacka: håll dig torr under jakten, även i ihållande regn
Andningsförmåga Öppningar i sidorna avleder svett och gör att jackan andas bättre.
Lätthet Optimalt låg vikt: knappt 1 kg i storlek L för denna jacka!
Rörelsefrihet Koncentrera dig på jakten: jackan ger dig full rörelsefrihet.
Kompakthet En kompakt jacka som lätt får plats i ryggsäcken. Praktiskt, eller hur?
Formar sig efter kroppen Spana mot himlen och vrid på huvudet utan problem: huvan följer dina rörelser.
Vattentäthet Håll armarna torra tack vare invändiga muddar och dubbla dragskor runt handleden

Teknisk information

EN MÅNGSIDIG KAMOUFLAGEJACKA SOM TAGITS FRAM FÖR ATT INTE UPPTÄCKAS I VÅTMARKER OCH ANNAN TERRÄNG

Denna jaktjacka har ett kamouflage med våtmarksmotiv som är unikt för Solognac och som tagits fram för att inte upptäckas lika lätt av änder, gäss eller årtor. Tack vare återgivningen av olika växtlighet (kaveldun, örter, vass), en tydlig 3D-effekt med realistisk förgrund och en kontrastrik bakgrund med ljusa och mörka nyanser, gör den här jackan att du kan förbli osedd i all slags vegetation när som helst på dagen, även skymning och gryning.

DENNA JACKA ÄR VATTENTÄT. SÅ NU ÄR REGN INTE LÄNGRE NÅGON GILTIG URSÄKT FÖR ATT INTE GE SIG UT PÅ ANDJAKT

När vädret försämras och du undrar varför du gett dig ut på andjakt, är det viktigaste att hålla sig torr. Det har kanske redan hänt att du fått en skur över dig och kommit hem genomblöt från sjöfågeljakten? Nu blir det ett minne blott. Den här jackan är tillräckligt vattentät för att du ska kunna ta dig till ditt pass och stanna kvar där oavsett väderförhållanden. Så det är slut med jaktpass avbrutna i förtid!

VAD BETYDER DET I PRAKTIKEN NÄR VI SÄGER ATT DENNA JACKA ÄR VATTENTÄT?

Med en grad av vattentäthet på 5 000 mm är denna jacka avsedd för jakt på änder, gäss, årtor, skedänder m.m. Man mäter tåligheten i en produkt genom ett vattentryck som mäts i mm vattenpelare (test baserat på standard ISO 811). Ju högre tryck, desto mer vattentät. Ett material som har en vattentäthet på 5 000 mm tål alltså trycket från 5 000 mm vatten (vilket ungefär motsvarar en tre timmars regnskur).

DU VET INTE VAD VATTENAVVISANDE FÖRMÅGA BETYDER? INGEN FARA, LÅT OSS FÖRKLARA

Vattenbortstötande material för bort vattnet från ytan och förhindrar att det upptas och tränger in. Det gör att tyget inte suger upp vatten, utan förblir lätt och fortsätter att andas. Den vattenavvisande förmågan uppnås genom en behandling av tygets utsida och vår jacka avsedd för sjöfågeljakt i regnigt väder har naturligtvis en sådan behandling. Så nu finns det inte längre någon ursäkt för att inte ge sig av till dammen eller våtmarken eller ut på sträckjakt med hund och gevär.

MÅNGA FICKOR GER MÅNGA FÖRVARINGSMÖJLIGHETER

Denna jacka har en innerficka och två vattentäta fickor. Så att du lätt kommer åt patroner och lockpipa om du hör eller ser årtor eller skedänder på håll. Som du ser på filmen har jackan dessutom en viltficka baktill, för att enkelt transportera fåglar du skjutit eller mindre tillbehör.

HÅLLA ARMARNA TORRA UTAN ATT VATTEN TRÄNGER IN: EN ÖNSKNING SOM BLIVIT UPPFYLLD

Som vi visat och förklarat, är vår jacka speciellt för sjöfågeljakt vattentät. Men när man lyfter geväret för att lägga an mot flygande änder kan vatten tränga in vid handlederna om det regnar. För att åtgärda det problemet har vi satt invändiga ärmmuddar som kan justeras med kardborrband i det här plagget. På motsvarande sätt kan ärmsluten justeras för att hålla så tätt som möjligt. Så armarna hålls torra även efter att du skjutit.

DEN PERFEKTA JACKAN NÄR DET ÄNNU INTE BLIVIT RIKTIGT KALLT OCH REGNMOLNEN HÄNGER TUNGT ÖVER DINA JAKTMARKERE

Denna vattentäta och vattenavvisande jacka är framtagen för att dölja vildmarksälskarens kropp bättre och är det perfekta plagget när regniga och kalla vinterdagar avlöser milda höstdagar. Tillsammans med vadarstövlar eller en byxa som också är vattentät kompletterar den perfekt din utstyrsel, för att dölja dig för blickarna från skedänder, bläsänder, gräsänder, stjärtänder, snatteränder, brunänder med flera.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Polyester
Foder
100% Polyester
Annat foder
100% Polyamid
Beläggning
100% Polyuretan
Manschett
100% Polyester
Skötselråd: Ej kemtvätt. Använd inte sköljmedel.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvaras torrt och mörkt.
Begränsad användning: Får ej komma i kontakt med värmekällor.

Vårt engagemang

Så testas produkten Jackan har testats av våra ambassadörer och testpersoner under sjöfågeljakt i norra Frankrike, i Gironde och i Camargue.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen