Referens : 8563516
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SMARTPHONETILLBEHÖR

Trådlösa hörlurar för löpning Kalenji 500 Bluetooth svarta KALENJI

KALENJI
1/5
1/5
Decathlon
Vi har utvecklat dessa hörlurar som är stabila och bekväma när du springer och lyssnar på musik! De tål regn och svett. Hörlurarna är kompatibla med alla smartphones och sitter på örat i alla lägen (trots svett eller dåligt väder). De har en batteritid på 4 h och ett hands free-set!
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
365 dagars öppet köp
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Sitter väl Mjuk bygel runt örat och vinge på snäckan.
Kapacitet Batteritid 4 h vid lyssning
Vattentålig Hörlurarna tål regn och svett (IPX4).
Kontroll Hands-free set för samtal och musik (se teknisk information)
Lätthet Vikt: 17 gram
Kompatibilitet Kompatibel med alla smartphones (IOS > 6.1 och ANDROID > 4.1).

Teknisk information

Förbättrade mer hjälp av er

Hörlurarna KALENJI 500 med Bluetooth ersätter hörlurarna ONEAR 500. Med hjälp av era synpunkter har vi förbättrat hörlurarna så att de sitter bättre i örat. De här nya hörlurarna har en förbättrad ljudkvalitet och bättre bas.

Vilken är skillnaden mellan vanliga hörlurar och sport-modellen?

Hela kroppen är i rörelse. Det är viktigt att hörlurarna sitter bra i öronen. De måste tåla svett. Du ska kunna springa till musik, men ändå höra ljuden omkring dig. Det är dessa 3 faktorer som lagt grunden för modellen Kalenji 500.

Hörlurar som inte rör sig medan du springer

Hörlurarna Kalenji 500 sitter perfekt i öronen:
- Vi har designat snäckorna i silikon med små vingar som får dem att sitta stadigt i örat. De stabiliserar hörlurarna utan att störa. Öronsnäckor i 3 storlekar ingår.
- En kabel som ligger ovanför öronen förbinder de 2 hörlurarna, för en bra passform. Längden är justerbar så att den inte är i vägen när du springer.

De är varken rädda för regn eller svett!

Du springer, det är varmt, du svettas. En regnskur överraskar dig. Löparhörlurarna Kalenji 500 tål regn och svett. Vi valde vattentäta högtalare och knappat som enkelt klarade de tålighetstester vad gäller regn som vi utför på alla våra vattentäta produkter. Efter träningen bör hörlurarna Kalenji 500 förvaras torrt.

Mjukhet för dina öron

Vi har valt ett mjukt silikonmaterial för delen som är i direkt kontakt med örat (snäckan). Vi har formgett snäckan utifrån studier av örats form och utifrån brukstester.Designen är vad som gjort alla tre generationer av dessa hörlurar så framgångsrika.

Anslutna så fort de är påslagna!

Vi älskar enkla lösningar! Vi har förenklat den första uppkopplingen för hörlurarna Kalenji 500. Det räcker att sätta på hörlurarna och gå in i Bluetooth-inställningarna på din telefon för att börja söka efter din apparat. Klicka på "Kalenji 500" och du är klar! Nästa gång kommer telefonen ansluta automatiskt till hörlurarna så fort de är påslagna och inom räckhåll. Glöm inte att aktivera telefonens Bluetooth :-)

Bluetooth-mottagningen är lika bra som din musik!

Det finns inget som är så störande som när musiken bryts eller hackar. Dessa störningar kan inträffa om mottagningen av Bluetooth-signalen inte är tillräckligt bra. För att detta aldrig ska hända har vi utvecklat antennens kvalitet med extra omsorg.
Och eftersom du kanske tränar inomhus har vi jobbat för att räckvidden ska vara 10 meter utan hinder.

Men var sitter fjärrstyrningen?

Med de flesta Bluetooth-hörlurar kan du styra din mobiltelefon när den ligger i fickan eller i armbindeln (justera volymen, ta emot samtal, etc.). Denna fjärrstyrning sitter ofta på kabeln, vilket kan kännas osäkert. För att undvika detta har vi integrerat fjärrstyrningen med mikrofonen på Kalenji 500, direkt i hörlurarna. Denna lösning gör att kabeln inte åker omkring och stör dig under löpturen. Knapparna är också mycket mer lättillgängliga.

En förlängning av din mobiltelefon!

Här är alla funktioner du kan använda på hörlurarna Kalenji 500:
- justera volymen (tryck på volymknapparna +/-)
- pausa volymen (tryck på PLAY-knappen)
- gå vidare till nästa låt (tryck två gånger på PLAY)
- svara på telefonsamtal (tryck på PLAY)
- trycka bort ett samtal
- lägga på (tryck på PLAY)
- Öppna Siri eller Google Voice (tryck 2 s på båda volymknapparna samtidigt)

Bluetooth-kompatibilitet

De trådlösa bluetooth-anslutningen 4.1 är kompatibel med alla smartphones (IOS >6.1 och ANDROID >4.1), surfplattor och all extra utrustning som har bluetooth AD2P/HSP/HFP/AVRCP.

De flesta datorer från Apple eller Windows är kompatibla. För vissa Windows kan du bli tillfrågad att installera Bluetooth-profiler.

Tekniska egenskaper

Högtalardiameter 8.6 mm
Impedans 32 ohms
Känslighet 91 Db (+/- 3 Db till 1 Khz och 1 mW i ingång)
Frekvensskala 20 hz-20 Khz
Effekt vid huvudutgången 3 mW
Batteri 85 mAh (6 timmar)
Audiocodec: SBC
Bluetooth V 4.1
Bluetooth-räckvidd: 8 till 10 m utan hinder

Batteritid & laddning

Kalenji 500 Bluetooth-hörlurarnas batteritid är 4 h vid lyssning. En röstsignal (på engelska) informerar om batterinivån när du stänger av hörlurarna, så att du inte ska glömma att ladda dem till nästa löptur. Kalenji 500 laddas med en medföljande micro-USB-kabel.

Nöjd eller nöjd

Vi är väldigt noga med kvaliteten på våra produkter. Vi har tagit fram ett flertal olika prototyper som vi gradvis har förbättrat utifrån resultaten från laboratorietester och löprundor med en testpanel. Om du inte är nöjd med hörlurarna kan du läsa vår returpolicy: https://www.decathlon.se/returer-byten.html

Garanti och Efter-Köp-Service

DECATHLONs produkter har 2 års garanti. För frågor, vänd dig till vår hjälpsida customercare.geonaute.com . Du hittar rekommendationer om hur du använder produkten på bästa sätt: bruksanvisningar, svaren på de vanligaste frågorna och instruktionsvideor. För att ge så bra service som möjligt finns vårt supportteam tillgängligt 24/7 för att personligen svara på dina frågor.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Hörlurar
20% TPR, 20% PCB, 20% Lilo-batteri, 40% Akrylnitrilbutadienstyren
Förvaringstips Hörlurarna Kalenji 500 bör förvaras torrt.

Vårt engagemang

Hos Kalenji testas alla produkter av en användarpanel under de förhållanden för vilka de utformades. Dessa tester utförs och övervakas av ett team av ingenjörer som är utvalda för detta uppdrag. Dessa tester gör det möjligt för produktchefer, ingenjörer och hela Kalenjis utvecklingsteam att utveckla och skapa tekniska produkter som garanterar användarnas belåtenhet.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen