Pga hög efterfrågan på beställningar kan det tyvärr bli vissa förseningar. Vi ber om ursäkt för besväret
/common/3Dpictures/a/ce156881-9db0-4437-beb2-5f1a03c0278c.zip/index.html
Referens : 8405251
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SMARTPHONETILLBEHÖR

Hörlurar trådlösa löpning ONear 500 Bluetooth KALENJI

KALENJI
3.8/5
3.8/5
Decathlon
tills 349kr -%

Från

349kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
* Från så långt lagret räcker
349kr -%
Innan0krNu349kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

* Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
Lagerstatus i butik
Vi har utvecklat dessa hörlurar som är stabila och bekväma när du springer och lyssnar på musik! De tål regn och svett. När det gäller våra Bluetooth-hörlurar har vi fokuserat på bekvämlighet för att du ska kunna njuta fullt ut av din joggingtur och lyssna på musik utan att oroa dig för hörlurarna.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
GRATIS frakt till ombud vid ordrar över 399kr
(gäller endast varor som kan skickas till ombud)
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Sitter väl Bygel runt örat och vinge på snäckan. Öronsnäckor i 3 storlekar ingår.
Vattentålig Hörlurarna tål regn och svett (IPX4).
Kontroll Fjärrstyrning och mikrofon för att hoppa mellan musik och telefonsamtal
Kapacitet Batteritid 4 h vid lyssning
Lätthet Lätt design för bättre komfort och stadighet i örat. Vikt: 17 gram
Kompatibilitet Kompatibel med alla smartphones (IOS > 6.1 och ANDROID > 4.1).

Teknisk information

Vilken är skillnaden mellan vanliga hörlurar och sport-modellen?

Hela kroppen är i rörelse. Det är viktigt att hörlurarna sitter bra i öronen. De måste tåla svett. Du ska kunna springa till musik, men ändå höra ljuden omkring dig. Det är dessa 3 faktorer som lagt grunden för modellen sport ONear 500.

Slut med hörlurar som ramlar ur när du springer!

Hörlurarna ONear 500 sitter perfekt i öronen:
- Vi har designat snäckorna i silikon med små vingar som får dem att sitta stadigt i örat. De stabiliserar hörlurarna utan att störa. Öronsnäckor i 3 storlekar ingår.
- En kabel som ligger ovanför öronen förbinder de 2 hörlurarna, för en bra passform. Längden är justerbar så att den inte är i vägen när du springer.

Mjukhet för dina öron

Vi har valt ett mjukt och flexibelt silikonmaterial för delen som är i direkt kontakt med örat (snäckan). Vi har även lagt stor vikt vid utformningen av snäckan: De 2 vingarna gör hörlurarna stabila och fördelar hörlurarnas vikt bättre (endast 17 gram) på båda öronen. Vi har utformat hörlurarna så att de inte tränger in i hörselgången, för att undvika en tryckande känsla.

En mjuk bygel runt örat

Många andra sporthörlurar har stela byglar. Hörlurarna Bluetooth ONear 500 använder en kabel som bygel, för att förbinda de 2 hörlurarna. Detta ger en mjuk bygel som anpassar sig efter ditt öras form. Du känner ingen hård kant runt örat. Glöm inte att justera kabelns längd så att de sitter perfekt!

De är varken rädda för regn eller svett!

Du springer, det är varmt, du svettas. En regnskur överraskar dig. Löparhörlurarna ONear 500 tål regn och svett. Vi har valt vattentäta högtalare. Vi har lagt ett vattentätt membran under knapparna. Och varje hörlur är hopsatt med ultraljud. Dessa hörlurar har genomgått regntålighetstest IPX4. Efter träningen bör hörlurarna ONear 500 förvaras torrt.

Men var sitter fjärrstyrningen?

Med de flesta Bluetooth-hörlurar kan du styra din mobiltelefon när den ligger i fickan eller i armbindeln (justera volymen, ta emot samtal, etc.). Denna fjärrstyrning sitter ofta på kabeln, vilket kan kännas osäkert. För att undvika detta har vi integrerat fjärrstyrningen med mikrofonen på ONear 500, direkt i hörlurarna. Denna lösning gör att kabeln inte åker omkring och stör dig under löpturen. Knapparna är också mycket mer lättillgängliga.

En förlängning av din mobiltelefon!

Här är alla funktioner du kan använda på hörlurarna ONear 500:
- justera volymen (tryck på volymknapparna +/-)
- pausa volymen (tryck på PLAY-knappen)
- gå vidare till nästa låt (tryck två gånger på PLAY)
- svara på telefonsamtal (tryck på PLAY)
- trycka bort ett samtal
- lägga på (tryck på PLAY)
- Öppna Siri eller Google Voice (tryck 2 s på båda volymknapparna samtidigt)

Anslutna så fort de är påslagna!

Vi älskar enkla lösningar! Vi har förenklat den första uppkopplingen för hörlurarna ONear 500. Det räcker att sätta på hörlurarna och gå in i Bluetooth-inställningarna på din telefon för att börja söka efter din apparat. Klicka på "ONEAR500" och du är klar! Nästa gång kommer telefonen ansluta automatiskt till hörlurarna så fort de är påslagna och inom räckhåll. Glöm inte att aktivera telefonens Bluetooth :-)

Bluetooth-mottagningen är lika bra som din musik!

Det finns inget som är så störande som när musiken bryts eller hackar. Dessa störningar kan inträffa om mottagningen av Bluetooth-signalen inte är tillräckligt bra. För att detta aldrig ska hända har vi utvecklat antennens kvalitet med extra omsorg.
Och eftersom du kanske tränar inomhus har vi jobbat för att räckvidden ska vara 10 meter utan hinder.

Bluetooth-kompatibilitet

Den trådlösa bluetooth 4.1-anslutningen är kompatibel med alla smartphones (IOS > 6.1 et ANDROID > 4.1) och surfplattor.

Batteritid & laddning

ONear 500 Bluetooth-hörlurarnas batteritid är 4 h vid lyssning. En röstsignal (på engelska) informerar om batterinivån när du stänger av hörlurarna, så att du inte ska glömma att ladda dem till nästa löptur. ONear 500 laddas med en medföljande micro-USB-kabel.

Tvättbara silikonsnäckor

Du kan rengöra hörlurarna genom att ta loss silikonsnäckorna och skölja dessa under vatten. Själva hörlurarna kan du torka av med en torr trasa. Lägg dem inte i vatten, det tål de inte!

Vilken musik springer du till?

Vi vill gärna dela med oss av vår spellista som får oss att ge oss ut och jogga! Vi har skapat en spellista på Deezer och på Spotify. Sök “FREE TO MOVE” i din app. Lägg gärna till dina favoritlåtar att jogga till!

Tekniska egenskaper

Högtalardiameter 8.6 mm
Impedans 32 ohms
Känslighet 91 Db (+/- 3 Db till 1 Khz och 1 mW i ingång)
Frekvensskala 20 hz-20 Khz
Effekt vid huvudutgången 3 mW
Batteri 85 mAh (6 timmar)
Audiocodec: SBC
Bluetooth V 4.1
Bluetooth-räckvidd: 8 till 10 m utan hinder

Lågt pris, hög kvalitet!

Vi är väldigt noga med kvaliteten på våra produkter. Prototyperna för ONear 500 har testats i laboratorium och i bruk, flertalet gånger, för att finslipa hörlurarnas utformning. Alla ONear 500 testas i fabriken efter tillverkning, i ett särskilt rum för att utvärdera Bluetooth-prestandan. Sedan testas ljudkvaliteten i ett annat, speciellt anpassat rum. Varje ONear 500 i butikerna har testats på detta sätt.

Garanti och Efter-Köp-Service

DECATHLONs produkter har 2 års garanti. För frågor, vänd dig till vår hjälpsida customercare.geonaute.com . Där finner du tips för en lyckad användning av produkten: bruksanvisning, svar på de vanligaste frågorna samt videotutorials. För att ge så bra service som möjligt finns vårt supportteam tillgängligt 24/7 för att personligen svara på dina frågor.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Hörlurar
20.00% TPR, 20.00% PCB, 20.00% Lilo-batteri, 40.00% Akrylnitrilbutadienstyren
Förvaringstips Hörlurarna ONear 500 bör förvaras torrt.
instruktioner För att få mer information om denna produkt, var god läs instruktioner
Upptäck hur produkten används
Upptäck hur produkten används

Vårt engagemang

Så testas produkten Hos Kalenji testas alla produkter av en användarpanel under de förhållanden för vilka de utformades. Dessa tester utförs och övervakas av ett team av ingenjörer som är utvalda för detta uppdrag. Dessa tester gör det möjligt för produktchefer, ingenjörer och hela Kalenjis utvecklingsteam att utveckla och skapa tekniska produkter som garanterar användarnas belåtenhet.
Garanti: 2 År

omdömen

Personalens Omdömen