Referens : 8543425
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
BOLLAR, HANDSKAR, PEGGAR FÖR GOLF

Golfhandskar par för regn RW herr marinblå INESIS

INESIS
5/5
5/5
Decathlon
Vårt designteam har tagit fram de här handskarna för dig som vill bibehålla ett bra grepp när du spelar i regn. Ha full kontroll över golfklubban även i regn.

Produktens fördelar

Grepp Mockaimitationen ger mycket bra fäste även när den är fuktig.

Teknisk information

Ju blötare handskar, desto bättre fäste!

Poängen med att bära särskilda regnhandskar är inte att hålla händerna torra, utan att få bästa möjliga grepp om klubban. Inesis golfhandskar är tillverkade i mockaimitation. Det häpnadsväckande med det här materialet är att det ger som bäst fäste när det är fuktigt! Därför bör du fukta handskarna för att få dem att visa sig från sin bästa sida.

Inesis tillverkning

Målet med våra produkter är att du ska känna dig bekväm när du spelar, oavsett din nivå. Vårt team av hängivna golfspelare designar varje ny produkt efter att först ha observerat och lyssnat på våra användare. Det gör vi eftersom vi menar att golf alltid ska vara synonymt med nöje.

Material och råd

Komposition
Handflata
100% Polyester
Handrygg
72% Polyester, 28% Polyamid
Beläggning
100% Polyuretan
Skötselråd: Handtvätt. Ej kemtvätt. Får ej torktumlas. Stryk inte på produktens tryck.
Tvättråd
Handtvätt
Handtvätt
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara handsken plant och torrt för att undvika uppkomst av dålig lukt. Låt den lufttorka innan du stoppar undan den.

Vårt engagemang

Vi litar på att du och andra golfspelare hjälper till att betygsätta och bedöma våra produkter. Vi tar hänsyn till åsikter och omdömen för att utveckla vårt sortiment. Du kan ta del av de betyg som vår golfhandske har fått här nedan. Hjälp oss gärna att förbättra våra produkter ytterligare genom att lämna din egen kommentar.
Så testas produkten Handsken har genomgått slittester för att kontrollera hur väl den står emot friktionen mot golfklubbornas grepp. Testerna utförs regelbundet av ett oberoende laboratorium för att säkerställa att våra kvalitetskrav respekteras under hela produktionskedjan.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen