Referens : 8559768
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
KLÄDER FÖR GYMPA JUNIOR

Hårband barngympa S900G JR 2-pack rosa/svart DOMYOS

DOMYOS
4/5
4/5
Decathlon
2 hårband för bra svettavledning medan man tränar intensivt. Hårband med stadigt resår för att inte störas av håret i ansiktet under träningen och skolidrotten.Utformad med unga tjejers samtycke för att hitta rätt design och sköna material.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
365 dagars öppet köp
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Sitter väl Resårband för att sitta bra.I silikon som inte fastnar i håret.

Teknisk information

Fördelen med att använda hårband

Praktiskt för att hålla undan håret under gympan! Fäst det bakom öronen och dra upp det ovanför pannan. Vågformade silikonremsor för att inte slita på håret och enkelt sätta hårbandet på plats.

Designen utformad i samarbete med utövare

Vi har testat hårbandet i bruk, och det har blivit godkänd av testpersonerna då det sitter bra under aktivitet.Det blev även uppskattat för det mjuka materialet.Denna modell är bredare än de förra, med tanke på våra kunders feedback.En storlek som passar alla, då den är töjbar! Äntligen slipper du få håret i ögonen när du sportar!

Gympakläder som är designade för juniorer från 6-14 år. 172 cm för pojkar, 166 cm för flickor.

Vår produktserie är skapad för skolidrott eller gymnastik.
Enligt världshälsoorganisationen ska ett barn röra sig minst 60 minuter om dagen.
Det finns så många positiva aspekter, både för kroppen och hjärnan, med att röra sig lite varje dag, särskilt för barn. De utvecklar motorik, självförtroende och förmågan att arbeta i grupp.

Vad innebär skolidrott?

Gymnastik och skolidrott är en komplett träning där barnet tar ut sig och utforskar många olika rörelser, som t.ex.hoppa, hitta balansen, göra en serie rörelser och tricks.Används främst inom skolidrott men kan användas i klubb och på fritiden.

Nöjet att sporta:

Röra på sig, ha roligt och öva på att samarbeta i lag, allt detta gör man under skolidrotten! En populär aktivitet under skoldagen för alla barn och tonåringar med spring i benen.

Domyos produktutveckling:

Vårt team jobbar mycket med detta mål;att ge en produkt med perfekt kompromiss av svettavledning, värmande förmåga, töjbarhet och rörelsefrihet. Allt enligt barnets behov.
Ditt barn kan välja en komplett träningsoutfit:det finns t-shirts, linnen, tights, byxor, shorts, collegetröjor och jackor.

Hitta rätt juniorstorlek

Våra juniorstorlekar 6-14 år följer barnets utveckling!
Vi har utvärderat storlekarna för juniorer mellan 6 och 14 år.
På våra produkter kan du se vilken storlek som passar genom barnets ålder och längd. Vi vet att det kan skilja mycket rent storleksmässigt på två barn i samma ålder.Därför kan det vara bra att mäta ditt barn så att du väljer rätt storlek.
Vi erbjuder också en extra storlek för barn 14-15 år som passar ungdomar.Den passar för pojkar upp till 172 cm och flickor upp till 166 cm.

Visste du?

Våra plagg testas regelbundet och vi uppdaterar dem efter våra kunders åsikter.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Yttertyg
78% Polyester, 22% Elastan
Innertyg
100% Silikon
Detalj
100% Polyester
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Så testas produkten Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.Det här plagget har genomgått tvätt- och torktest för att garantera att den behåller form och färg länge.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen