Pga hög efterfrågan på beställningar kan det tyvärr bli vissa förseningar. Vi ber om ursäkt för besväret
Referens : 8520481
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
EQUIPEMENT SNOWBOARD FEMME DÉBUTANT

Hängslebyxa för snowboard och skidor SNB BIB 900 Dam Svart DREAMSCAPE

DREAMSCAPE
Decathlon
tills 1 599kr -%

Från

1 599kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
* Från så långt lagret räcker
  • Click & Collect i butik Beräknat leveransdatum 06/10/2020 gratis
  • Postombud (gratis över 399KR) Beräknat leveransdatum 07/10/2020 49kr
  • Hemleverans Beräknat leveransdatum 09/10/2020 199kr
1 599kr -%
Innan0krNu1 599kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

* Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
Lagerstatus i butik
Snowboardfantaster har utvecklat den här hängselbyxan för damer som ska ge bästa slitstyrka och mångsidighet för den krävande åkaren. Hängslebyxan för snowboard SNB BIB 900 står upp mot alla utmaningar: lätt att komma åt för att dra åt pjäxorna, justerbar benlängd och 360° blixtlås för att kunna kissa lättare.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
GRATIS frakt till ombud vid ordrar över 399kr
(gäller endast varor som kan skickas till ombud)
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Tålighet Materialet är tåligt mot nötning och revor
Vattentäthet Membran 20 000 mm, 100 % täta sömmar.
Rörelsefrihet Regular fit, bra rörelsefrihet, även med skyddsshorts.
Värme Stoppning i dunkonsistens 60g/m2 Warmseat-teknik
Andningsförmåga Material som andas och 180° mekanisk ventilation i grenen (RET = 4,94)
Justerbara Justerbar benlängd, 360° blixtlås för att kissa utan att klä av sig.
Fickor 3 fickor: 2 för händerna, 1 bröstficka.

Teknisk information

Hjälp att välja rätt storlek

Personen på bilden har storlek M och är 176 cm lång.
Hans mått är:
Midjevidd: 70 cm
Höftmått: 100,5 cm
Innerbenlängd: 86 cm

Inga kompromisser med din säkerhet

För att lättare söka efter användaren vid laviner på skidorter med systemet, är produkten utrustad med RECCO-system.
http://fr.recco.com/le-systeme-recco

Hur fungerar min produktgaranti?

Produkten har 5 års garanti räknat från datum på kassakvittot. Garantin omfattar kostnadsfri reparation eller byte. Garantin omfattar produktfel med undantag för normalt slitage eller sådana som beror på onormal användning. Den 5-åriga specialgarantin kräver att man kan uppvisa ett daterat kassakvitto.

Hur kan jag vara säker på byxans hållbarhet?

Vi lämnar 5 års garanti på våra produkter och reparerar dem via lokala handlare om produkterna skulle skadas. Kontakta decathlon.se för att få veta mer om hur du bär dig åt för att reparera produkten.
Vi är särskilt noggranna vid valet av material och sammanfogningstekniker till våra produkter, för att kunna garantera god slitstyrka och hållbarhet för snowboardåkning.

Kan jag jämföra olika produkters miljöpåverkan?

Uträkningen av miljöbetyget för en Decathlon-produkt tar hänsyn till produktens miljöpåverkan under hela dess livslängd och utgår från flera miljökriterier. På Decathlon har vi valt att använda oss av det franska miljöministeriets betygsmärkning med skalan A–E. Vi vill främja etableringen av en gemensam utvärderingsmetod för alla märken, i alla länder.Decathlon driver den här frågan hårt på europeisk nivå.
Alla våra hållbarhetsinitiativ presenteras på http://developpement-durable.decathlon.com/

WAXÉ-material – för att inte se ut som alla andra åkare

Huvudmaterialet i byxan kallar vi WAXÉ. I likhet med jeanstyg förändras materialet och blir mer attraktivt med tiden. Din hängslebyxa kommer att avspegla din åkstil och skilja sig från alla andra åkares. Färgen och sliteffekten på det nya materialet kan även skilja sig från fotot.
Nötning gör att färgen på produktens yta ändras (som på ett par jeans), men inte dess tekniska egenskaper.

En mångsidig och smart produkt.

Hängslebyxan har tagits fram och utvecklats av och för passionerade snowboardåkare. Tack vare ett stretchsystem dolt i fickorna anpassar produkten sig till din benlängd. Om du har boots med åtdragningsrattar, har vi gjort det enkelt att komma åt det utan att behöva ta bort snölåset. Och, slutligen, för att du ska slippa ta av dig allting för att kissa, har vi tagit fram ett 360° blixtlås för att kunna öppna hängslebyxan baktill!

Kan jag vara säker på att byxan skyddar mot oväder?

