Referens : 8384116
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
HUNDVÅRDSPRODUKTER

HUNDSCHAMPO MED BALSAM SOLOGNAC

SOLOGNAC
Decathlon
För en mild rengöring av hunden, oavsett ras, är schampo med balsam idealiskt. Detta schampo passar alla jakthundar från ett års ålder. Det är oparfymerat, rengör på djupet och bidrar till att reda ut tovor. Schampot skummar, gör hundens päls lättskött och är vänligt mot huden

Produktens fördelar

Lukthämmande Milt schampo utan doft för alla sorters päls.

Teknisk information

Användning

Tack vare det rikliga skummet är schampot lätt att använda. Det verkar effektivast om man borstar, masserar och sköljer hunden i rikligt med vatten före schamponeringen för att få bort lera och annan smuts. Det gör att produkten tränger in bättre. Applicera på fuktig päls och undvik kontakt med slemhinnor. Ett schampo med balsam ”omsluter" håret i hundens päls och gör det slätare. Schampot har en noggrant framtagen sammansättning som är avsedd för rengöring på djupet.

För vilka?

Detta schampo är främst avsett för vuxna hundar, alltså från tolv månaders ålder (beroende på ras). Eftersom valpars hud är relativt känslig bör man helst använda lösningar med neutralt pH-värde för att undvika eventuell risk för hudirritation, rodnad och klåda (detta schampos pH-värde är inte neutralt).

Oparfymerat schampo

Att det är oparfymerat har två fördelar: för det första döljer inte en lukt en annan, och för det andra stör parfym hundens luktsinne, vilket kan medföra problem ute på jakt när den söker luktspår efter vilt.

Hållbarhet

Används inom tolv månader efter öppnande.

Material

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, Parfum, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Hydroxide, Glycerin, Benzyl Alcohol, 2-Bromo- 2-Nitropropane- 1,3-Diol.

Se mer Se mindre

Material och råd

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Andra kunder har också tittat på

Omdömen

Personalens omdömen