Referens : 8597178
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SMARTPHONETILLBEHÖR

Hörlurar benledning TREK AIR AFTERSHOKZ

AFTERSHOKZ
Decathlon
Trek Air är tillverkade i titan: materialet är fjäderlätt, flexibelt och håller otroligt länge. Utformad för att frigöra öronen så du hör omgivningen.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
365 dagars öppet köp
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Vattentäthet Tål svett: certifierad IP55
Kapacitet 6 timmars musik och samtal. I viloläge: 10 dagar
Laddningstid: 2 h
Ljudeffektivitet PremiumPitch +: dynamisk stereo
Soliditet Båge i titan som håller länge och är flexibel.
Diskret ljud Dubbel micro som reducerar omgivande ljud: bra ljudkvalitet vid samtal
Vikt 30 gram:20 % lättare än Trekz Titanium
Räckhåll 10 meter

Teknisk information

Märket

AfterShokz skapades 2011 i Syracuse New-York. Pionjärer inom så kallad "Bone Conduction", vår ambition är att skapa de bästa sporthörlurarna.Aftershokz ligger i frammarsch på marknaden, med över 300 patenterade innovationer inom benledningsteknik, och har en ökning på 200 - 300 % under de senaste tre åren.

Vad är benledning? (1/2)

Benledningstekniken i kombination med know-how hos Aftershokz, är en riktig innovation inom säkerhet för sportutövaren, som nu kan träna till musik och samtidigt höra ljuden i omgivningen.Men det finns många fler fördelar! Till att börja med hälsoaspekten. Ljudet förs över direkt till innerörat, utan att passera trumhinnan, så denna skonas.Detta är faktiskt en av lösningarna man använder till vissa former av hörselnedsättningar.

Vad är benledning? (2/2)

Hörlurarna Aftershokz riskerar heller inte att ramla av, till skillnad från en klassisk modell som sitter i öronen, som kan ramla när man svettas och rör sig.Av hygieniska skäl kan den även användas av personer som har en för smal hörselgång, eksem, psoriasis, en infektion i brosket o.dyl.

BENLEDNING: HUR FUNGERAR DET?

Ljudomvandlarna sänder minivibrationer som går genom kindbenen direkt till innerörat.Ljudet överförs inte via luften och inte via örat (ytteröra + hörselgång +
trumhinna). Du kan träna till din favoritmusik, med öronen helt fria för ökad säkerhet och komfort.

INNOVATION PREMIUM PITCH PREMIUMPITCH +

Vår teknologi stereo PremiumPitch ger optimal ljudkvalitet tack vare ljudomvandlare i koppar med dubbla fjädringar.Trots att ljudet överförs genom kindbenen så lyssnar du på musik med lågfrekventa ljud och i dynamisk mediumfrekvens.

TÅL SVETT

Våra hörlurar är tillverkade för intensivt sportutövande.Delarna är täckta med ett vattenavvisande membran i nanoteknik, och listerna är i vattentätt gummi, för att hindra svett och vatten att tränga in.

INNOVATION LEAKSLAYER

De flesta modeller på hörlurar har oönskade ljudläckage när volymen är hög.Vår teknologi LeakSlayer hindrar ljudläckage så omgivningen inte hör musiken du lyssnar på.

Se mer Se mindre

Material och råd

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen