Referens : 8554037
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
RACKET, SÄLLAN UTÖVARE VUXEN.

Vandringshatt MH 2-6 ÅR Junior marinblå QUECHUA

QUECHUA

Färg : Marinblå

Decathlon
Våra produktutvecklare som själva vandrar har tagit fram den här hatten för att ge barnen maximalt skydd mot solen i bergstrakter Vandringshatt med breda kanter som ger optimalt solskydd på SPF 50+.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
365 dagars öppet köp
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Solskydd Material som blockerar 98 % UVB och 95 % UVA (SPF 50+).
Torkhastighet Bomulls och polyesterblandning som torkar snabbt.

Teknisk information

Solskydd

Det bästa solskyddet är kläder. Välj långärmat, långbyxor och hattar med breda brätten. Tänk på att en tröja inte garanterar ett fullständigt skydd, för både tygets tjocklek, stickningens täthet och till och med färgen spelar in i hur stor andel UV-strålar som filtreras. Märkningen UPF 40+/50+ är en garanti för att europeisk standard följs. UPF 40+ innebär att 97,5 % av strålarna stoppas, och 50+ att mer än 98 % av strålarna stoppas.

Välj rätt storlek

3-4 år motsvarar en huvudomkrets på 50 cm
4-6 år motsvarar en huvudomkrets på 52 cm

Materialens tålighet

Testad för att hålla för nötning och slitage: Vi gör laboratorietest för att fastställa plaggets egenskaper, t.ex. att fleecen inte noppar sig. Färgbeständighetstest: vi säkerställer färgernas hållbarhet i tester. Tester av längre tids slitage: upprepade tvättar ska inte påverka tygets egenskaper.

VI TÄNKER PÅ MILJÖN

Eftersom vi är medvetna om att man måste agera för att bevara naturen, är Quechua fast beslutet att begränsa sina produkters miljöpåverkan.
Produkten är i dag inte miljövänligt utformad, men vi arbetar varje dag på att göra den mer hållbar: ekodesign, möjlighet att reparera och hållbarhet står i centrum för vår produktutveckling.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Polyamid
Innertyg
100% Polyester
Skötselråd: Tvättas innan användning. Ej kemtvätt. Tvätta separat.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara torrt och rent.

Vårt engagemang

Teamet av våra unga testare vid Mont Blancs fot och vårt laboratorium för forskning och utveckling med ansvar för att välja ut de bästa materialen.
Så testas produkten Vårt team har sin bas vid foten av Mont-Blanc i Haute-Savoie (Frankrike). Året runt tar vi fram snygga, enkla och tekniska produkter. Vi genomför hårda fälttester av produkterna eftersom vi är övertygade om att det endast är i verkliga situationer som vi kan förbättras.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen