Pga hög efterfrågan på beställningar kan det tyvärr bli vissa förseningar. Vi ber om ursäkt för besväret
Referens : 8542249
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
BEGINNER MEN SNOWBOARD EQUIPMENT

Snowboard- och skidjacka SNB JKT 500 PROTEC Herr Vinröd 3-I-1 DREAMSCAPE

DREAMSCAPE
Decathlon
tills 1 399kr -%

Från

1 399kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
* Från så långt lagret räcker
  • Click & Collect i butik Beräknat leveransdatum 05/10/2020 gratis
  • Postombud (gratis över 399KR) Beräknat leveransdatum 06/10/2020 49kr
  • Hemleverans Beräknat leveransdatum 08/10/2020 199kr
1 399kr -%
Innan0krNu1 399kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

* Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
Lagerstatus i butik
Snowboardfantaster har utvecklat den här jackan för den som vill bli bättre på snowboard. Den första jackan med ett lätt, osynligt och borttagbart skydd Jackan SNB JKT 500 PROTEC är den första skidjackan med ett osynligt och urtagbart ryggskydd enligt standard:perfekt för den som vill utvecklas och vara skyddad!Hexaflex-teknik på insidan (hexaflex.fr)
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
GRATIS frakt till ombud vid ordrar över 399kr
(gäller endast varor som kan skickas till ombud)
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Skyddande Y Rygg: EU-direktiv 89/686/EEG och stöttest enligt standard EN 1621-2:2014 nivå 1
Tålighet Materialet är tåligt mot nötning och revor
Vattentäthet Membran 15 000 mm. 100 % täta sömmar.
Rörelsefrihet Innovativt ryggskydd med 3D-tryck, lätt och mjukt
Värme Vadd i dunimitation i återvunnen polyester, 100g/m2 runt kroppen, annars 80g/m2
Andningsförmåga Material som andas för bättre fuktavledning. (RET = 18)
Justerbara Urtagbart ryggskydd med två lägen för att anpassas efter kroppsformen
Fickor Fem säkrade fickor, varav en liftkortsficka

Teknisk information

Hjälp att välja rätt storlek

Personen på bilden har storlek L och är 180 cm lång.
Hans mått är:
Midjevidd: 100 cm
Midjemått: 83 cm
Ärmlängd: 51 cm

Hur skyddar jackan mot stötar?

Denna SNB JKT 500 PROTEC jacka är den första på marknaden som skyddar ryggen mot stötar. Det inbyggda skyddsmaterialet i Hexaflex-teknik (hexaflex.fr) uppfyller EU-direktiv 89/686/EEG Kat 2, ett EU-direktiv som gäller för skydd av ryggen vid utförs- och snowboardåkning. Den (lätta och mjuka) osynliga ryggvästen kan tas ur om man vill använda jackan när man inte åker eller ryggskyddet utan jackan.

Hur fungerar min produktgaranti?

Produkten har 5 års garanti räknat från datum på kassakvittot. Garantin omfattar kostnadsfri reparation eller byte. Garantin omfattar produktfel med undantag för normalt slitage eller sådana som beror på onormal användning.

Hur kan jag vara säker på jackans hållbarhet?

Vi lämnar 5 års garanti på våra produkter och reparerar dem via lokala handlare om produkterna skulle skadas. Kontakta decathlon.se för att få veta mer om hur du bär dig åt för att reparera produkten.
Vi är särskilt noggranna vid valet av material och sammanfogningstekniker till våra produkter, för att kunna garantera god slitstyrka och hållbarhet för snowboardåkning.

Kan jag jämföra olika produkters miljöpåverkan?

Uträkningen av miljöbetyget för en Decathlon-produkt tar hänsyn till produktens miljöpåverkan under hela dess livslängd och utgår från flera miljökriterier. På Decathlon har vi valt att använda oss av det franska miljöministeriets betygsmärkning med skalan A–E. Vi vill främja etableringen av en gemensam utvärderingsmetod för alla märken, i alla länder. Decathlon driver den här frågan hårt på europeisk nivå.
Alla våra hållbarhetsinitiativ presenteras på http://developpement-durable.decathlon.com

Kan jag vara säker på att jackan skyddar mot oväder?

