Referens : 8489956
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
BOLLAR, HANDSKAR, PEGGAR FÖR GOLF

Golfhandduk 3-vikt blå INESIS

INESIS
5/5
5/5

Färg : Midnattsblå

Decathlon
Den här handduken är framtagen för rengöring av golfklubbor och golfbollar. Handduken viks i tre delar, vilket gör det möjligt att hålla in- och utsida separerade. Med insidan torkar du av klubbor och bollar, och med utsidan torkar du av händerna och klubbornas grepp.

Produktens fördelar

Enkelhet Hängs enkelt på golfbagen i sin karbinhake.
Fuktabsorberande Frottétyg som enkelt absorberar fukt och smuts.

Teknisk information

Små detaljer som gör stor skillnad

Ett finare frottétyg på utsidan att torka av händerna på, och ett grövre frottétyg på insidan att rengöra bollen och klubbhuvudena med.

Mått

Längd: 52 cm

Inesis tillverkning

Vi arbetar ständigt med att utveckla våra golfprodukter för att de på bästa sätt ska motsvara dina förväntningar. INESIS är ett team passionerade golfare som, tack vare våra användares kommentarer, utvecklar varje produkt för att golf alltid ska vara synonymt med nöje.

Ett betyg för att jämföra produkternas miljöpåverkan

Produktens miljöpåverkan beräknas på hela dess livscykel och med hjälp av olika indikatorer. Vi på Decathlon har valt att miljöklassificera våra produkter för att guida dig som konsument. Produkterna ges ett helhetsbetyg på skalan ABCDE för att hjälpa dig att enkelt identifiera produkterna med minst miljöpåverkan då du jämför produkter av samma typ (t.ex. T-shirts, byxor eller ryggsäckar). För mer information, gå in på: http://sustainability.decathlon.com/

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Bomull
Skötselråd: Ej kemtvätt.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Torktumling - vid låg temperatur
Torktumling - vid låg temperatur
Stryks på maximalt 110 °C utan ånga
Stryks på maximalt 110 °C utan ånga
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Vi litar på att du och andra golfspelare hjälper till att betygsätta och bedöma våra produkter. Vi tar hänsyn till åsikter och omdömen för att utveckla vårt sortiment. Här nedan kan du läsa andra kunders omdömen om vår handduk och själv medverka till att göra den bättre genom att lämna en egen kommentar.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen