Referens : 8489373
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SKOR FÖR GYMNASTIK, BABY

Innesko 500 BABYLIGHT GYM DOMYOS

DOMYOS
5/5
5/5
Decathlon
Våra utvecklare av barngympa-produkter har utvecklat dessa skor för barnets psykomotoriska utveckling. En INNOVATION som Domyos har tagit fram för barngympa och som har godkänts av specialister på barns rörelser. Barfotakänsla - perfekt för att utveckla barnets balans och motorik.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
365 dagars öppet köp
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Andra har också köpt

Produktens fördelar

Förenklar den psykomotoriska utvecklinge Bättre fäste för att hjälpa barnet med balans och motorik.
Böjlighet Ultramjuk sula för att följa fotens alla rörelser.
Lätt att ta på/av sig Märkning högerfot/vänsterfot, kardborrband och stor öppning
Fäste Den halkfria sulan och förstärkningarna ger bra fäste

Teknisk information

Skon har godkänts av en psykomotoriker

Genom att iaktta barn mellan 10 månader och 4 år under gympa med och utan skor har vi sett att Domyos Baby Light Shoe bidrar positivt till barnets psykomotoriska utveckling och ger fördelar i jämförelse med barfota utövning. De ger bättre fäste och avstamp vilket leder till bättre balans och koordination och därtill skyddas fötterna bättre.

Fördelarna med fysisk aktivitet för små barn:

Barn som rör på sig regelbundet utvecklar motorik, fysisk hälsa och intellekt på ett gynnsamt sätt. Det är viktigt att börja röra sig från tidig ålder för att bygga upp en sund hälsa som håller hela livet. En gruppaktivitet bidrar även till barnets sociala utveckling och glädjeupplevelse.

Fysiska och psykiska fördelar:

Vilka är de fysiska fördelarna?
- Utveckla den grundläggande motoriska kapaciteten - Bra tillväxt - Motverka fetma Vilka är de psykiska fördelarna?
- Barnet får bra självkänsla - Integreras i en grupp - Glädjefyllda upplevelser

Bruksanvisning:

För inomhusaktiviteter på mjukare golv. Bärs utan strumpor och ger barnet perfekt markkontakt och balans. Nerverna under fötterna kan på så ätt känna av markytan och hitta en bra balans.

Speciella egenskaper för barnets fötter:

Att gå barfota är det bästa för barnets utveckling, för inlärning och känsla. Nerverna under fötterna hjälper till att hitta bra balans. Skorna är breda och mjuka och låter barnet röra sig helt fritt, medan de skyddar mot kyla och ytor som kan skada. Alla skorna är anpassade för babyns fötter.

Gympan:

Har du hört talas om barngympa?
Det är gymnastik för alla över 10 månader och upp till 6 år gamla. Det är en rolig aktivitet som utövas i en sal med anpassade träningstillbehör.
barngympa
hjälper barnet att utveckla sin motorik genom många olika aktiviteter.
Det är en bra träningsform att börja med.

Fördelarna med aktiviteten:

barngympa hjälper barnet att utvecklas fysiskt. De tränar bland annat motorik, koordination och balans. Att balansera, hoppa, rulla och klättra är dessutom aktiviteter som utvecklar barnets självständighet och självförtroende.

Klädsel för aktiviteten:

Ditt barn behöver känna sig bekvämt på gympan. Då är det viktigt att ha bekväma kläder som inte behöver dras upp eller rättas till hela tiden. Det är bra att ha mjuka kläder som är anpassade efter säsong och temperatur. T-shirt och shorts eller byxor i mjukt tyg, och en träningsoverall eller träningsoverallsjacka för att värma upp innan är en bra bas. För att undvika att barnet halkar kan du välja ett par innerskor från Domyos!

Det viktigaste är att välja rätt storlek:

Du har säkert märkt att ditt barn växer så det knakar. Ibland hänger fötterna inte med. Därför är det viktigt med rätt storlek. Fel storlek, även om det bara är ett par millimeter, kan göra att barnet får skav i häl eller tå, eller inte kan röra sig ordentligt. Om den är för stor kan det störa när barnet går, och därmed ge blåsor. Ett barn på 1-3 år byter skostorlek ca. var 3e eller 4e månad. Tänk på att kontrollera barnets storlek regelbundet..

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Ovandel i
5% Polyuretan, 50% Polyester, 45% EVA
Sula i
30% TPR, 30% Silikon, 40% Polyester
Insida i
40% Polyester, 60% EVA
Skötselråd: Handtvätt.
Förvaringstips Förvara skorna i skydd från fukt och sol.
Begränsad användning: Skor för inomhusbruk.

Vårt engagemang

Skon har godkänts av en psykomotoriker Genom att iaktta barn mellan 10 månader och 4 år under gympa med och utan skor har vi sett att Domyos Baby Light Shoe bidrar positivt till barnets psykomotoriska utveckling och ger fördelar i jämförelse med barfota utövning. De ger bättre fäste och avstamp vilket leder till bättre balans och koordination och därtill skyddas fötterna bättre. De ger bättre fäste och avstamp vilket leder till bättre balans och koordination och därtill skyddas fötterna bättre.
Så testas produkten Skorna har testats i bruk av små barn under barngympa. Skorna är till för att balansera och klättra.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen