Referens : 8494122
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
KAMOUFLAGEKLÄDER, VATTENVILT

Jakthatt vattentät 100 kamouflage våtmark SOLOGNAC

SOLOGNAC
Decathlon
Vårt team av passionerade sjöfågeljägare har tagit fram den här hatten för att skydda mot regn när du är ute på andjakt. Tack vare denna jakthatt med mycket realistiskt kamouflage med våtmarksmotiv i hög upplösning upptäcks du inte av sjöfågel och störs inte av sol eller regn under jakten.

Produktens fördelar

Tålighet Treskiktstyg med ripstop-inslag ger högre tålighet mot revor.
Vattentäthet Skyddar mot regn i två timmar vid en skur (60 liter per timme och m2).
Camouflage Realistiskt kamouflage med våtmarksmotiv i hög upplösning och djupverkan.

Teknisk information

Oroa dig inte för regn: vår hatt 100 är vattentät

Hos Decathlon tar vi inte bara hänsyn till ett materials egna egenskaper för att mäta hur vattentätt det är (i detta fall ett tyg som klarar 20 000 mm vattenpelare), utan vi prövar hur vattentät slutprodukten är i klimatkammare, där vi återskapar olika nederbördsnivåer. Denna hatt skyddar därför mot 120 mm regn i två timmar, eller 60 liter per timme och kvadratmeter. Den skyddar dig med andra ord mot en ordentlig skur.

Ett vattenavvisande tillbehör

Vattenbortstötande material för bort vattnet från ytan och förhindrar att det upptas och tränger in. Tyget absorberar inte vattnet och förblir torrt, lätt och värmande. Tyget är ytbehandlat för att stå emot vatten. Med andra ord tränger inte en droppe vatten in i hatten när du i regnet sitter på pass bakom en skärm eller i ett gömsle vid sträckjakt på änder. Du håller dig torr och kan fortsätta jaga.

En hatt med intressanta och innovativa egenskaper

Denna hatt, med mesh-foder för att andas bättre och avleda svett från huvudet, kan justeras med hjälp av en snodd under hakan. Det speciella med den är att den inte är symmetrisk: skärmen är längre baktill (över nacken) än framtill. Det gör att du utan problem kan titta upp mot änderna när de kommer inflygande. Och du blir förvånad över hur lite den väger: knappt 80 g!

Varför är ett ripstop-tyg tåligare?

Ripstop-tyg är utformat med mesh. Det betyder att jakthattens varp- och inslagstrådar är utformade för att göra den ännu tåligare. Vad är målet med detta? Undvika att det blir revor i den!

En hatt som tagits fram för att smälta så väl in i vegetationen som möjligt

Denna jakthatt har ett kamouflage med våtmarksmotiv som är unikt för Solognac och som tagits fram för att inte upptäckas lika lätt av änder, gäss eller årtor. Tack vare återgivningen av olika växtlighet (kaveldun, örter, vass), en tydlig 3D-effekt med realistisk förgrund och en kontrastrik bakgrund med ljusa och mörka nyanser, gör den här modellen att du kan förbli osedd i all slags vegetation när som helst på dagen, även skymning och gryning.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
26% Polyuretan, 73% Polyester
Foder
100% Polyester
Skötselråd: Använd inte sköljmedel.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvaras torrt och mörkt. Ta genast upp den ur väskan efter jakten om den är våt.
Begränsad användning: Håll plagget borta från öppna lågor och andra värmekällor.

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen