Gratis leverans till våra tre butiker i Barkarby, Kungens Kurva och Uppsala!
Innovation Awards

Decathlon Innovation Awards

Festen som firar årets bästa tekniska framgångar

Varje år hyllar vi teamen på våra Passion Brands, våra egna varumärken, för deras hårda arbete med att ta fram nyskapande produkter och funktioner som gör sport roligare, enklare och smidigare. Detta sker varje höst genom det TV-sända evenemanget Innovation Awards. Detta en unik möjlighet för våra kunder, anställda och partners till att upptäcka häpnadsväckande och smarta produkter som kort därefter finns att handla i alla Decathlon-butiker världen över. Nedan kan du läsa mer om några av de senaste innovationerna samt hur vi jobbar kring produktutveckling.

Från idé till verklighet

På Decathlon, lever och delar alla vi 60.000 ett gemensamt syfte: "att göra glädjen och fördelarna med idrotten tillgänglig för alla." Teamen på våra egna varumärken - våra Passion Brands - designar dagligen tekniska, attraktiva och enkla produkter till lägsta möjliga pris, som syftar till att passa alla; från nybörjare till passionerade idrottare. Innovation är kärnan i vårt projekt och definieras av fyra viktiga punkter:

  • Att sätta användaren i centrum
  • Fokus främst på användningsinnovationer.
  • Smart innovation, med en avsikt att göra idrottandet lättare för användaren.
  • Innovation för ett maximalt antal användare, vilket innebär att de finns inom alla produktkategorier, inte bara de mest dyra eller avancerade sådana.

Vårt märke Tribord lanserade snorklingmasken Easybreath 2014 (vinnare av Innovation Awards 2013), ett perfekt exempel på vår innovationsstrategi. Efter att ha observerat och lyssnat till snorklare i dess miljö, uppfanns denna revolutionerande produkt som gör snorklingen lättare; den förbättrar komforten och trivseln för bäraren och gör det möjligt för dem att andas under vattnet lika lätt som de gör på land.

Arpenaz 25 Fresh

Tre tekniker till din tjänst! Materialet som använts på insidan motverkar utsläpp
av kall luft. Tyget på insidan slår bort solstrålar och reducerar värmepåverkan. Den självuppblåsande tekniken ger optimal isolering. Kombinationen ger en ojämförlig prestation.

Köp och läs mer här

Easybreath

Innovativ snorkelmask
som låter dig andas och
se under vattnet som om du vore på land! Världen under ytan blir ännu mer lättillgänglig. Ger ett synfält på 180° och har en innovativ teknik som motverkar imma på glaset.

Köp och läs mer här

Personal Coach

Den första sensorn som mäter och analyserar tennisresultat! Perfekt för tennisspelaren som vill utvecklas genom att mäta, analysera och dela med sig av sitt spel.

Köp och läs mer här