För att motstå vädrets makter (regn, snö, vind etc.) har byxan utvecklats i material och sammansättning för att stänga ute väta och vind. För att säkerställa vattentätheten har produkten genomgått ett test i en specialdusch som återger alla sorters väder en snowboardåkare kan möta. Slutligen har den testats i bruk under flera dagars snowboardåkning i alla väder, för att ytterligare kontrollera vattentätheten.

Vatten tränger ofta in genom sömmar. Har mina byxor vattentäta sömmar?

Utöver det vattentäta tyget har byxan utrustats med vattentäta sömmar. Det rör sig om vattentäta band som fästs på sömmarnas insida så att vattnet inte kan tränga in. Alla sömmarna är vattentäta.

Varför är byxorna vattenavvisande?

Ett tygs vattenavstötande förmåga är dess förmåga att låta vatten rinna av ytan utan att absorberas. Denna egenskap uppnås genom en ytbehandling av tygets yttersida. Tyget suger därmed inte upp vatten och förblir lätt och varmt. Plagget bör återimpregneras under sin livslängd (efter varannan eller var tredje tvätt). Alla våra vattentäta snowboardprodukter har behandlats för att vara vattenavstötande.

Vad är ett membran?

Ett membran är ett mycket tunt material (mellan 5 och 25 mikrometer) som appliceras på tygets insida, och som gör plagget både vattentätt och ventilerande. Membranen släpper inte igenom vatten men släpper ut vattenånga som kroppen genererar under åkning.

Hur håller byxan mig varm?

För att hålla dig varm använder vi en isolerande stoppning av dunimitation. Detta syntetmaterial är polyesterbaserat och kapslar in olika mycket luft beroende på fibrernas storlek. Det finns olika sorters syntetstoppning (vanlig, funktionsstoppning, stoppning med silikon m.m.) som alla ger plagget olika egenskaper (t.ex. värmeisolering, låg vikt och töjbarhet). Byxan SNB BIB 900 har dessutom WARM SEAT-teknik som isolerar 54 % bättre mot kyla baktill när man sitter i snön.

Hur ska jag klä mig för att inte frysa i backen?

För att hålla dig varm och torr råder vi dig att klä dig i 3 lager. Principen är enkel: bär 3 lager olika textiler som vart och ett har sin specifika funktion. Understället ska producera och hålla kvar värmen. Hoodietröjan tillför mer värme, medan hängselbyxan skyddar mot väder och vind. För att avleda fukten måste alla skikt andas.

Hur undviker jag att få in snö i hängselbyxan?

Våra hängselbyxor och byxor har elastiska snölås som anpassas till bootsen. Om du ramlar, eller åker i yrande nysnö, gör snölåset att du slipper få in snö innanför kläderna.

Hur ska jag sköta min produkt?

För att de ska hålla så länge som möjligt rekommenderar vi: Maskintvätt 30°. Program för syntettvätt. Vänd produkten ut och in. Använd en liten mängd tvättmedel. Inget mjukmedel. Vrid gärna ur plagget för hand. Låt torka på galge på varm och luftig plats. Ej kemtvätt. Lägg inte över ett element. Utsidan kan återimpregneras med hjälp av en impregneringsspray för kläder. Läs tvättråden.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Stoppning
100.00% Polyester
Huvudmaterial
100.00% Polyamid
Huvudfoder
100.00% Polyamid
Annat foder
100.00% Polyester
Beläggning
100.00% Polyuretan
Detalj
100.00% Polyester
Sidosöm (tyg)
80.00% Polyamid, 20.00% Elastan
Skötselråd: Tvättas ut och in. Ej kemtvätt. Tvättas med blixtlåset stängt. Använd inte sköljmedel. Tvätta med liknande färger.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - milt program
Tvättemperatur 30 °C - milt program
Ej blekning
Ej blekning
Torktumling - vid låg temperatur
Torktumling - vid låg temperatur
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara helst på galge och undvik att vika plagget eftersom det skadar tygets ytbeläggning. Se till att produkten har torkat helt före förvaring i ett torrt och luftigt utrymme.
Rättslig notis Den här produkten är utformad för snowboardåkning och skidåkning. Vid annan användning riskerar du att överskrida produktens tekniska förmåga. Vi rekommenderar starkt att man bär hjälm, ryggskydd och skyddsshorts för att njuta fullt ut av sin sport.
Upptäck hur produkten används

Vårt engagemang

Passionerade snowboard- och skidåkare. Vill du medverka i Decathlons tester? Kontakta oss på decathlon.com!
Så testas produkten Alla Dreamscape snowboardprodukter från Decathlon har provats ut under verkliga förhållanden: i snö, kyla och alla förhållanden som man kan stöta på när man åker snowboard och skidor. Konstruktions-, produktchefs-, ingenjörs- och designerteamen ser till att det program som produkten har konstruerats för perfekt motsvarar dess användningsområde.
Garanti: 5 År

omdömen

Personalens Omdömen