För att bäst kunna hantera olika väderlekar (regn, snö, vind m.m.) har jackan tillverkats i ett material och med en sammanfogningsteknik som gör den helt vattentät, och som även begränsar vindens påverkan. För att säkerställa vattentätheten har produkten genomgått ett test i en specialdusch som återger alla sorters väder en snowboardåkare kan möta. Slutligen har den testats i bruk under flera dagars snowboardåkning i alla väder, för att ytterligare kontrollera vattentätheten.

Vatten kan tränga in genom sömmar. Har plagget vattentäta sömmar?

Utöver det vattentäta tyget har jackan utrustats med vattentäta sömmar. Det rör sig om vattentäta limsvetsade band som fästs på sömmarnas insida så att vattnet inte kan tränga in. På denna produkt är alla sömmar (100 %) täta.

Varför är jackan vattenavstötande?

Ett tygs vattenavstötande förmåga är dess förmåga att låta vatten rinna av ytan utan att absorberas. Denna egenskap uppnås genom en ytbehandling av tygets yttersida. Tyget suger därmed inte upp vatten och förblir lätt och varmt. Plagget bör återimpregneras under sin livslängd (efter varannan eller var tredje tvätt). Alla våra vattentäta jackor har behandlats för att vara vattenavstötande.

Vad är ett membran?

Ett membran är ett mycket tunt material (mellan 5 och 25 mikrometer) som appliceras på tygets insida, och som gör plagget både vattentätt och ventilerande. Membranen släpper inte igenom vatten men släpper ut vattenånga som kroppen genererar under åkning.

Hur håller jackan mig varm?

För att hålla dig varm använder vi en isolerande stoppning av dunimitation. Detta syntetmaterial är polyesterbaserat och kapslar in olika mycket luft beroende på fibrernas storlek. Det finns olika sorters syntetstoppning (vanlig, funktionsstoppning, stoppning med silikon m.m.) som alla ger plagget olika egenskaper (t.ex. värmeisolering, låg vikt och töjbarhet).

Hur ska jag klä mig för att inte frysa i backen?

För att hålla dig varm och torr råder vi dig att klä dig i 3 lager. Principen är enkel: bär 3 lager olika textiler som vart och ett har sin specifika funktion. Understället ska producera och hålla kvar värmen. Huv- eller tjocktröjan tillför mer värme, medan jackan skyddar mot väder och vind. Alla 3 lager måste andas för att leda bort fukten.

Hur ska jag sköta min produkt?

För att de ska hålla så länge som möjligt rekommenderar vi: Maskintvätt 30°. Program för syntettvätt. Vänd produkten ut och in. Använd en liten mängd tvättmedel. Inget mjukmedel. Vrid gärna ur plagget för hand. Låt torka på galge på varm och luftig plats. Ej kemtvätt. Lägg inte över ett element. Utsidan kan återimpregneras med hjälp av en impregneringsspray för kläder. Läs tvättråden.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Ytterdel - Stoppning
100.00% Polyester
Ytterdel - Huvudmaterial
100.00% Polyamid
Ytterdel - Huvudfoder
100.00% Polyester
Huvudmaterial
28.00% Polyester, 60.00% Polyamid, 12.00% Elastan
Membran
100.00% Polyuretan
Underarm (tyg)
84.00% Polyester, 16.00% Elastan
Detalj
100.00% Polyester
Skötselråd: Ej kemtvätt. Tvättas med blixtlåset stängt. Tvättas separat. Använd inte sköljmedel. Tvättas skonsamt. Får ej torktumlas.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - milt program
Tvättemperatur 30 °C - milt program
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvaras helst på galge och undvik att vika plagget eftersom det skadar membranet. Se till att produkten har torkat helt före förvaring i ett torrt och luftigt utrymme.
Rättslig notis Den här produkten är utformad för snowboardåkning och skidåkning. Vid annan användning riskerar du att överskrida produktens tekniska förmåga. Vi rekommenderar starkt att man bär hjälm, ryggskydd och skyddsshorts för att njuta fullt ut av sin sport.

Vårt engagemang

Passionerade snowboard- och skidåkare. Vill du vara med i Decathlons tester? Kontakta oss på decathlon.com!
Så testas produkten Alla snowboardprodukter från Dreamscape har provats ut under verkliga förhållanden: i snö, kyla och alla förhållanden som man kan råka ut för när man åker snowboard och skidor. Konstruktions-, produktchefs-, ingenjörs- och designerteamen ser till att det program som produkten har konstruerats för perfekt motsvarar dess användningsområde.
Garanti: 5 År

omdömen

Personalens Omdömen