Hemleverans Express - Hos dig nästa dag! Leverans inom Stockholms län
Referens : 8399455

HJÄLM H 300 VUXNA LILA

4.5/5
För den mer avancerade skid- eller snowboardåkaren. En mycket lätt, bekväm och väl ventilerad hjälm som du knappt märker att du har på dig i backen. H 300 är så lätt och bekväm att du knappt märker att du har den på i skid- eller snowboardpisten.

Tyvärr är denna produkt slut på lagret

Teknisk information

"Turnring"-system

Turnring-systemet är avgörande för att hjälmen ska sitta stadigt. Lätt att när som helst ställa in exakt med hjälp av inställningsratten, som är lätt att komma åt även med handskarna på. Bekvämt och maximal säkerhet.Vrid ratten åt höger för att dra åt, åt vänster för att lossa.

Ventileringssystem

Ventileringssystemet reglerar värmen i hjälmen och minskar imbildning innanför visiret. Systemet ger bra luftgenomströmning för att föra bort värme och fukt, även på skidglasögonens insida.

Light Shell Construction

Light Shell Construction ger en lätt hjälm.Tekniken kallas In-Mold och bildar ett skal i polykarbonat som är direkt formad över innerhjälmen i EPS. Innerhjälmen i EPS skyddar mot stötar.Konstruktionen är lätt.Vi rekommenderar att man byter skidhjälm minst vart femte år och oftare om den har utsatts för svåra stötar.

STANDARD EN 1077

Standard EN 1077 är en europeisk standard som används på hjälmar och på huvudskydd under skidåkning eller liknande, som t.ex. snowboard. Standarden kännetecknas av att stötupptagningsförmåga och motståndskraft mot genomträngning provas.

LÖSTAGBAR TEXTIL

Det är praktiskt att kunna ta ur innermössan och tvätta den. Löstagbar innermössa som kan maskintvättas i 30 grader.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Skum
100.00% expanderad polystyren
Yttertyg
100.00% Polykarbonat
Förvaringstips Bör förvaras torrt och ej i närheten av en värmekälla eller UV-ljus. Förvara helst i ett fodral efter användning.
Begränsad användning: Byt alltid ut en hjälm som fått en smäll.

Vårt engagemang

Alla våra hjälmar är typgodkända av utomstående ackrediterade laboratorier.
Så testas produkten Alla produkter från Wed'ze har testats i de förhållanden för vilka de är konstruerade. I snö, kyla och alla förhållanden som man kan stöta på när man åker skidor. Konstruktions-, produktchefs-, ingenjörs- och designerteamen ser till att programmet för vilket produkten har konstruerats perfekt motsvarar dess användningsområde.
Garanti: 2 År

omdömen

Personalens Omdömen