Referens : 8489682
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SKOR FÖR GYMNASTIK, BABY

Innesko barngympa ekodesignade JR rosa DOMYOS

DOMYOS
4.7/5
4.7/5

Färg : Blek persikorosa / Kritvit

Decathlon
Inneskor när barnet lär sig gå, praktiska på förskolan, hemma, överallt! Barnets första gympasko! Mjuka skor med halkskydd som hjälper ditt barn att få bra fäste.

Produktens fördelar

[EN] Respects motor skills development Följer fötternas naturliga utveckling.
Ekotillverkning 31 % mindre CO2 med den här nya modellen.
Andningsförmåga Materialet på ovansidan låter luft passera för bättre komfort.
Lätt att ta på/av sig Märkning för höger/vänster fot, kardborrband, hake.
Fäste Den halkfria sulan ger bra fäste
Böjlighet Mycket mjuka i sulan och ovandelen.

Teknisk information

Fördelarna med fysisk aktivitet för små barn:

Barn som rör på sig regelbundet utvecklar motorik, fysisk hälsa och intellekt på ett gynnsamt sätt. Det är viktigt att börja röra sig från tidig ålder för att bygga upp en sund hälsa som håller hela livet. En gruppaktivitet bidrar även till barnets sociala utveckling och glädjeupplevelse.

Fysiska och psykiska fördelar:

Vilka är de fysiska fördelarna?
- Utveckla den grundläggande motoriska kapaciteten - Bra tillväxt - Motverka fetma Vilka är de psykiska fördelarna?
- Barnet får bra självkänsla - Integreras i en grupp - Glädjefyllda upplevelser

Bruksanvisning:

För inomhusaktiviteter på torrt golv. Bärs utan strumpor och ger barnet perfekt markkontakt och balans. Nerverna under fötterna kan på så ätt känna av markytan och hitta en bra balans.

Speciella egenskaper för barnets fötter:

Att gå barfota är det bästa för barnets utveckling, för inlärning och känsla. Nerverna under fötterna hjälper till att hitta bra balans. Skorna är breda och mjuka och låter barnet röra sig helt fritt, medan de skyddar mot kyla och ytor som kan skada. Alla skorna är anpassade för babyns fötter.

Gympan:

Vad är barngympa?
Det är en rolig aktivitet som utövas i en sal med anpassade träningstillbehör. Det finns flera olika redskap som är anpassade för olika åldrar. För de allra minsta finns bommar, lutningar, parallella stänger, tunnlar m.m. som hjälper dem att lära sig att greppa, glida, hoppa och balansera. barngympa passar för barn över 10 månader upp till och med 6 år.

Fördelarna med aktiviteten:

Vilka fördelar har barngympa?
barngympa hjälper barnet att utvecklas fysiskt. De tränar bland annat motorik, koordination och balans. Att balansera, hoppa, rulla och klättra är dessutom aktiviteter som utvecklar barnets självständighet och självförtroende.

Klädsel för aktiviteten:

Vilka kläder är bäst för barngympa?
Mjuka och bekväma kläder som är anpassade efter årstid. T-shirt och shorts eller byxor i mjukt tyg, och en träningsoverall eller träningsoverallsjacka för att värma upp innan. För att undvika att barnet halkar kan du välja ett par inneskor från Domyos!

Det viktigaste är att välja rätt storlek:

Hur väljer man storlek?
Det är viktigt med rätt storlek. En för liten eller för stor sko (det räcker med 5 mm!) är inte bekvämt. En för liten storlek kan skada fötterna och man kan få ont i tår eller häl. En för stor storlek kan göra att man haltar för att skon glappar, vilket kan ge blåsor. Ett barn på 1-2 år byter skostorlek ca. var 3e eller 4e månad. Tänk på att kontrollera barnets storlek regelbundet.

Ny och mer miljövänlig design

Vårt designteam tänker alltid på miljön först, och har därför designat om skon 110 för barngymnastik, så att den ska vara mer miljövänlig.
Tack vare arbete med designen (t.ex. val av tyg i skon m.m.) samt materialen i sulan (mindre användning av material) har den här nya produkten 31 % mindre co2-utsläpp vid produktionen.

Tillvägagångssätt som är bättre för miljön

Detta tillvägagångssätt gör det således möjligt att minska användningen av naturresurser med 43 %, minska vattenföroreningar med 30 % och luftföroreningar med 26 % samtidigt som produkten behåller sin kvalitet.

Njut av en mer miljövänlig gymnastiksko som är lika skön och bra som den gamla modellen!
Sko som är framtagen med hjälp av en expert inom psykomotorisk utveckling.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Sula i
100% Styren-Butadien-Styren (SBS)
Ovandel i
100% Polyester
Insida i
80% Polyester, 20% EVA
Skötselråd: Tvättas innan användning. Handtvätt. Ej kemtvätt.
Förvaringstips Förvara skorna i skydd från fukt och sol.
Begränsad användning: Skor för inomhusbruk.

Vårt engagemang

Så testas produkten Skorna GSL110 från Domyos har testats i bruk av barn.
Alla skor från Domyos har testats i labb, t.ex. vad gäller fästet på yttersulan. Skorna är även godkända efter Decathlons strikta toxikologiska tester. Materialen på våra produkter har också testats i tålighet.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen